Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mobil öğrenme; kendine özgü içeriği olan ve buna uygun formatlarla mobil cihazlar aracılığıyla eğitim ortamına aktaran uygulamadır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mobil öğrenme; kendine özgü içeriği olan ve buna uygun formatlarla mobil cihazlar aracılığıyla eğitim ortamına aktaran uygulamadır."— Sunum transkripti:

1 Mobil öğrenme; kendine özgü içeriği olan ve buna uygun formatlarla mobil cihazlar aracılığıyla eğitim ortamına aktaran uygulamadır.

2 MOBİL ÖĞRENME SİSTEMİ Bu sistem ana öğeleri eğitmenler, öğrenciler, teknik uzmanlar, mobil cihazlar, web sunucusu ve mobil iletişim altyapısıdır.

3 Mobil öğrenme sisteminin bileşenleri ve aralarındaki ilişki şu şekildedir. 1)Teknik uzmanların eğitim içeriklerini öğrencilere ulaştıracak mobil bir cihaz geliştirmesi ve bunu yönetmesi

4 2)Mobil cihazlara özel yazılım alt yapısı oluşturmak
2)Mobil cihazlara özel yazılım alt yapısı oluşturmak. İşletim sistemine göre düzenlenen bu mobil cihazların daha fazla özelliği olacak ve eğitim alanında daha çok rağbet görecek.

5 3)Bu aşamada öğretmenler teknik elemanlardan aldıkları destekle
Bilginin hafızada daha fazla kaması Motivasyonu, zihinsel beceriyi, bilinmeyene çabuk ulaşmak Öğrenmeye katkı sağlamak, anlaşırlığı kolaylaştırmak, ilgi çekmek için mobil iletişim araçlarını eğitimle harmanlar.

6 4)Son aşama ise mobil operatörü ve öğrenciler arasındaki iletişimi sağlamaya yöneliktir, iletişim eş zamanlı başlar ve süreç işlemeye devam eder.


"Mobil öğrenme; kendine özgü içeriği olan ve buna uygun formatlarla mobil cihazlar aracılığıyla eğitim ortamına aktaran uygulamadır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları