TNT SHOWCASE OTOMOTİV ÜRETİCİSİ Avrupa pazarına hizmet sunan on iki üretim tesisi işleten çok uluslu Amerikan otomotiv üreticisi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Cesar Group Kasım 2013.
Advertisements

Satış Noktası Yönetimi
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
Ar-Ge Proje Yönetimi 22 KASIM Son söz • Geleceği şekillendirebilmek adına, bugüne kadar hiç denenmemiş olan daha doğru olabilir ve daha etkin ve.
MALZEME İHTİYAÇ PLANLAMASI
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
CHICAGO POS for TURKISH HOME TEXTILE TÜRK EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ İÇİN ŞİKAGO SATIŞ NOKTASI 444 CENTER Inc.
Restaurant Yönetim Sistemi
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
TERZİ USULÜ VE SİPARİŞ ESASLI İŞ MODELİNDE ÇİZELGELEME İHTİYACI
TÜRKİYE TIBBİ CİHAZ TEDARİKÇİ PROBLEMLERİ
PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012.
ELEKTRONİK TİCARET VE LOJİSTİK HİZMETLERİ
Lojistik Yönetiminde Freight Forwarder
© 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu. © 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu Kamu İhale Kurumu Kamu Alımlarını İzleme ve Bilgi Hizmetleri Dairesi Başkanlığı TİTUBB Uygulamaları.
ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI TAM BAŞVURU FORMU PAKETİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ Eylül 2013 GİRİŞ.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
Bütünleşik Dökümhane Çözümü
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında lider, önce ve yenilikçi olmayı kendisine vizyon edinmiş olan AIBIS; Türkiye, Almanya ve Suudi Arabistan’da.
NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?
Sunanın Adı | Şirket Adı
END3061 SİSTEM ANALİZİ VE MÜHENDİSLİĞİ
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Bilişim Teknolojileri Alanı
Projenin Durumu [Proje Adı] [Sunanın Adı] Bu sunu sırasında, dinleyicilerin de katılımıyla, yapılması gereken işlemlerin ortaya çıkacağı konuşmalar olacaktır.
1 DELL CONFIDENTIAL. 2 NASIL İŞLER? AMAÇ: –Müşterinin teknik desteği kendi adresinde alabilmesidir. –Müşteri Dell Destek Hattını arar. (Hafta içi 9:00-17:30)
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
MALİYETLERİ KESMEKTEN ÇOK DENGEDE TUTMAYI DÜŞÜNÜN Maliyeti değerlendirmede basit bir ölçme noktası vardır. Maliyet müşteriye hizmet, firmaya destek sunuyor.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
VERİMLİ ÇALIŞMA YOLLARI
ÜRETİM KONUSUNDA TUTKULUYUZ 10 Nisan ÜRETİM KONUSUNDA TUTKULUYUZ (10 Nisan 2015) 2 MODERN ENDÜSTRİYEL ÜRETİM Endüstriyel sektördeki üretim tesisleri,
ODEA BANK ADANA ŞUBE İNŞAAT TEMİZLİĞİ FAALİYET RAPORU
Sistem Analizi ve Tasarımı
SAĞLIK ÇALIŞANLARI: TEST İLAÇLARI. SAĞLIK ÇALIŞANLARI: TEST İLAÇLARI (13 Nisan 2015) 2 SAYI, HIZ VE KARMAŞIKLIK BÜYÜYOR Eczacılık sektörü, yeni ilaçların.
SAĞLIK HİZMETLERİNDE KRİZ VE AFET YÖNETİMİ
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulan Tata Grubun yönetim kurulu başkanlığını 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir.Firma.
Lojistik Merkezin Önemi
Hazırlayan: Selim ERDEM
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri – Temel Kavramlar
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
SAP HALİDİN SÖNMEZ
TATA MOTORS.
TCHİBO Ağahan köse
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
ISO HACCP ve ISO22000.
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
Tablet Menü.
Son yıllardaki atılımlarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çeken Tata Motors'un Türkiye operasyonu 1997 yılında Isoto ile başlamıştır. İlk adımda, tek.
Hazırlayan: GÖZDE BOZ.
Tablet Menü.
TNT VİTRİNİ YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRETİCİSİ
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
İlerleme veya Durum Raporlama
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Otomatik Gönderi Programı
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Rezervasyon ve Masa Yönetimi Yazılımı Tablizt
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ÜRÜN BULUNURLUĞUNUZA TUTKUNUZ
Sunum transkripti:

TNT SHOWCASE OTOMOTİV ÜRETİCİSİ Avrupa pazarına hizmet sunan on iki üretim tesisi işleten çok uluslu Amerikan otomotiv üreticisi

TEDARİKÇİLER VE ÜRETİM HATTI ARASINDA HARCAYACAK ZAMAN YOK 2 Avrupa'da İsrail, Fas, Tunus, Türkiye ve Ukrayna dahil 4000'den fazla tedarikçi. Tedarikçilerden gelen başarısız veya geç sevkiyatlar üretim hattını durdurabilir. Eksik parçalar tedarikçiden aynı gün toplanıp ertesi gün sabah erken saatte teslim edilmelidir. Acil sevkiyatlar dahil tüm tesisler için tek standart hizmet düzeyi anlaşması. ZORLUKLAR TNT SERVİSİ 12 TESİSİN DE SAAT GİBİ ÇALIŞMASINI SAĞLAR

TNT MÜŞTERİMİZİN BU ZORLUKLARI AŞMASINA YARDIMCI OLUR 3 Tüm Avrupa tesislerine sevkiyat için TEK VE BASİT BİR NAKLİYAT SÜRECİ Tek bir sözleşmeyle daha hızlı hizmetlere ÖZEL YÜKSELTMELER Her ülkede TEK İLETİŞİM NOKTASI Üretim hattı kesintileri riskini azaltarak SAATTE €'YA KADAR TASARRUF EDİN BAŞTAN BAŞA TAKİP ani sapma raporu ve proaktif hizmet düzeltmesi GENEL MALİYET TASARRUFLARI ve artan üretkenlik

ERTESİ GÜN TESLİMATI İÇİN TAM ÇÖZÜM SUNULMASI 4 Tesis, Sektör Uzmanı Masası'na bir referans numarası verir Sektör Uzmanı Masası bir sevkiyat programlar TNT, programlanan sevkiyatı aynı gün 15:00 veya 17:00'de rezervasyon olarak sunar Sektör Uzmanı Masası, tesise 09.30'da veya gerekirse daha erken yapılacak sevkiyatı proaktif şekilde takip eder Takip, kontrol ve sapma planı Masa tarafından proaktif şekilde gerçekleştirilir 12345

TNT’NİN RAKİPSİZ AĞI 5 Sektör Uzman Masası TNT iletek bir temas noktası sunar Uzman Masası parça numaralarını kontrol eder, alıştan teslimata dek sevkiyatı takip eder, gerekirse, hizmet düzeltmesini proaktif şekilde başlatır, ve gecikmeleri ya da atlanan kontrol noktalarını bildirir TNT’nin ağı, aynı gün 4000 tedarikçiden sevkiyat alabilmemizi sağlamakta, 15:00 ve 17:00'de iki standart teslimat saati ve 2 saat öncesinde de kesinti zamanı sunmaktadır VE ÖZEL MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE DESTEKLENMEKTEDİR Daha acil durumlarda, TNT proaktif şekilde yol içi servis yükseltmeleri sunabilmektedir

TNT, 4000'DEN FAZLA TEDARİKÇİDEN YEDEK PARÇA TOPLAYIP BUNLARI 12 TESİSE ERTESİ SABAH TESLİM ETMEKTEDİR 6 Tedarikçi Depo Kapısı Uçuş Merkez i Montaj tesisi Avrupa'da İsrail, Fas, Tunus, Türkiye ve Ukrayna dahil 4000'den fazla tedarikçi Sevkiyatlar için Bulletvan alımları 15:00'ten sonra hazırdır Sevkiyatlar için standart alımlar 12:00'den sonra hazırdır Depo Kapısı Montaj tesisi Standart ağ teslimatı 09:30'a doğrudur, daha erken teslimatlar için Bulletvan kullanılır

TEŞEKKÜRLER