Sektör Profesyonelleri Danışmanı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Advertisements

Duke University Press Elektronik Koleksiyon ve Servisler.
SIGN İSTANBUL 2011 Uluslararası 13. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı ARALIK 2011 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
MTO HALKLA İLİŞKİLERİN BASINLA İLİŞKİSİ
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Kurumsal İletişim: İşletmelerin amaçlarını gerçekleştirmek için uyguladıkları stratejileri ve planladıkları iletişim çalışmalarının bir entegrasyonudur.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
REKLAMCILIK Hafta 5.
REKLAM KAMPANYALARI VE UYGULAMALARI
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
 BİRİMİMİZİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI * Odanın faaliyetlerinin yerel ve ulusal basın aracılığı ile odamızca çıkarılacak bülten ve dergiler aracılığıyla.
GIDA GÜVENLİĞİ TÜKETİCİ HATTI 2008 YILI FAALİYET RAPORU “GÜVENLİ GIDA SAĞLIKLI TÜRKİYE”
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
Mardin’de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi için Teknik Yardım Otel Temsilcileri Odak Grup Toplantısı No: Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
Yechicken Kurumsal Kimlik  Yechicken markası Türkiyedeki 2 milyar dolarlık fastfood sektöründe Amerikan sermayeli restoran zincirlerine alternatif olarak.
MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
E- Ticaret Altyapısı.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
ALİ-HASAN COŞKUN meslekİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Yazılım Geliştirme Projesi
İSG, Yangın, Çevre ve Risk Yönetimi Periyodik Sektörel Dergi Ocak 2008 ilk sayısı çıktı.
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
Bölgesel Yatırım Ortamı Değerlendirmesi 21 Ocak 2015 Ankara, Türkiye Finansman ve Küresel Bilgi: Türkiye’ye En İyiyi Getirmek ve Türkiye’nin En İyilerini.
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Eğitim Politikası HAKKıNDA. EĞİTİM POLİTİKASI GENEL GÖRÜNÜMÜ  Türkiye’nin eğitim politikası profili hakkındaki bu çalışma, OECD ülkeleri genelindeki.
Pazarlama İlkeleri.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
Konut Pazarlamasında Bir «İLK». Projelerinizi Yatırımcılarla Buluşturuyoruz.
Reklam ve Halkla İlişkiler
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
KUŞ GRİBİ VE İNSANA TESİR EDEN SALGINA HAZIRLIK VE MÜCADELE PROJESİ Hayvan Sağlığı Bileşeni İnsan Sağlığı Bileşeni Kamuoyu Bilinçlendirme ve Koordinasyon.
Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS’tan itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda.
Dr. Adil AKINCI Bankacılık ve Finans Bölümü
Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M ve TPE-M Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.
Temel Bilgiler İlgili Çalışmalar Araştırmanın Yöntemi Bulgu ve Sonuçlar Araştırmanın Kısıtları ve Gelecek Çalışmalar.
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
2016 Kayseri Ticaret Odası.
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
SOSYAL MEDYA.
Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
DAĞITIM KAVRAMI ve DAĞITIM KANALLARI
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
İŞLETMEDE BİLGİ SİSTEMLERİ
TANITIM SUNUMU.
Sunum transkripti:

Sektör Profesyonelleri Danışmanı Yayınıdır Desteği ile.. 15.000 Baskı Genel Tanıtım

Genel Tanıtım Paxadvisor Dergisi, Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) yayınıdır. Tripadvisor tarafından desteklenmektedir. TURYİD üyeleri başta olmak üzere kişiye özel olarak ücretsiz 5.000 adet restorana ulaşmaktadır. Tirajı 15.000 adettir. 2 ayda bir yayınlanmaktadır. Restoranların sahip/işletmeci, şef ve idari işler kontaklarına gönderilmektedir. Dergi içeriğine ve dağıtımına Tripadvisor destek sağlamaktadır.

Paxadvisor Reklamverene Ne Fayda Sağlar? Markanızın restorancılık sektörü profesyonellerine direkt ve en etkili şekilde ulaşmasını sağlar. Dergi az sayıda ilan yayın politikası uyguladığından, görünürlüğünüz en yüksek seviyededir. İçeriği okunan bir dergide, özel proje ile ilan kullanım seçenekleriyle verimli dönüş sağlayabilirsiniz. Toplamda Türkiye’de en yüksek ciroyu gerçekleştiren TURYİD üye restoranlarına en kolay erişim kanalıdır.

Okur Hedef Kitlesi Paxadvisor Dergisi’nin öncelikli okur hedef kitlesini, TURYİD üye restoranları profesyonelleri oluşturmaktadır. Müteakip olarak diğer restoranlar okur hedef kitlesi teşkil etmektedir. Dergi işletme sahibi, şef ve idari işler (satın alma/operasyon) yetkililerine özel olarak ulaştırıldığından nitelikli ve yüksek profilli bir okura erişmektedir. Derginin aynı işletme içerisindeki personel arasındaki sirkülasyonu ile okur sayısı 30.000 kişiye ulaşmaktadır.

Dergi İçeriği Paxadvisor, sadece restorancılık sektörü profesyonellerine ve TURYİD tarafından belirlenen hedef kitle içerik beklentileri çerçevesinde hazırlanmaktadır. Paxadvisor’ı diğer sektör dergilerinden ayıran en temel özellik, az sayıda ilana yer verip; memnuniyet sağlayan nitelikli makalelere ağırlık vermesidir. İçerikte restoranlar için üretim (mutfak), servis, müşteri memnuniyeti, pazarlama/satış, tedarik, iş gücü yönetimi, eğitim, sektörel trendler, gastronomi, profesyonel görüşleri gibi başlıklarda özel üretim içerik sunulmaktadır.

İlan Kullanım Alanları Paxadvisor, markaların dergi içerisinde görünürlüğünü güçlendirmek için az sayıda ilan almaktadır. Bununla birlikte Paxadvisor Dergisi içerisinde üç temel kullanım formatı sunmaktadır. 1. İlan sayfası kullanımı 2. Özel Ürün Yerleştirmeli Konu (*) 3. Tavsiye Edilen Tedarikçiler (**)

2. Özel Ürün Yerleştirmeli Konu (*) 1. Sayıda Yayınlanan Örnek «TheFork» Uygulaması 2. Özel Ürün Yerleştirmeli Konu (*) Slogan (USP) Fayda Açıklaması Ürün Yerleştirme Logo Özel proje uygulamasıdır. «Marka» hedef ve beklentileri belirlenir. İçerik «Marka» ile müşterek Paxadvisor içerik ekibi tarafından oluşturulur. Dergi görsel bütünlüğü içerisinde tasarım dergimiz tarafından uygulanır. «Marka» konuyla birlikte işlenir ve güçlü bir referans göndermesi icra edilir.

3. Tavsiye Edilen Tedarikçiler (**) 2. Sayıda Yayınlanacak Örnek Uygulaması 3. Tavsiye Edilen Tedarikçiler (**) Özel tanıtım projesi uygulamasıdır. Dergi içerisinde 2. sayıda «Tavsiye Edilen Tedarikçiler» bağlığı ile sunulacaktır. Bir sayfa alanda 6 adet Marka’ya yer verilecektir. Firma/Marka adı, açıklama ve fotoğraf kullanımı olacaktır. Sektör, ürün/hizmet, yetkili kişi, telefon, web ve e-posta adresi ile sıcak satışa yönelik bir takdim olacaktır. Özellikle spesifik ürün/hizmet takdiminde etkili bir kullanım olacağı öngörülmektedir.

Reklam Müdürü: Eda Günaydın eda@paxadvisor Reklam Müdürü: Eda Günaydın eda@paxadvisor.com Mobil: +90 549 797 64 17 Ofis: +90 212 243 79 96 Adres: Cihangir Mah. Kazancı Yokuşu Sağıroğlu Sok. No:14/4 34433 Beyoğlu İstanbul Türkiye Teşekkür ederiz…