BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

DOÇ. DR.MEHMET ERDOĞAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
BOĞAZİÇİ DENİZ KAYAKÇILARI SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Boğaziçi Deniz Kayakçıları Spor Kulübü Derneği (BODEKA) 2006 yılında kurulduğu günden bu yana üyeleriyle,
Farabi Değişim Programı Tanıtımı. Farabi Programı, Yüksek Öğretim Kurum- ları arasında, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programıdır. Erasmus ile benzerlik.
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SUNAY AKIN OYUNCAK KÜTÜPHANESİ.
UNI-SET Toplantı Notları
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
EĞİTİM BİLİŞİM AĞI (EBA)
Grundtvig Öğrenme Ortaklığı “A Step Towards Elderly People (STEP)” “Yaşlılara Doğru Bir Adım Projesi” Dr. Halis YEŞİL Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü.
BİLGİ VE İLETİŞİM Kurum içi ve dışı iletişimi Ekim 2015 Yrd. Doç. Ahmet Ertugan.
Gazi Üniversitesi Bilgi Paketi Süreç Bilgilendirme Toplantısı 25 MART 2014.
Tanıtım Sunum. PROJENİN ADI TR83 Bölgesinde Endüstriyel Tasarım Alanında Genç İstihdamının Artırılması Projesi PROJENİN KAPSADIĞI BÖLGE TR83 Bölgesi (Samsun,
Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı İDARİ BİRİMLER GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 08 NİSAN 2016.
Önemli Tarihler 2016 Tercih Dönemi Bilgilendirme Toplantısı - Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü - Strateji ve İş Geliştirme Müdürlüğü - 20 Haziran.
ERASMUS+ YÜKSEKÖĞRETİM HAREKETLİLİĞİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ
Prof. Dr. Feral OGAN-BEKİROĞLU Yrd. Doç. Dr. Kürşad DURU
BASKETBOL TÜRKİYE TURU
MATHS: REAL OR FICTION (MATEMATİK: GERÇEK YA DA KURGU)
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
ETKİNLİK YÖNETİMİ Brief Oluşturma (Araştırma)
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Stratejik Planı Yrd. Doç. Dr. Günver GÜNEŞ Merkez.
ÖRGÜTSEL İLETİŞİM ARAÇLARI
İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Toplantısı
GENEL SEKRETERLİK BİRİMİNE HOŞGELDİNİZ
HALKLA İLİŞKİLER VE BASIN TANITIM SUNUMU 2017
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
EBA GÖRSEL Eğitimi daha görsel hale getirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin kullanımına açılan bir modüldür. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel.
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Haber verme: Acenta sahipleri ya da yöneticiler işletme belgelerinde yaptıkları değişiklikleri 30 gün içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bildirmek.
Cihan Ünlü Türkçe öğretmenliği Wep02 ödevi
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
BİLGİSAYAR AĞLARI.
Öğr. Gör. İbrahim Alper GEDİK
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
KÜTÜPHAN-E TÜRKİYE PROJESİ
Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanlığı
Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II)
Medya okuryazarlığı eğitimi dersi
S.Ü.ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Eczanede kullanılacak cihaz ve aletler
FİLM YAPIM AŞAMALARI.
DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sunucu: Doç. Dr. Fevzi HANSU
İZMİR ÜNİVERSİTELERİ PLATFORMU DÖNEMİ ÇALIŞMALARI
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi
PROJE YÖNETİM OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sunucu: Yrd. Doç. Dr. Fevzi HANSU
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
Gurbet Güntürk Evsel BY423 Güz, 2015
Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü
Farabi Değişim Programı
KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Ege Uzlaştırmacılar Derneği (EGE-UZ-DER) 2. Tanışma Toplantısı
ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
BAP Koordinatörlüğünün Görev ve Sorumlulukları
Eğitmen Eğitimi Semineri İş Akışı
Paylaşım Semineri İş Akışı
Üniversite ve Akademik Dürüstlük Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Öğretim Yılında TC’de bir üniversiteye yerleşme hakkı kazanan öğrencilerin yapması gereken işlemler ve gerekli belgeler:
Öğretim Yılında TC’de bir üniversiteye yerleşme hakkı kazanan öğrencilerin yapması gereken işlemler ve gerekli belgeler:
Sunum transkripti:

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Batuhan TAŞDURMAZ (Genel Sekreter)

ORGANİZASYON Etkinlik Organizasyonları: Açılış, mezuniyet, bahar şenlikleri, kongre, konferans, sempozyum, sergi, panel ve seminer vb. etkinliklerin organizasyon işlerinin yapılması Etkinlik programının taslağının hazırlanması Davetiye içeriğinin hazırlanması Koltuk etiketlerinin hazırlanması, program öncesi protokol kurallarına göre yerleştirilmesi Etkinlik için geçerli teknik yapının belirlenip hazırlanması, kürsü etkinliklerinin çıkarılması Program sunumunun yazılması, sunucu görevlendirilmesi Programla ilgili basına dağıtılacak veri hazırlanması Açılış, mezuniyet, bahar şenlikleri gibi kapsamlı programların ayrıca organize edilmesi

PROTOKOL İŞLERİ Niğde Valiliği’nin web sitesinde yayınlamış olduğu il protokol listesine göre üniversite protokol listelerinin güncellenmesi Valiliğin protokol listesi dışında kalan diğer davetli listelerimizin güncellenmesi Üniversite protokolünde meydana gelen değişikliklerden Niğde Valiliği’nin haberdar edilmesi Üniversitemiz bünyesinde ve il genelinde gerçekleştirilen faaliyetlerde protokol uygulamalarının takip edilmesi.

TANITIM Tanıtım fuarlarına katılım: Üniversitemizi daha etkin tanıtabilme adına ulusal ve uluslararası fuarlara katılım. Tanıtım Malzemeleri: Üniversitemizi etkin bir şekilde tanıtmak ve çeşitli organizasyonlarda kullanmak üzere ihtiyaç duyulan kitapçık, davetiye, afiş, broşür, dosya, çanta ve benzeri tanıtım malzemelerinin yaptırılması. Tanıtım malzemelerinin dağıtımının sağlanması. Bilgi Edinme Talepleri: Tanıtım materyallerinin başta okul ve dershaneler olmak üzere istek sahiplerine ulaştırılması. Üniversitemizden istenilen bilgilerin hazırlanarak ilgililere ulaştırılması.

HABER YAZIMI VE WEB DUYURULARI Web Sitesi Duyuruları: Üniversitemizle ilgili haberlerin hazırlanarak yayınlanması Üniversitemiz etkinliklerinin duyurularının yapılması Kurum personeli ile ilgili vefat, doğum ve kutlama duyurularının yapılması Üniversite ile ilgili yapılması uygun görülen tüm duyurular Kutlama kartlarının yayınlanması

ARŞİVLEME Yazılı ve Görsel Medya Takibi: Yerel ve ulusal basında üniversitemiz ile ilgili çıkan haberlerin günlük takibi ve arşivlenmesi Etkinlik arşivi: Üniversitemizce organize edilen sosyal, bilimsel, kültürel ve sportif etkinliklerinin kamera ve fotoğraf çekimlerinin arşivlenmesi Üniversite Arşivi: Düzenli olarak Merkez Yerleşke ve diğer birimlerin fotoğraflarının çekilmesi

BASIN KURULUŞLARIYLA İLİŞKİLER Basın Kuruluşlarıyla İletişim: Yerel ve Ulusal basın kuruluşlarıyla iletişimin sağlanması. Etkinliklere ait görüntü, fotoğraf ve haberlerin hazırlanarak yazılı ve görsel basına iletilmesi. Belirli periyotlarda basın toplantılarının organizasyonu. Basın toplantılarında kullanılabilecek bilgilerin hazırlanması

TEKNİK İŞLER Teknoloji Kullanımı ve Prodüksiyon İşleri: Projeksiyon, bilgisayar, fotoğraf makinesi, kamera, televizyon, DVD vs. cihazlardan gerekli olanların programda kullanılması. Üniversitemizce organize edilen sosyal, bilimsel, kültürel ve sportif etkinliklerin kamera ve fotoğraf çekimlerinin yapılması. Makam ziyaretlerinde fotoğraf ve kamera çekimlerinin yapılması. Özel Yetenek Sınavları: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim-İş Eğitimi ve Müzik Eğitimi Özel Yetenek sınavlarında, sınav süresinde ayrı noktalarda çekim yapılması ve gerekli yerlerde projeksiyon ile görüntülerin yansıtılması

RAPORLAR İl Brifing Raporları: Yıl içerisinde İçişleri Bakanlığı’na sunulmak üzere Niğde Valiliği tarafından altı aylık periyotlar halinde hazırlanan İl Brifing Raporları’nın Üniversitemizle ilgili olan kısımlarının hazırlanması. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Yıllık Faaliyet Raporu: Üniversitemizin her yıl düzenli olarak hazırladığı ve dağıtımını sağladığı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Faaliyet Raporunun hazırlanması.

DİĞER FAALİYETLER YÖKSİS: Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, üniversitenin düzenlediği etkinlikleri YÖK’ün Faaliyet Bilgi Sistemine ve Üniversitemiz web sayfasında yer alan etkinlik takvimine girilmesi görevini yerine getirmektedir.

Sosyal Paylaşım Siteleri: Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, üniversitenin facebook, youtube, twitter ve benzeri sosyal paylaşım sitelerinde üniversiteye ait sayfa oluşturulması ve bu sitelerde kaynak ve içerik paylaşımının düzenlenmesi ve kontrolünü sağlamaktadır. Study in Turkey: Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Uluslararası öğrencilerin Türkiye’deki üniversitelere ulaşılabileceği bir platform olan www.studyinturkey.gov.tr adresine üniversitemiz bilgilerinin girilmesini sağlamaktadır.

Merkezi Duyuru Sistemi: Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü, Üniversitemiz fakülte ve yüksekokullarında bulunan kantinlere merkezi duyuru sisteminin kurulmasının planlanması, hayata geçirilmesi ve düzenlenmesi görevini yerine getirmektedir.