AYKOME Uygulaması 1.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKILLI FAKS.
Advertisements

Mobit Bilişim Elektronik ve Kontrol Sistemleri Dış Tic. A.Ş.
NETIGMA 1.
Tarık Kaplan Bilgi İşlem Dairesi Başkanı
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
Çevre ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Ferhat Çetin Akçalı-Projeler
GELECEĞİN ŞEHİRLERİ İÇİN AKILLI ÇÖZÜMLER
TÜBİTAK TÜBİTAK 1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
SAĞLIK BAKANLIĞI EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ
Coğrafi Bilgi Sistemlerinde (CBS) Kocaeli Modeli
T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
CBS BİRİMİ 03 EYLÜL SBB bünyesinde Bilgi İ şlem Daire Başkanlı ğ ı’na ba ğ lı olarak CBS birimi bulunmaktadır. Mart 2012 tarihinde kurulmuş olup,
NETIGMA. Bu sunumda NETIGMA’yı neden yazdığımızı, nasıl faydalandığımızı ve NETIGMA’nın Yazılım Geliştirme ve Bakım Süreçlerine olan katkılarını sizlerle.
STRATEJİK YÖNETİM Aracı Olarak STRATEJİK PLANLAMA.
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ PROJELER KOORDİNASYON EKİBİ LdV Mesleki Eğitim Programı Ortaklık Projeleri (
1 AQAP-110 Bakanlıklararası Harita İşlerini Koordinasyon ve Plânlama Kurulu’nun Olağan Toplantısı (27 MART 2003) Bakanlıklararası Harita İşlerini Koordinasyon.
Çevre ve Orman Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Hayrettin GÜNGÖR TBB Genel Sekreteri
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
1 ÇEVRESEL İZİN GENEL BAKIŞ VE TEMEL AŞAMALAR No. 3.
NETIGMA. Bu sunumda NETİGMA’yı neden yazdığımızı, nasıl faydalandığımızı ve NETİGMA’nın Yazılım Geliştirme ve Bakım Süreçlerine olan katkılarını sizlerle.
Mayıs 2012.
Universal Bilgi Teknolojileri
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
AİLE SOSYAL DESTEK PROGRAMI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1.
İSMMMO İSTANBUL VALİLİĞİ AB PROJELERİ İŞBİRLİĞİ HAZİRAN 2009.
Projeler.meb.gov.tr Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI 2010.
SODES BİS SİSTEMİ.
Sınav Rehberliği Konusunda
Sağlık Yönetim Sistemi
BALGAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
OKULUMUZ ÇALIŞMALARI YEREL MEDYADA VE ARSİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN WEB SİTESİNDE GÜNDEMDE İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün.
Yazılım Geliştirmenin Robotik Hali NETIGMA 1.
Hüseyin YILDIRIM – Bilgisayar Mühendisi EYLÜL
Denetim ve Ruhsatlandırma Uygulaması
İLAN VE REKLAM VERGİSİ MUHASEBE 1 DERSİ BELEDİYE İŞLEMLERİ MODÜLÜ İLAN VE REKLAM VERGİSİ İLE İLGİLİ DERS NOTLARI.
TÜBİTAK BİLİM FUARI.
12/03/ / 09 / 2009 HEDEF: HEDEF: Atık Elektrik ve Elektronik Ekipmanlar (AEEE) konusunda AB ile uyum standartlarını sağlamak AMAÇ: AMAÇ: Bu.
Kasım 2015 VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ 1 OCAK 2016’ DA BAŞLIYOR.
DEĞİŞİM PROGRAMLARI FAALİYET BÖLGELERİ HARİTASI 1 ŞUBE MÜDÜRÜ 3 UZMAN 2 ŞEF 1 VERİ HAZIRLAMA KONTROL İŞLETMENİ 3 SÖZLEŞMELİ PERSONEL OLMAK ÜZERE ON PERSONELDEN.
BİLİM VE TOPLUM PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI
NORM KADRO UYGULAMALARI
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
FAALİYET RAPORLARI ve HAZIRLAMA ESASLARI
Üniversiteler İçin Öğrenci Topluluk Yönetim Bilgi Sistemi
Üniversiteler İçin Proje Yönetim Bilgi Sistemi
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü
Staj Bilgilendirme 2017 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
DUYURU Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Programı kapsamında Eğitim-Öğretim yılı için Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Türkiye Belediyeler Birliği Online Uzaktan Eğitim DUYURUSU.
1. isgsis Nedir ? 2. isgsis Özellikleri 3. Kurumunuzda İSGSİS.
Mobil öğrenme; kendine özgü içeriği olan ve buna uygun formatlarla mobil cihazlar aracılığıyla eğitim ortamına aktaran uygulamadır.
Yusuf Deniz İNAN. Tarım Toplumu Sanayi Toplumu Bilgi Toplumu Ağ Toplumu Toplum Gelişme Evreleri Fordism Cisco BİLGİ TOPLUMU KAMU ÖRGÜTLENME MODELİ: YALOVA.
Staj Bilgilendirme 2018 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu
ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ.
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
 Bilgi Sistemi Kavramı  Coğrafi Bilgi Sistemi  Esgaz CBS  Esgaz CBS Uygulamaları ve Masaüstü Uygulaması’nın Genel Özellikleri  CBS Masaüstü, Web.
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
ASO TEKNOPARK Mevzuata Uyum & TİGED Faaliyetleri
Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi Teknik Sunum 2019
Sunum transkripti:

AYKOME Uygulaması 1

Sunum İçerik Amaç AYKOME’nin cevapladığı Sorular Sistem Mimarisi Teknik Özellikler AYKOME’nin Konuları Kazı hatları Kazı Başvuruları Kazı Ruhsatı Süreci Zemin Tahrip Metraj Hesaplamaları Başvuru Yapan Kurum ve Büyükşehir İlişkisi

Amaç Yollarda yapılacak olan «Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliği»’nde geçen altyapı ruhsat işlemleri ile ilgili olarak Büyükşehir belediyesi veya ilçe belediyelerinin sorumluluk alanları kapsamında kazı ruhsatı iş süreçlerinin takibinin yapılması Kazı ruhsatı kapsamında Zemin Tahrip Metrajları, Ruhsat bedeli hesaplamalarının yapılması Kazı başvurusu yapan kurum ile büyükşehir/ilçe belediye arasındaki iş süreçlerinin entegre edilmesi Kazı başvurularının harita destekli takibi

AYKOME’nin Cevaplayacağı Sorular Şuan hangi kurumlar nerelerde çalışma yapıyor? Yıl, ay, ilçe ve başvuru yapan kurum bazlı ruhsat sayıları Yıl, ay, ilçe ve başvuru yapan kurum bazlı edinilen ruhsat bedeli toplamları Ne kadar ruhsat başvurusu alınmış, ne kadarı rededilmiş, ne kadarı onaylanmış? Planlanan yatırımlar hangi güzergahlarda yoğunlaşmakta? Hangi kurumun başvurusu hangi süreçte?

AYKOME’nin Konuları Kazı Yapılacak Hatlar Kazı Ruhsatı Başvuruları Zemin Tahrip Metrajları Yıllık ve kurum bazlı Hesaplamalar Kazı ruhsatı iş süreçlerinde üretilen Matbu formlar Kurum/Kuruluş – Yerel Yönetim Entegrasyonu

Sistem Mimarisi

AYKOME Özellikleri Web tabanlı platform Mobil cihazlara uygun arayüz Kazı Ruhsatı Başvurusu Süreç Yöneticisi Matbuu formlar Hesaplamalar Zemin Tahrip Metrajları Matbu formların oluşturulması, arşiv yeteneği Harita sunucusu Online Harita destekli ruhsat başvurusu Tematikler

Kurum/Kuruluş Kazı Ruhsatı Başvurusu Kurum/Kuruluşlar kendi yetkileri kapsamında hazırlanan arayüzler aracılığı ile kazı ruhsatı başvurularını online olarak yaparak başvuru sürecini başlatabilmektedirler. Yapılan başvurular eş zamanlı olarak büyükşehir/ilçe belediye personeli ekranına düşmektedir.

Kazı Ruhsatı İş Süreçlerinin Takibi AYKOME uygulaması kapsamında; Kurumlardan gelen Kazı başvurularının iş süreçlerinin yönetimi için süreç tasarımı Süreç geçişlerinde mail/sms ile bilgilendirme İş süreçlerinde üretilen matbu formlar; Keşif Bedeli Formu Keşif Tahakkuk Formu Kazı İstek Formu Ruhsat Bedeli Formu Ruhsat Formu Üst Yazı R.Üst Yazı Çalışma Başlama Yazısı Tahakkuk Formu Saha Keşif Formu

Hesaplamalar Toplam bedel hesabı kapsamında; Keşif Bedeli Zemin Tahrip Bedeli Ruhsat Harcı KDV Teminat Toplam Tutar Ruhsat bedeli hesabında kurumlara; yönetmelik kapsamında uygulanan yıllık birim fiyatlar, kdv’nin dahil olup olmaması, keşif bedelinin alınması, ruhsat harcının alınması gibi koşullar parametrik olarak tanımlabilmektedir.

TEŞEKKÜRLER… netcad.com.tr bilgi@netcad.com.tr /netcadim /netcadim /netcadgis 11