HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C DİCLE KALKINMA AJANSI
Advertisements

HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
Yaşa – Hisset – Öğret Projesi; Kocaeli Disleksi Derneği’nin 2013 yılı teklif çağrısı döneminde Gençlik Programı çerçevesi altında başvurusunu yaptığı ve.
TÜRKİYE’DE OTİZM İÇİN NELER OLUYOR?
TOPLUM DESTEK MERKEZİ (TODOMER)
Topraktaki Kadın Eli (Toka) Projesi
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI «TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ»
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
Üniversitelerarası Girişimcilik ve Yenilikçilik Endeksi
HİBE DESTEĞİ VEREN KURUMLAR
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
GENEL HEDEF İzmir ilinde üretilen taze sebze ve meyveye zarar veren hastalık zararlı ve yabancı otlara karşı kullanılan Bitki Koruma Ürünlerinin ‘’Zirai.
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi VABpro KAPASİTE GELİŞTİRME FAALİYETLERİ TEKLİF ÇAĞRISI Proje Uygulama Başkanlığı 26 Haziran.
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
3 Sağlık örgütlenmesi ve sağlık bakanlığı
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
1. PLANLAMA ÇALIŞMALARI PLANIN AMACI : Hazırlanacak kalkınma planları sınırlı doğal kaynaklardan en etkin ve optimal bir biçimde faydalanmayı temin etmek,
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
YERELDE AB SÜRECİ.
Yürütmekte olduğumuz proje Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı- Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin.
  Çocukların birçoğunun okuma alışkanlığının olmadığını, rol model olarak anneyi örnek alan çocukların da okuma alışkanlığı kazanmakta zorlandığını.
“TÜRKİYE SAĞLIKLI BESLENME VE HAREKETLİ YAŞAM PROGRAMI İL EYLEM PLANI”
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi. AMAÇ 1.Kadınların mesleki açık öğretim ortaokul ve liselerine kayıt yapmalarını sağlamak. 2.Kadınları kayıt.
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
1 DEMOKRATİK OKUL KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ Proje Tanıtım Kokteyli Doç. Dr. Abdurrahman EKİNCİ Proje Danışmanı Yeşilli Atatürk Ortaokulu.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
TÜRKİYEDE ÇİFTÇİNİN ÖRGÜTLENME DESENİ VE KOOPERATİF DIŞI ÖRGÜTLENME MODELLERİ Prof.Dr.Murat YERCAN.
MALATYA VALİLİĞİ KOORDİNASYONUNDA TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ MALATYA ŞUBESİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN BU PROJE KALKINMA BAKANLIĞI TARAFINDAN SODES KAPSAMINDA.
“OKULLAR HAYAT OLSUN” PROJESİ KAPSAMINDA
BALYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TRH2.IQVETII/P-03/246 AĞRI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ (Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle) AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ 25 Aralık 2014-Ağrı.
Türkiye de Bir İlk “OKULUM DESTEKLENİYOR HAYALİM GERÇEKLEŞİYOR” OKUL GELİŞİM PROGRAMI Nisan 2010 Uygulama Toplantısı Mustafa YÜRÜK OGP Koordinatörü.
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
SON ON YILDA HAYVANSAL ÜRETİMİN GELİŞİMİ VE TARIMIN FİNANSMANI
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
TÜRKİYE-AB KATILIM MÜZAKERELERİNDE MEVCUT DURUM
PROJENİN PAYDAŞLARI KOP BÖLGESİ Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray illerini içine alan KOP Bölgesi, km 2 alanıyla Türkiye yüzölçümünün yaklaşık.
1. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında eğitim
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
Dünya Çocuk Bilim Derneği
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
ARITILMIŞ EVSEL ATIKSULARIN YENİDEN KULLANIMI PROJESİ
Proje Koordinatörü Ülkü GÜNHAN Veteriner Hekim Konya Koyunculuğunun Geliştirilmesi ve Yetiştiricilerin Refah Seviyesinin Arttırılması Projesi.
Klinik hizmetlerinde veteriner hekime yardımcı olan, yetkileri kapsamında veteriner hekim gözetiminde veya gözetim olmaksızın tedavi ve koruyucu tıp.
T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TEMMUZ 2012 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI Temmuz 2012 Konya.
35 SODES Sosyal Destek Programı Sosyal Destek Programı (SODES): Yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç.
MANTIKSAL ÇERÇEVE MATRİSİ ÖĞR.GÖR.İBRAHİM GÜLTEKİN 2016.
T.C. MERSİN VALİLİĞİ TARSUS İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ TEMSA GLOBAL SAN. VE TİC. A.Ş. ARASINDA YAPILAN EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ.
DOĞU ANADOLU TARIMSAL ÜRETİCİLER VE BESİCİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
BİZ KİMİZ 2000 Yılından bu yana farklı organizasyonlarda aktif olarak görev almış; alanında uzman ve akademik anlamda ciddi projelere imza atmış bir ekibiz.
SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN SAĞLIK HİZMETLERİ
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNDA FARKINDALIK GELİŞTİRME PROJESİ
Proje Türü Tarımda Modernizasyonun ve Kırsal Kalkınmanın Sağlanması ile Sanayide Rekabetçiliğin Arttırılması Proje İle İlgili Olduğu Faaliyet Alanı 72.
Ekonomik Bir Değer Olarak “TEKİRDAĞ BAĞCILIĞI VE ÜZÜM”
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
OKULLARDA SAĞLIĞIN KORUNMASI ve GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI
Bilgilendirme Toplantısı
ANKARA ÜNİVERSİTESİ 6550 Sayılı Kanun Kapsamında
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: SIFIR ATIK YÖNETMELİĞİ
Sunum transkripti:

HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR/10/16/GRM/0029

PROJE ORTAĞIMIZ İSTANBUL İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ PROJE İŞTİRAKÇİLERİMİZ İBB TARIM VE HAYVANCILIK DAİRE BAŞKANLIĞI ÇATALCA BELEDİYESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNERLİK FAKÜLTESİ ÇATALCA HALK EĞİTİM MERKEZİ İSTANBUL İLİ DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ İSTANBUL İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ

HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJENİN GENEL AMACI Hayvancılık alanında 20-29 yaş arası genç girişimcilerin iş hayatına atılarak girişimcilik eko sisteminin güçlendirilmesi ve bölgemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlanması

PROJEDE HEDEFLENEN GENÇ GİRİŞİMCİ SAYISI HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJEDE HEDEFLENEN GENÇ GİRİŞİMCİ SAYISI Hayvancılık ve hayvansal ürünler alanında girişimcilik faaliyetinde bulunmak isteyen 15 kadın ve 40 erkek genç girişimci ile Hayvancılık Birliklerine üye işletme sahipleri hedef kitlemizi oluşturacaktır.

HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJENİN ÖZEL AMACI Bölgemizde hayvancılık alanında girişimcilik eko sistemi içerisinde yer alan 15 kadın ve 40 erkek genç girişimciye yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetlerinin niteliği arttırılarak ortak kullanım alanları oluşturulup, hedef kitlemizi oluşturan toplam 55 genç girişimcinin en az %15’i olan 8 girişimcinin iş kurmasının sağlanması

HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 HEDEF GRUPLAR Hayvancılık ve hayvansal ürünler anlamında girişimcilik faaliyetinde bulunmak isteyen 15 kadın ve 40 erkek genç girişimci ile Hayvancılık Birliklerine üye işletme sahipleri hedef gruplarımızı oluşturacaktır.

Müdürlüğü yanında proje iştirakçilerimiz İstanbul Üniversitesi HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 NİHAİ YARARLANICILAR Projenin nihai yararlanıcılar hedef kitlemizi oluşturan 20-29 yaş arası 15 kadın ve 40 erkek genç girişimci ile toplamda 55 aile proje ortaklarımız İstanbul İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yanında proje iştirakçilerimiz İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi, Çatalca Belediyesi, İstanbul İli Damızlık Sığır- Keçi- Koyun Birlikleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı ile hayvansal gıda üreticileri ve İstanbul halkı olacaktır.

PROJEMİZDEKİ ANA FAALİYETLERİMİZ HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJEMİZDEKİ ANA FAALİYETLERİMİZ Üç Aylık Hazırlık Döneminde Proje Ekibi ve Projenin Alt Yapısının Oluşturulması Bölgemize Hayvancılık ve Hayvansal Ürünler Girişimcilik Merkezinin Kazandırılması Genç Girişimcilere Mesleki Beceri Kazandıracak Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Süt Ürünleri İmalathanesinin Ortak Kullanım Alanı Olarak Faaliyete Başlaması Genç Girişimcilerin Girişimcilik Eğitim Programına Tabi Tutulması Genç Girişimcilerimizin Hibeler Konusunda Bilinçlenmesi ve İş Kurmalarına Yardımcı Olunması Projenin İletişim ve Görünürlüğün Oluşturulması

Proje Ekibinin Oluşturulması HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 Üç Aylık Hazırlık Döneminde Proje Ekibi ve Projenin Alt Yapısının Oluşturulması Proje Ekibinin Oluşturulması Proje Ortakları ve İştirakçileri ile Bir Araya Gelip Çalışma Takviminin Oluşturulması Hayvansal Ürünler Girişimcilik Merkezinin Altyapısının Düzenlenmesi Projemiz Bünyesinde Açılacak İmalathanenin Hayata Geçirilmesi

Hedef Kitlemize Verilecek Mesleki Gelişim Seminerleri HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 2. Bölgemize Hayvancılık ve Hayvansal Ürünler Girişimcilik Merkezinin Kazandırılması Hedef Kitlemize Verilecek Mesleki Gelişim Seminerleri Merkezimizde Genç Girişimcilerimize Rehberlik ve Psikolojik Destek Verilmesi

HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 3. Genç Girişimcilere Mesleki Beceri Kazandıracak Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezimizde Hedef Kitlemize Eğitim ve Danışmanlık Hizmetlerinin Verilmesi Üreticilerimize Hedef Kitlemize Yönelik Danışmanlık Seminerlerinin Düzenlenmesi

Hedef Kitlemizin Yoğurt İmalatını Kavraması HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 4. Süt Ürünleri İmalathanesinin Ortak Kullanım Alanı Olarak Faaliyete Başlaması Hedef Kitlemizin Yoğurt İmalatını Kavraması Hedef Kitlemizin Peynir İmalatını Kavraması Hedef Kitlemizin Tereyağı İmalatını Kavraması Hedef Kitlemizin Kaymak İmalatını Kavraması Hedef Kitlemizin Dondurma İmalatını Kavraması Hedef Kitlemize Ürün Satışının Kavratılması

5. Genç Girişimcilerin Girişimcilik Eğitim Programına Tabi Tutulması HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 5. Genç Girişimcilerin Girişimcilik Eğitim Programına Tabi Tutulması Hedef Kitlemize Yönelik KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Verilmesi Hedef Kitlemize Girişimciliğin Kavratılması

HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 6. Genç Girişimcilerimizin Hibeler Konusunda Bilinçlenmesi ve Is Kurmalarına Yardımcı Olunması Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Süt ve Süt Ürünleri desteklerinin Kavratılması Genç Girişimcilere Yönelik SGK Hakları Semineri Mesleki bilinçlendirme Gezileri KOSGEB Hibe Destekleri İş Planlarının Yazılması ve İş Kurmaya Yardımcı Olunması

7. Projenin İletişim ve Görünürlüğün Oluşturulması HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 7. Projenin İletişim ve Görünürlüğün Oluşturulması Medya İletişim Çalışmaları Basılı Malzemeler

ORTAK VE İŞTİRAKÇİLERİMİZİN PROJEMİZDEKİ ROLÜ VE KATILIMI NEDİR? HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 ORTAK VE İŞTİRAKÇİLERİMİZİN PROJEMİZDEKİ ROLÜ VE KATILIMI NEDİR?

İSTANBUL İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJE ORTAĞIMIZ İSTANBUL İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ Genç girişimcilerimiz için bölgemizde Hayvancılık ve Hayvansal Ürünler Girişimcilik Merkezinin oluşturulmasında hedef kitlemize verilecek olan teorik ve pratik eğitimlerin, panel ve seminerlerin verilmesinde aktif rol alacaklardır Projemiz kapsamında kurulacak Genç girişimcilerimiz için bölgemizde Hayvancılık ve Hayvansal Ürünler Girişimcilik Merkezinin oluşturulmasında aktif rol alacaktır. Ayrıca genç girişimcilerimize uzman personelleri ile seminer ve eğitimlerin verilmesinde katkı sağlayacaktır. Projemiz kapsamında genç girisimcilere verilecek pratik egitimlerin ve imalathanenin kurulmasında aktif görev alacaktır

İBB TARIM VE HAYVANCILIK DAİRE BAŞKANLIĞI HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJE İŞTİRAKÇİMİZ İBB TARIM VE HAYVANCILIK DAİRE BAŞKANLIĞI İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Daire Baskanlığının Merkezimizin kurulmasında, eğitim faaliyetlerinin verilmesinde ve imalathanenin sürdürülebilirliğinin sağlanmasında etkin rol alacaktır. Projemiz kapsamında açılacak "Hayvancılık ve Hayvansal Ürünler Girişimcilik Merkezi " mizin açılmasında rol alacaktır. Genç girisimcilerimizin egitilmesi ve bölgemizdeki hayvansal üretim yapan genç girişimcilerimizin eğitimlere yönlendirilmesi, eğitim imalathanesinin kurulması ve projenin sürdürülebilirliğinde aktif rol alacaktır.

HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJE İŞTİRAKÇİMİZ ÇATALCA BELEDİYESİ Çatalca Belediyesi- " Hayvancılık ve Hayvansal Ürünler Girişimcilik Merkezi " ve Eğitim amaçlı Süt İmalathanesinin bölgemize kazandırılması hususunda gençlerin girişimciliğe yönlendirilmesinde katkıda bulunacaktır. Oluşturulacak merkezimizin Çatalca İlçesinde olmasından dolayı işlerlik kazandırılmasında aktif rol alacaktır. Projemiz kapsamında açılacak " Hayvancılık ve Hayvansal Ürünler Girişimcilik Merkezi " ve Süt İmalathanesinin açılmasında, genç girişimcilerin eğitime yönlendirilmesinde aktif rol alacaktır.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNERLİK FAKÜLTESİ HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJE İŞTİRAKÇİMİZ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VETERİNERLİK FAKÜLTESİ Üreticilerimize ve tüketicilerimize öğretim üyelerinin katılımıyla seminerler ve eğitimler verecektir. Projemizin kapsamında veri oluşturma ve çıkan sonuçların değerlendirilmesi ve yapılacak bilimsel çalışmalar ile projemiz sürdürebilirligi konusunda iş ve işleyişi hakkında danışmalık vererek aktif rol alacaktır. Hedef kitlemiz olan genç girişimcilerin seminer, panel ve eğitimlerin verilmesinde aktif katılım sağlayacaktır.

ÇATALCA HALK EĞİTİM MERKEZİ HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJE İŞTİRAKÇİMİZ ÇATALCA HALK EĞİTİM MERKEZİ Projemiz kapsamında düzenlenecek eğitim ve seminerlerin nerede ve ne şekilde organize edileceğinden sorumlu olacaktır. Seminerler ve panel için kendi salonunu kullandıracaktır. Projemiz kapsamında yazılan eğitim ve seminerlerin nerede, nasıl ve ne şekilde sertifikalandırılacağının yanında konu baslıklarının oluşturulmasında rol alacaktır

İSTANBUL İLİ DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJE İŞTİRAKÇİMİZ İSTANBUL İLİ DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ Projemiz kapsamında genç girişimcilere verilecek olan eğitimin ve genç girişimcilerin oluşmasında seminer ve panellere üyelerinin katılımında rol alacaktır. Projemiz kapsamında genç girişimcilerin eğitimlerinin sağlanması, üye yetiştiricilerinin eğitime yönlendirilmesi ve uzman personeli ile seminer ve panellerde egitimler verecektir.

İSTANBUL İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJE İŞTİRAKÇİMİZ İSTANBUL İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ Projemiz kapsamında genç girişimcilere verilecek olan eğitimin ve genç girişimcilerin oluşmasında seminer ve panellere üyelerinin katılımında rol alacaktır. Projemiz kapsamında genç girişimcilerin eğitimlerinin sağlanması, üye yetiştiricilerinin eğitime yönlendirilmesi ve uzman personeli ile seminer ve panellerde egitimler verecektir.

HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJE BÜTÇEMİZ 761.858,00 TL İNSAN KAYNAKLARI MOBİLYA SÜT İŞLEME EĞİTİM VE TESİS MAKİNALARI SEMİNER VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SARF MALZEME ALIMI İŞLETME GEZİLERİ

PROJE KOORDİNATÖRÜ EROL KISAOĞLU İDARİ KOORDİNATÖR BARIŞ İNCEGÜL HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 PROJE KOORDİNATÖRÜ EROL KISAOĞLU İDARİ KOORDİNATÖR BARIŞ İNCEGÜL

HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ TR10/16/GRM/0029 TEŞEKKÜRLER