HATİCE ÖZKAN - Marka (Balon Evi)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

FAALİYETLERİMİZ Yüzme & Süs Havuzu Ekipmanları ve Kimyasalları İmalatı ve İthalatı, Sauna ve Ekipmanları ithalatı, Buhar Odası ve Ekipmanları ithalatı,
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Avrupa Birliği Ortak Tarım Planı -AB OTP-
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
AB TÜRKİYE ODA FORUMU TOBB ODA/BORSA AKREDİTASYONU Dr. Mustafa LALE Sanayi Dairesi Başkanı 16 Kasım 2009, İSTANBUL.
Müşerref Üstek.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Metin DURAN Genel Müdür
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Hizmet İşlemleri Yönetimi Dersi Dönem Projesi Güz Dönemi.
TEDARİKÇİ DENETİMLERİ
ŞEKİL 13.1 “Temel Dönüşüm” “İmalat Şirketine Yönelik Süreç”
III- Dış Çevre Analizi: Fırsat ve Tehditler
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Kurulduğu 1993 yılından günümüze kadar, otuz yıllık mesleki birikimin önderliğindeki deneyimli ve dinamik kadrosu, zengin bitki çeşitlerine sahip fidanlığı.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
1988 yılında müessese haline getirmiştirler 1995 yılında hedeflerini büyütmek amacıyla aile şirketi olarak, hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan,
T.C BEYKENT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ A.B.D Optimizasyon Teknikleri – Yrd.Doç.Dr Ümit Terzi Solar Panel Üretimi Yapan.
HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.
Konu : SWOT Analizi Sunan : Ali Doğan Aydöner Öğr. No. :
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Muhammed Emin ALTINTAŞ
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
ISO HACCP ve ISO22000.
Pazar Çevresi ve Pazar Fırsatlarının İzlenmesi
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
ÜNİTE 2: ÜRETİM YÖNETİMİ.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
VEHBİKOÇ VAKFI (VKV) AMERİKAN HASTANESİ
REKABET STRATEJİLERİ Rekabet Stratejileri.
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
ŞİRKET SUNUMU 2018.
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
TÜİK NİSAN İHRACAT RAKAMLARI
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Balonevi, Eylül 2001'de kuruldu Ürün kalitesi, rekabetçi fiyat politikası ve zamanında teslimat prensiplerinden hiç ödün vermediler. Benimsedikleri "Müşteri Memnuniyeti" ilkesi ile sektörde lider konuma geldi. Nitelikli ve Teknolojide İddialı Üretim Avrupa standartlarındaki üretim kaliteleri ile çeşitli ebat ve şekillerdeki ürünlerinin yanı sıra dünyada yeni, Türkiye'de tek olan dört renk serigraf baskı teknolojisine, kısa süre önce çepeçevre baskı teknolojisini de ekledi. 6" balondan 45" jumbo balona, 12" kalp'ten, punch balona kadar tüm imalatları dünya standartlarında olup doğal lateksten imal edilmektedir. Şimdilik aylık 12 milyon adetlik üretim kapasitelerinin yanında, 7.5 milyon adetlik serigraf baskı kapasitesine sahiplerdir. Dünyada 4 renk hassas ve çepeçevre serigraf baskı teknolojisine sahip nadir firmalar arasında yer alıyor. Balonevi’nde, kendi bünyelerindeki araştırma-geliştirme çalışmaları ve Tübitak Teknoloji Geliştirme Projesi destekleri ile ürettikleri “Suyla Açmalı Tam Otomatik Balon Üretim Makinası” dünya standardlarında üretim yapmaktadırlar. Özellikle, halk arasında protein alerjisi olarak bilinen duruma sebep olan Nitrozamine, modern üretim ekipmanları sayesinde kritik seviyenin çok altında gerçekleşmektedir.

VİZYON Balon üretiminde ve serigraf baskı teknolojisinde “dünya teknolojisinin bir adım önünde olmak”

MİSYON Kaliteli ve sağlıklı ürün, doğayla dost üretim konusunda çok titiziz. İnsan sağlığını tehlikeye sokacak ürün üretmeyiz.

Kalite Politikaları Kalite ve Güvenlik Belgeli Ürünler Tüm ürünleri akredite kuruluşlarca tescillenmiştir. Tamamıyla doğal hammaddeden üretilen balonlar 5 yıl içerisinde tekrar doğaya geri dönebilir. Üretim aşamalarında kullanılan kimyasalların, gerek ürün kalitesi, gerekse insan sağlığı açısından son derece önemli olduğu bilinciyle hareket etmektedirler. Bu nedenledir ki, ürettikleri tüm ürünlerde gerekli olan EN 71- Part1,Part2,Part3 ve Part 12 testleri ve bunlara ek olarak balonlar için Nitrozamine analizleri, dünyaca kabul edilmiş akredite kuruluşlarca yapılmaktadır. Kaliteli ve sağlıklı ürün, doğayla dost üretim konusunda çok titiziz. İnsan sağlığını tehlikeye sokacak ürün üretmeyiz.

Balonun ana hammaddesi “tamamen doğaldır”. Tropik iklimlerde yetişen kauçuk ağaçlarından elde edilen bu ana hammaddeye, üretim öncesinde eklenen kimyasal maddeler de yine üretimin çeşitli aşamalarında arındırılır. Amaç, doğal haline en yakın duruma yaklaşmaktır. Balonevi “balon üretim tesislerinde”; çevreye duyarlı, enerji tasarrufu üzerine kurulu üretim yöntemleri kullanılır. Üretilen enerjiden maksimum verim elde edebilmek için “izole edilmiş kapalı devre sistemler” esas alınmıştır.

Geniş Lisanslı Karakter Portföyü Türkiye’nin ilk ve tek lisanslı balon üreticisidir yılında, Disney lisansını alarak, perakende ürün gamlarını daha da zenginleştirdiler. Mickey Mouse, Minnie Mouse, Minnie Baby, Mickey Baby, Winnie The Pooh, Disney Princess, Frozen, Spiderman, Avengers, Cars ve Planes karakterlerinin yanına, Şirinler, Warner Bros, Hello Kitty, Angry Birds, Stella, Winx, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Monster High, Barbie, Ben 10, Superman ve Batman'ı eklemişlerdir.

MAĞAZALARIMIZ 5.000'i aşkın çeşidi bir arada bulunduran 12'si İstanbul'da olmak üzere, Ankara, İzmir, Yalova, İzmit, Kayseri, Mersin ve Konya'da toplam 30 mağaza ile hizmet vermekteyiz.

HEDEF KİTLESİ Lisanslı, temalı, çocuk ve yetişkin kutlamalarına yönelik

REFERANSLARI

SWOT ANALİZİ Güçlü yönler -Türk markası -Uygun fiyatlı ürünler -Ürün çeşitliliği ve kalitesi -Üretim teknolojisi -Mağaza konumlandırılması Fırsatlar -Özel günlere verilen önemlerin artması -Çocukların balona olan sevgisi Zayıf Yönler -Reklama verilen önem Tehditler -Markasız ürünlerin piyasada fazla bulunması

BALON EVİNİN SEKTÖRDEKİ YERİ Markalaşmış olması ve Türkiye de akla gelen ilk marka olması İyi yerlerde konumlandırılmış olan mağazalarına rağmen reklam ve tanıtımları yoktur ve bu konuda gelişmemişlerdir. İnsanların özel günlere olan verdikleri önem ve değer arttığından dolayı parti süslerine olan değerin artması

BALON BÜKME SANATI Balon evi olarak balon bükme sanatını da markamıza dahil edeceğiz.

Yer: İstanbul Marriott Hotel Şişli Adres: Abide-i Hürriyet Cd No:209 Merkez Mh Şişli, Türkiye Tel: +90 (212)