… Bölümü Öğretim Elemanının İsmi Sunum tarihi../../2016 … Bölümü Erasmus+ Öğretim Elemanı Hareketliliği Faaliyet Rapor Sunumu Gidilen Kurumun Fotografı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

Öğretim Elemanı Akademik Dönem İşlemleri Umut Gündoğdu.
Bakanlık Düzeyinde Rehberlik Örgütü (Milli Eğitim Bakanı)
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
Nedir?. Genel Şartlar 1. Ders verme hareketliliği gerçekleştirilecek iki ülkeden en az birinin AB üye ülkesi olması gerekir. 2. Ders verme hareketliliğinden.
ÖĞRETİM YILI HAZİRAN GÜNDEM MEVCUT DURUM İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM, ARAŞTIRMA İYİLEŞME ÇALIŞMALARI STRATEJİLERİMİZ.
SOSYAL BİLİMLERDE PROJE HAZIRLAMA YÖNTEMLERİ
“Proje Adı” “Müşteri Kurum” “Yürütücü Kuruluşlar”.
STANDART DOSYA PLANININ UYGULANMASI
Proje Dosyanızda Yer Alacak Belgeler
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
EUROPEAN UNIVERSITIES ASSOCIATION (EUA) AVRUPA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ 10 Ekim 2007.
Erasmus Bölüm Koordinatörleri Toplantısı
EK DERS TAHAKKUK VE ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME SUNUMU
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme
HESAPLARIN SAYIŞTAYA VERİLMESİ
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
Yrd. Doç. Dr. Emre SÜMER Aralık-2011
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
Doç. Dr. F. Kemal Sönmez Dr. Halit Apaydın Dr. Orgun Deveci
ERASMUS DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖNEMLİ VE TESLİM EDİLECEK BELGELER Yrd. Doç. Dr. Sevinç HATİPOĞLU İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü
Türkiye’de Açık ve Uzaktan Öğretim Temel Politikası (Çalıştay Raporu) Prof. Dr. Üstün Özen Atatürk Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Dekanı.
EĞİTİM PERFORMANS DEĞERLENDİRME PROJESİ SUNUMU
ADEK Bişkek TEMEL GÖREVLER  Kalite Yönetim Sistemi standartlarına göre kalite sistemini kurmak, uygulamak ve devamını sağlamak için tüm faaliyetleri.
ERASMUS’A VEDA VAKTİ Dış İlişkiler Ofisi
SINIF REHBER ÖĞRETMENİYİM
……………………………… İlkokulu / Ortaokulu / Lisesi Eğitim Performans Değerlendirme Projesi Sunumu.
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
24 TEMMUZ 2015 KOORDİNASYON TOPLANTISI TALİMATLARINA DAİR GELİŞMELER Kurum İsmi.
KOP BÖLGESİNDE EĞİTİM-YAYIM İHTİYAÇ ANALİZİ ARAŞTIRMASI PROJESİ.
Atılım’da Bir Kitap - Bir Konu Programı Etkinliği 28 Mayıs 2013 Hasan U. Akay Provost.
MALİYE BAKANLIĞI BÜTÜNLEŞİK PORTAL PROJESİ T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı.
Üniversiteler İçin Proje Yönetim Bilgi Sistemi
Erasmus Programı Personel Hareketliliği Faaliyeti Bilgilendirme Toplantısı Dış İlişkiler Ofisi.
SHY-66/147 KREDİLENDİRME SHY-66/147 Kredilendirme:  Alınan eğitimin, Ek-1.C Temel Bilgi Gerekliliklerine eşdeğer olduğunun tespit edilmesine istinaden,
Akademik Yılı.
05 Kasım 2010, Muş BOLOGNA SÜRECİ ve MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ.
… Bölümü Öğretim Elemanının İsmi Sunum tarihi../../2016 Gidilen Kurumun Fotografı Olacaktır … Bölümü/Birimi Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği.
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE DESTEK PROGRAMLARI İL MÜDÜRLÜKLERİ EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ
Bitirme Tezi/Mühendislik Tasarımı Proje Türkçe Başlığı
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
LEARNING AGREEMENT – GENEL BAKIŞ
DEĞERLENDİRME KOMİSYONU SUNUMU
-RECOGNITION OUTCOMES–
ÖDENEK GÖNDERME BELGESİ
ERASMUS+ YÜKSEKÖĞRETİM HAREKETLİLİĞİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ
ERASMUS PERSONEL HAREKETLİLİĞİ
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
KALİTE YÖNETİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
BİLDİRİ BAŞLIĞI AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi
Proje Başlığı Malgun Gothic 12 Punto Yazı Karakteri İle Verilmeli
İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Programı Akademik Yılı.
Yazarın Adı-SoyadıÜniversitesi Üniversitesi Üniversitesi Buraya, sadece sunumu yapan yazarın e-postası yazılmalı MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Turizm İşletmeciliği.
Mevlana Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
Bitirme Tezi/Mühendislik Tasarımı Proje Türkçe Başlığı
FİZİK-1DERSİ UYGULAMA PROJE SUNUSU
Faaliyet Raporları Demet ARSLANTAŞ
BİLDİRİ BAŞLIĞI AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Turizm Fakültesi
<Takım Numarası> Takımın İsmi
“Bİr bölümde İlgİlİ yarIyIlda açIlacak derslerİn hangİ öğretİm elemanlarI tarafIndan verİleceğİ bölüm kurulu önerİsİ üzerİne Fakülte Yönetİm Kurulu.
Akademik Yılı Güz Dönemi Sistem Analizi ve Tasarımı I Dersi
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bitirme Çalışması Başlığı
ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Fakülte, Yüksekokul, Enstitü, MYO Açılması Uygulama ve Araştırma Merkezi Açılması Bölüm, Anabilim Dalı, Bilim Dalı.
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
SUNUM BAŞLIĞI (Proje Adı)
Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALARI PROJE, POSTER VE SUNUM HAZIRLAMA.
Sunum transkripti:

… Bölümü Öğretim Elemanının İsmi Sunum tarihi../../2016 … Bölümü Erasmus+ Öğretim Elemanı Hareketliliği Faaliyet Rapor Sunumu Gidilen Kurumun Fotografı Olacaktır

İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Giriş ve ziyaretin motivasyonu Ziyaretin amaçları Ziyaret boyunca yapılan çalışmalar (araştırma, eğitim, toplantılar vb.) Ziyaret boyunca elde edilen başarılar (ve karşılaşılan problemler) Elde edilen ilk sonuçlar ve tartışma Çıktılar ve gelecekte planlanan çalışmalar Ders havuzuna eklenecek dersler Özet Ekler (Faaliyet ile ilgili görseller, (varsa) faaliyet detayları, ders havuzuna eklenecek ders formları) İçerik Gidilen kurumun logosu olacaktır

Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Gidilen kurumun adı ve ID kodu Tarih aralığı Niçin bu kurumun seçildiği Toplam bütçe bilgileri (tablo halinde sunulacaktır) Giriş ve Motivasyon Uçak BiletiKonaklam a GündelikDiğer Harcamalar Erasmus+ Kapsamında Alınan Ödenek Personelin Kendi Bütçesinden Yaptığı Harcama TOPLAM İsim Soyisim

Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Ziyaretin Amaçları Ziyaretin amaçları maddeler halinde sıralanacaktır.

İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Ziyaret Boyunca Yapılan Çalışmalar Bu slide sadece faaliyetlerin isim ve türünü belirten özet bir slide olup detaylar diğer sayfalarda sunulacaktır. Araştırma Faaliyetleri Faaliyet 1 Faaliyet 2 … Eğitim Faaliyetleri Faaliyet 1 Faaliyet 2 … Toplantılar Faaliyet 1 Faaliyet 2 …

Faaliyet 1 Faaliyetin ismi tarihi detayları Faaliyet 2 Faaliyetin ismi tarihi detayları İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Araştırma Faaliyetleri ile ilgili detaylar tek bir sayfada açıklanacaktır. Bir sayfadan fazla bilgi vermek gerekirse “Ekler” bölümüne konulacaktır. Ziyaret Boyunca Yapılan Çalışmalar : Araştırma Faaliyetleri

Faaliyet 1 Faaliyetin ismi (dersin adı) tarihi detayları (hangi konuların verildiği, öğrenci mevcudu, öğrencilerin bölümü) Faaliyet 2 Faaliyetin ismi (dersin adı) tarihi detayları (hangi konuların verildiği, öğrenci mevcudu, öğrencilerin bölümü) İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Ziyaret Boyunca Yapılan Çalışmalar : Eğitim Faaliyetleri Eğitim Faaliyetleri ile ilgili detaylar tek bir sayfada açıklanacaktır. Bir sayfadan fazla bilgi vermek gerekirse “Ekler” bölümüne konulacaktır.

Faaliyet 1 Faaliyetin ismi (türü, toplantı, seminer vb.) tarihi detayları (hangi konuların görüşüldüğü, seminerin konusu vb.) Faaliyet 2 Faaliyetin ismi (dersin adı) tarihi detayları (hangi konuların görüşüldüğü, seminerin konusu vb.) İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Ziyaret Boyunca Yapılan Çalışmalar : Toplantılar Toplantı Faaliyetleri ile ilgili detaylar tek bir sayfada açıklanacaktır. Bir sayfadan fazla bilgi vermek gerekirse “Ekler” bölümüne konulacaktır.

Başarılar Derslerdeki başarılar Proje fikirleri Araştırma olanakları İşbirliği çalışmaları Problemler Varsa karşılaşılan problemler detaylandırılmalıdır. İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Ziyaret Boyunca Elde Edilen Başarılar ve Karşılaşılan Problemler Elde edilen başarılar ve problemler maddeler halinde sıralandırılmalıdır.

İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu 10 Elde Edilen ilk Sonuçlar ve Tartışma Sonuçlar Eğitim faaliyetinin sonuçları Araştırma faaliyetinin sonuçları İşbirliği faaliyetlerinin sonuçları Toplantı faaliyetlerinin sonuçları Tartışma Bu sonuçların yorumlanması kısaca verilmelidir.

İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Çıktılar ve Gelecekte Planlanan Çalışmalar Çıktılar Ziyaret sonucu elde edilen çıktılar maddeler halinde verilmelidir. Planlanan Çalışmalar İleride planlanan yeni çalışmalar maddeler halinde verilmelidir.

İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Ders Havuzuna Eklenecek Dersler Üniversitemiz ders havuzuna katkı sağlanacak derslerin isimleri maddeler halinde yazılmalıdır. Ders detayları ECTS formatında hazırlanacak olup “Ekler” bölümüne konulacaktır.

İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Beğenilen Yönler (türe göre maddeler halinde sıralanmalıdır) İdari: Akademik: Derslerin İşleyişi: Öğrenci profili: Altyapı ve Araştırma Olanakları: Üniversitemiz için Öneriler Üniversitemizin gelişimi için önerileriniz maddeler halinde sunulmalıdır. Üniversitemiz için Öneriler

İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Özet Önceki sayfalarda anlatılan bilgilerin özeti tek sayfada ve maddeler halinde verilmelidir.

İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Teşekkür Teşekkür edilmek istenen kişi/kurum isimleri sıralanmalıdır.

İsim Soyisim Erasmus+ Öğretim Üyesi Hareketliliği Faaliyet Raporu Ekler Faaliyet ile ilgili görseller (en fazla 5 sayfa) Faaliyetlerin detayları (en fazla 5 sayfa) Ders havuzuna eklenecek derslerin detayları (ECTS formatına uygun olarak hazırlanacaktır)