COMFORT İNŞAAT ... Comfort Group Evleri Yalova’nın En Değerli İlçelerinden Biri Olan Çınarcık’ta Şehrin En Önemli Cazibe Merkezlerine Çok Yakın Bir Mesafede.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
"HEDEFLERİMİZRDEN BİRİ, ÜLKEMİZİ YABANCI YATIRIMLAR İÇİN BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEKTİR“ Uygulamaya koyduğumuz orta ve uzun vadeli programlar.
Advertisements

TEKİRDAĞ & YALOVA SEMA ATİLA.
ULAŞIMDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ
TANITIM OTURUMU Nuri A Başoğlu, Prof.Dr. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü.
Yenipazar Kanyonu Kanyonun ilçe merkezimize uzaklığı yaklaşık 6 km’ dir. Kanyonun uzunluğu m yüksekliği ise m arasında değişmektedir.
Sarnıç Depo Tanıtımı 9500 m2 kapalı alan.
T.C ÇOBANLAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği 2013.
Devam eden projeler… "Swissotel Residence Bodrum Hill" isimli otel Turgut Reis'te olacak. Çağdaş Holding'in yatırımcı olacağı proje 2014'te tamamlanacak.
•Ayder, Çamlıhemşin ilçesinin 19 km. güneydoğusunda 1350 m. yükseklikte çam ormanları ile kaplı daha ziyade yayla niteliğinde bir yerdir. •Fırtına.
Hazırlayan Yard.Doç.Dr. Cihan SEÇİLMİŞ
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
Avrupa Birliği’ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu
Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ SEMİNERİ.
İstanbul'da Değişen Turizm Yaklaşımları ve Çeşitlendirme Mehmet Ata Tansuğ- Turizm Danışmanı 3 Nisan TURING- İstanbul.
BAŞLAMA MESAJI SEVGİLİ AFYONKARAHİSARLI HEMŞERİLERİM, KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI, Bakanlar Kurulu’nun 23/5/2014tarih ve 2014/6366 karar sayısı uyarınca.
MAVİ BAYRAK UYGULAMALARINDA BELEDİYE BAŞKANLARININ ROLÜ VE ETKİSİ
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
Ulaşım Türleri ve Ulaşım Araçları
BURSA.
T.C. ÇAMLIHEMŞİN KAYMAKAMLIĞI İLÇE ÖZEL İDARE MÜDÜRLÜĞÜ İLÇE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN YILI ÇALIŞMALARI Mustafa UZUN İlçe Özel İdare Müdürü V.
T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
Karma Personel Taşıma Organizasyonu Günaydın Turizm
İZMİR COĞRAFYASI Genel Bilgiler Yüzölçümü: km²
AMAÇ HEDEF DAVRANIŞLAR
Hazırlayan ve Sunan Ela Nur ÖZKAR TÜRKİYE’DE BULUNDUĞU YER ( ANKARA )
TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi
HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE SAĞLIĞI ŞUBESİ
Metro Ulaşımının Dünya Şehirlerine Faydaları….
GÜLKENT İLKÖĞRETİM OKULU
Hafta - 3 Gözden Geçirme.
İNSANLIK TARİHİ İLE YAŞIT BİR ŞEHİR
AMAÇ HEDEF DAVRANIŞLAR
Türkiye’nin doğal güzellikleri
HEDEF DAVRANIŞLAR 1-) Kara taşıtlarının adlarını söyleme/yazma.
Nurettin AYDIN Patentlidir.  Bina sokak numaraları görülmüyor,  Adres bulmak zorlaşıyor,  Şık değil,  Bir standart yok  ABD, Kanada, Avustralya,
DÜNYADA EN ÇOK TURIST AĞıRLAYAN 50 KENTI IÇINDE OLAN İ Z M İ R 2015 yılının 9 aylık döneminde % 8,7 düşüş yaşadı.
BİLECİK ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE PLANLAMA ŞUBESİ
Yaşlı Bakım Ekonomisinin Gelişmesinde Üniversitelerin Rolü
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
MANİSA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ Aralık 2015.
GİRİŞ Etkili ve verimli bir ulaşım sistemi (bu sistemin daha belirgin parçalarından sadece birkaçı olan trenler, otomobiller ve uçaklar) olmadan turizm.
YEREL YÖNETİM BELEDİYE VE GÖREVLERİ.
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
Yrd. Doç. Dr. Hidayet Takcı. Ders Hakkında Bu ders; veritabanı tasarım ve uygulama işlevi bir yazılım geliştirme görevi olarak ele alınacaktır. Derste.
Aralık 2015 T.C. ÇANAKKALE VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ.
PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmektedir. Üçkuyu Mesleki ve Teknik Anadolu.
TÜRKİYE’de KARAYOLU - DEMİRYOLU – DENİZYOLU taşımacılığında BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?..
İnsanlar ve yönetim ARDA KIRTASİYE. Yerel yönetimler İnsanların beslenme,barınma ve sağlık gibi temel ihtiyaçları vardır.İnsanlar bu ihtiyaçlarını karşılamak.
HAYAT BİLGİSİ DEĞERLENDİRME SORULARI HAYAT BİLGİSİ DEĞERLENDİRME SORULARI.
EDİRNE’NİN KÜLTÜR VE TURİZM POTANSİYELİ Balkan Yarımadası'nın güneydoğu kesimindeki Trakya Bölgesinde yer alan Edirne, Doğu-Batı ulaşım yolları üzerindeki.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
ÜLKEMİZDE NÜFUS / Nüfusumuzun Özellikleri
Aracı Şehirler MEWA Bölgesel Forumu 22/09/2017 Nevşehir
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
IATA VE ICAO.
Türkiye petrol ve doğalgaz rezervlerinin dörtte üçüne sahip bölge ülkeleriyle, Avrupa'daki tüketici pazarları arasında jeo-stratejik bir konuma sahiptir.
ANTALYA İLİ TANITIM SLAYTI
TÜRKİYE’DE ULAŞIM SİSTEMLERİ. A.DOĞAL FAKTÖRLER 1.COĞRAFİ KONUM  Ülkemiz konumu itibariyle üç kıta arasında köprü konumundadır.  Bu özelliği ile Kafkaslar,
Triatlon Nedir? 1. Triatlon Atletizm spor dalları arasında gösterilen bir spor dalı olup üç yarışın birlikte yapıldığı spor anlamına gelmektedir. Triatlon.
KOCAELİ SANAYİ ODASI VE SANAYİ GELİŞİMİ
Triatlon Nedir? :HAZIRLAYAN: ROJHAT DEMİR 1. Triatlon Atletizm spor dalları arasında gösterilen bir spor dalı olup üç yarışın birlikte yapıldığı spor.
KIBRIS YATIRIM FIRSATLAR SUNUMU
Sunum transkripti:

COMFORT İNŞAAT ... Comfort Group Evleri Yalova’nın En Değerli İlçelerinden Biri Olan Çınarcık’ta Şehrin En Önemli Cazibe Merkezlerine Çok Yakın Bir Mesafede Konumlanıyor. Comfort Group İnşaat Yeni Yatırımların Ortak Noktası Haline Gelen Yalova İli İle Eşsiz Lokasyonu İle Oturum Veya Yatırım Tercihleriniz İçin En Doğru Adres Olarak Karşınıza Çıkıyor. Kentin Farklı Lokasyonların Da Yepyeni Bir Yaşam Sizleri Bekliyor.7/24 Saat Belirtmiş Olduğumuz Telefon Numaralarını Arayarak Veya Satış Ofisimizle Görüşerek Hizmet Alabilirsiniz.

Neden Yalova ? Yalova, bugünkü idari bölünüşe göre merkez ilçeyle birlikte 6 ilçeden oluşmaktadır. İlçeler; Yalova Merkez, Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy ve Termal'dir. Yalova'nın 6 ilçe belediyesi ile birlikte, toplam 15 belediyesi bulunmaktadır; merkez ilçede 1 (Kadıköy), Altınova'da 3 (Kaytazdere,Subaşı ve Tavşanlı), Çınarcık'ta 4 (Koruköy, Esenköy, Kocadere ve Teşvikiye) ve Çiftlikköy'de 1 (Taşköprü) belediyesi ve toplam 43 köyü vardır.

ÖZELİKLER .. Her yere ulaşımın kolay olduğu ve her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir şehir düşünün; Doğal güzellikler Sahil Karmaşa ve trafikten uzak Stratejik konum Ve saymakla bitmeyen inanılmaz özellikler … Tarihi yapısı Huzur Eğitim Ulaşım rahatlığı Eğlence Sakinlik

Günlük kişisel ihtiyaçların hepsini rahatlıkla karşılayabilecek bir yaşam alanı… Büyüleyici şelaleri, denizi ve ovaları ile eşsiz coğrafyaya sahip oluşu… Ulaşım İstanbul’a 1 saat 15 dakika … Yaz aylarında turizmin kalbinin attığı yer oluşu ile ; Rahatlıkla daireler günlük, haftalık, aylık şeklinde makul fiyatlar ile kiraya verilebilir… Bulunmuş olduğu konumdan ötürü rahatlıkla kısa mesafelerde farklı illere 1 - 1,5 saat şeklinde seyahat imkanı … Özellikle son yıllarda şehrin ününü ülke sınırlarına taşıyan Termal kaplıcaları ve Armutlu kaplıcaları Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun sağlık, şifa ve dinlence merkezi haline gelmiştir.

İSTANBUL- YALOVA = 1.5 SAAT (ARABA İLE ) İSTANBUL – YALOVA =75 DAKIKA ( FERiBOT İLE) İSTANBUL- ÇINARCIK =1.5 SAAT (IDO –TURYOL )

Çınarcık Plajı: Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Yüzme Suyu Takip Sistemi tarafından belirli periyotlarla yapılan analizlerin sonuçları açıklandı. http://yuzme.saglik.gov.tr adresinde açıklanan verilere göre Çınarcık’ta bulunan 3 temiz Yalova’nın en temiz plajları olarak belirlendi. Taş Liman, Üç reisler Özenler Mevkii ve Kum Plaj da alınan numune sonuçlarında herhangi bir kirliliğe rastlanmadı. Böylece Çınarcık sahillerinin Yalova genelinde en temiz deniz suyuna sahip olduğu belirlendi. Kaplıca: Kaplıca sularının faydalı olduğu hastalıklar vardır. Bunlar; romatizma hastalıkları, sindirim sistemi karaciğer, safra kesesi hastalıkları, böbrek hastalıkları ve kadın hastalıklarına faydalı olmaktadır. 

Türkiye’ nin 2023 vizyonunda Yalova bir turizm ve eğitim kenti olarak tasvir edilmektedir.

Yalova, bir kıyı ili olması sebebiyle denizyolu ulaşımına açık olup denizyolu ile genellikle İstanbul-Yalova arasında yolcu ve yük taşımacılığı yapılmaktadır. Yalova-İstanbul arasında Şehir Hatları Yolcu Vapurları ve Deniz Otobüsleri ile sadece yolcu taşımacılığı gerçekleştirilirken, arabalı vapurlarla araç ve yolcu taşımacılığı, feribot seferleri ile yük, yolcu ve araç taşımacılığı yapılmaktadır. Yalova’dan İstanbul ve Kartal’a düzenli Ekspres ve Deniz Otobüsleri seferleri yapılmaktadır. Ayrıca Yalova’dan Yenikapı’ya feribot, Pendik’e feribot ve Topçular’dan Eskihisar’a arabalı vapur seferleri yapılmaktadır.

Projelerimizin bulunduğu Teşvikiye Bölgesi’nde ihtiyacınız olabilecek; Yer Mesafe Hastahane 15 dk Eczane 10 dk Cami 5 dk Market Okul Üniversite 13 dk Araba ile Belediye Valilik Nüfus Müdürlüğü Şelale 15 dk Araba ile Plaj Kaplıca 20 dk Araba ile

Teşvikiye Şelalesi

Teşvikiye Yaylası