Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 37 Öğrenci Sayısı : 1051 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı Sayısı :

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Diyadin İmam Hatip Lisesi Eğitim Öğretim yılında toplamda 4 sınıf ve 146 dokuzuncu sınıf öğrencisi ile eğitim ve öğretime başlamıştır. İmam.
Advertisements

REHBERLİK VE VE KİŞİSEL GELİŞİM MERKEZİ MERKEZİ. ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM.
İMAM HATİP ORTAOKUL VE LİSELERİ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI GÜNDEMİ 1- Açılış ve Tanışma 2- Memnuniyet Anketi Analizi 3-Değerlendirme (Sayın Kâmil AYDOĞAN) 4-İlimizdeki.
OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ. TOKİ OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
FEN LİSELERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM KURUMLARI TANITIMI.
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ 1. YILLARA GÖRE TABAN PUAN TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ 2.
Okulumuz Çalılıöz Mahallesi 423. Sokak No:35’de yer almaktadır. Okulumuz tam gün eğitim yapmakta olup toplam 6 şubemiz ve 65 öğrencimiz bulunmaktadır.
MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM.
GÜZEL SANATLAR VE SPOR LİSELERİ KURUM TANITIMLARI BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEMEL EĞİTİM SONRASI KARİYER DANIŞMANLIĞI PROJESİ MODÜL 2 ORTAÖĞRETİM.
Vizyon Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen,
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. MERKEZ ZÜBEYDE HANIM MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2.
AKKUŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 26 Öğrenci Sayısı : 139 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 12 Fen Laboratuarı Sayısı : 3 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 32 Öğrenci Sayısı : 857 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar)
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 40 Öğrenci Sayısı : 820 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
Okul Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 38 Öğrenci Sayısı : 655 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 23 Fen Laboratuarı Sayısı :1 BT(Bilgisayar)
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1. SUNUM AKIŞI TarihçeMisyonVizyonFakülte YönetimiSon Birkaç Yıla Ait Tavan ve Taban Puanları Bölümlerde Mevcut Öğrenci.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 6 Öğrenci Sayısı : 211 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 46 Öğrenci Sayısı : 825 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 27 Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
DARICA ÜLKÜN YALÇIN ANADOLU LİSESİ
GÖLCÜK İMAM HATİP ORTAOKULU
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ANADOLU LİSESİ
ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ TANITIM PROGRAMINA
BIÇAKÇI BEDRİYE BAYKAŞ ORTAOKULU OKUL KÜLTÜRÜ
GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ
MİLLÎ EĞ İ T İ M S İ S T E M İMİZDE İmam Hatip Ortaokulları Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü.
YENİ SINAV SİSTEMİ.
T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI KOCAELİ-GEBZE ÖZEL YENİ UMUT TEMEL LİSESİ
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunumu
Mehmet zeki obdan ilkokulu
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunumu
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
DEMETEVLER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
NECİP FAZIL KISAKÜREK İMAM HATİP ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
Barınma Merkezi Çok Programlı Anadolu Lisesi
Müfitcan ÖZKÖYLÜ CUMHURİYET İLKOKULU REHBERLİK SERVİSİ
YENİ SINAV SİSTEMİ   REHBERLİK SERVİSİ.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
S.Ü.ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.
NEŞET YALÇIN ANADOLU LİSESİ
1- İmam Hatip Okulları nedir?
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ YÖNERGESİ
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
Sunum transkripti:

Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 37 Öğrenci Sayısı : 1051 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı Sayısı : Var ama hazır değil BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : - Atölye-İşlik Sayısı : - Spor Salonu : Kütüphane :var ama hazır değil Konferans Salonu :var ama hazır değil Kantin/yemekhane: kantin var Rehberlik servisi:2 Ders Başlama ve Bitiş Saati : Öğretim Şekli :Tekli Öğretim Pansiyon Durumu:Yok Telefon : Fax : WEB Adresi: Adres : Dr. Zeki Acar cd. Bilgin sk. No:2 Darıca/ Kocaeli YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : 2.5 KM Ulaşım : SERVİS,ÖTÖBÜS ÖZEL ARAÇLAR Yerleşim Yeri Bilgisi : DARICA FARABİ HASTANESİ YANI

DARICA ANADOLU İ.H.L TARİHÇESİ Okulumuz; 2012 yılının Eylül ayında 230 öğrencisiyle Abdi İpekçi mahallesinde geçici binada öğretimine başlamıştır. Bu bina şuan ki Barış İlköğretim Okulu’nun ek binasıdır. Ortaokul öğrencilerimiz ve Lise Öğrencilerimize ev sahipliği yapan bu ufak bina zamanla yetersiz kalmıştır. Yeni bina ihtiyacımız her geçen gün daha da büyük bir ihtiyaç haline gelmiştir. Büyüyen talep ve artan rağbet sebebiyle okulumuz şu an ki Bağlarbaşı Ortaokulu’nun binasına Haziran 2013 itibariyle taşınmıştır. Aynı zamanda o yıl okulumuzda Anadolu bölümü açılmıştır. Öğrenci sayısı giderek artmış ve Temmuz 2015 de şuan ki binasına taşınmış ve 1051 öğrenciyle eğitim öğretim hizmeti vermeye devam etmektedir.

SPOR SALONU

KONFERANS SALONU Var ama hazır değil

REHBERLİK SERVİSİ

KÜTÜPHANE Var ama hazır değil

KANTİN/YEMEKHANE varsa fotoğraf eklenecek

MÜDÜR ODASI

ÖĞRENCİLERİMİZDE BULUNMASI GEREKEN YETERLİLİKLER 1. Akla ve bilime dayalı bir din anlayışı olan 2.Düşünen, sorgulayan, inancını aklıyla bütünleştiren 3.Din Öğretiminde belletici ve baskı altına alıcı bir yaklaşımı değil, konuları çözümleyici ve yorumlayıcı bir yaklaşımı benimseyen 4.Din Öğretiminde dinin bütünleştirici, huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü ortaya çıkaran 5.Şekilcilik ve sloganları değil, ahlakî öğretilerin felsefesini önemseyen 6. Din öğretiminde kavram kargaşası ve kavram belirsizliğini giderecek bilimsel çalışmalar üreten 7.Okuyan, düşünen ve anlayan prensibini benimseyen 8. Niteliğin, nicelikten üstün olduğuna inanan ve enerjisini olumlu alanlarda ve insanlığa hizmet için harcayan Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinde aranan özelliklerdendir.

DARICA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ İLK MEZUNLARINI EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA VERECEKTİR.

Masa Tenisi(Kızlarda) Darıca 2.liği Masa Tenisi(Kızlarda) Darıca 4.liği Masa Tenisi(Erkeklerde) Darıca 2.liği Ayak Tenisi(Erkeklerde) Darıca 1.liği Atletizm(Erkeklerde) Darıca 2.liği Kuran-ı Kerim Yüzüne okumada Kocaeli İl 2.liği Hafızlık Kocaeli il 2.liği BAŞARILARIMIZ BAŞARILARIMIZ 2014 VE 2015 YILLARI BAZ ALINARAK SPORTİF VE KÜLTÜREL BAŞARILAR YAZILACAK

PROJELER Her ay bir yazar Projesi Kitap Klübü Projesi