BALIKLI DERE GÜZEL EVLER ETAP I - AYA Ş. Ankara’nın kaplıcalar ve domatesi ile meşhur Ayaş ilçesinden bazı görüntüler, Bölgede 5 adet Jeotermal Kuyu mevcuttur,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NVA KALİTE TEST ÖLÇ. HİZ. EĞT. VE BELG. SAN.TİC. LTD. ŞTİ. Hazırlayan= E. Burak SARAÇOĞLU.
Advertisements

Bölgelerin özelliği. EGE BÖLGESİ Türkiye'de; · En fazla tütün üretimi, en fazla zeytin üretimi, en fazla üzüm üretimi. · En fazla incir üretimi, en fazla.
MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri
Değerli Arkadaşlar, aşağıdaki sorular 7. ve 8. sınıflar için özel hazırlanmış dil bilgisi kitabımızdan yararlanılarak oluşturulmuştur. Kendi okulumuzda.
COĞRAFYA PROJE ÖDEVİ ÖZGÜR SÖNMEZ 10/A Ulaşım Nedir ?
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
EGE BÖLGES İ Ege Bölgesi, Türkiye'nin yedi co ğ rafi bölgesinden biridir. İ smini kıyısında oldu ğ u Ege Denizi'nden alır. Kıyı Ege.
Akademik Hafıza projesi çıktıları istenildiği şekilde çoğaltılabilir ve her biçimde paylaşılabilir ve yeniden yayınlanabilir. Tablolardan alıntı yaparken,
Öznur DUMAN ELGÜL ZEKA. ERGENLİK DÖNEMİNDEKİ DEĞİŞİMLER Duygu değişimlerinin hızı ve üst düzeyde yaşandığını önceden bilmek bu duygular yaşandığında.
BİLGİ YARIŞMASI 5. SINIF Hazırlayan: Mustafa AKKAŞ 5-A Sınıf Öğretmeni Hazırlayan: Mustafa AKKAŞ 5-A Sınıf Öğretmeni Başarılar dilerim.
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
6 Sigma Project, Istanbul June 2016 BORUSAN EnBW Enerji Improving the design of the Control Buildings in WEPPs.
GÜNEŞ SİSTEMİ VE ÖTESİ: UZAY BİLMECESİ. GÖK CİSİMLERİNİ TANIYALIM Bulutsuz bir gecede gökyüzünü gözlemlediğimizde irili ufaklı pek çok cisim görürüz.
Uzun ve yorucu bir okul döneminden sonra çocuklar nihayet tatile girdi. Ancak sınavlar, dersler, erken kalkma gibi birçok zorluğun geçici bir süreyle.
PSİKOLOJİK DANIŞMAN H.YUSUF POLAT. İnsanların geçimlerini sağlamak için sürekli yaptıkları işe meslek denir.
OKULUMUZ HAKKINDA BİLGİLER Öğretmen Sayısı : 19 Öğrenci Sayısı : 212 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 9 Fen Laboratuarı Sayısı :0 BT(Bilgisayar) Sınıfı.
Ankara’ya 10 km uzaklıktaki Çubuk Barajı inşaatı sürerken boru hattının da döşenmesine başlandı. Çubuk Barajı yüzetsel sularını filtre etmek ve kente.
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 1. SUNUM AKIŞI TarihçeMisyonVizyonFakülte YönetimiSon Birkaç Yıla Ait Tavan ve Taban Puanları Bölümlerde Mevcut Öğrenci.
DST ELEKTRONİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ
BASKETBOL TÜRKİYE TURU
UYGULAMALARIMIZ: İŞ KALEMLERİ: KIRIM VE TADİLAT ALÇI SIVA & SATEN SIVA ALÇIPAN VE ASMA TAVAN ÇEŞİTLERİ ŞAP ZEMİN KAPLAMASI (PVC-HALI-PARKE) KARA SIVA (KABA.
PLAYWORLD ADRENALIN MERKEZI
TIBBİ ATIK KAZALARI ANKARA’DA HASTANE ÖNÜNDE TIBBİ ATIK TAŞIYAN KAMYONDA PATLAMA Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi'nin.
Betül GÜLER
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
ILGAZ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
İşletmelerde Tesis Yönetimi
Birim Bilgi Teknolojileri Tic.A.Ş.
Sunularımız ALFABET98 fontu ile hazırlanmaktadır.
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
KOCAELİ ERKEN SEÇİM SEÇMEN EĞİLİMLERİ ARAŞTIRMASI
DEPREM.
Kanal Açma - Kanal Neden Tıkanır - Kanal Tıkanıklığı Açma
BİLGİ GÜVENLİĞİ Bilgi Gizliliği ve Güvenliği Zararlı Yazılımlar
BİLGİ GÜVENLİĞİ Bilgi Gizliliği ve Güvenliği Zararlı Yazılımlar
MÜSABAKA SIRASINDA TAKIM YÖNETİMİ
İNSANHAKLARI YURTTAŞLIK VE DEMOKRASİ
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Güvenli İnternet Kullanımı
Vizyon Kronolojisi Kuruluş
BİLGİSAYAR AĞLARI.
TÜRKİYE’DE EKOLOJİK TARIM
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
İki ya da daha fazla bilgisayarın bilgi paylaşımı veya iletişimi için bağlanmasıyla oluşan yapıya “Bilgisayar Ağı” denir.
BİLGİ GÜVENLİĞİ Güvenli Şifre Oluşturma Bilgi Gizliliği ve Güvenliği
ÇOCUK KORUMA VE BAKIM HİZMETLERİ Sevgi Evleri
Bilinçli Tercih Seminerine
BİLGİ GÜVENLİĞİ Bilgi Gizliliği ve Güvenliği Zararlı Yazılımlar
S.Ü.ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
Ankara 112 Acil Sağlık Hizmetleri
FATİH ELMALI SATILIK: TL
YAVRU YETİŞTİRME Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Temel Esasları
Gözde Görüntü Oluşumu ve Göz Kusurları

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI
BİTOLA veya MANASTIR Evet, yurtdışı seyahatimden sunum için bu şehri neden seçtiğimi bu resimlerde göreceksiniz. Şehir merkezindeki yayaların kullandığı.
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018 ALES/2)
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018 ALES/3)
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
OSMANLI TARİHİ Osmanlı Ekonomisi.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Masanın.
  (2 Ay) 2015 (2 Ay) İhracat
Erişilebilirlik Dairesi Başkanlığı
Sayılarla Türkiye’de Atık Yönetimi
Sunum transkripti:

BALIKLI DERE GÜZEL EVLER ETAP I - AYA Ş

Ankara’nın kaplıcalar ve domatesi ile meşhur Ayaş ilçesinden bazı görüntüler, Bölgede 5 adet Jeotermal Kuyu mevcuttur, yeşili bol ve havası temizdir.

Yamaç paraşütü sporcularının yeni gözdesi olan 330 metrelik Kumludoruk Tepesi Ayaş’tadır.

a Ayaş domatesi, dutu ve kirazı yetişme alanı

a Asartepe Barajı

Balıklı Dere Güzel Evler’e Hoşgeldiniz

Yeşille Mavinin buluştuğu, Ankaraya en yakın nokta Dere Kenarında, Yeşilin içinde Dinlenip Stres atacağınız özel projemiz

Proje içeriği Derenin iki tarafında toplam m2 alan içerisine yerleştirilmiş 40 adet bahçeevden oluşmaktadır. Evlerimiz verenda dahil toplam 40m2 dir. Derenin iki kenarında toplamda 4.000m2 ortak kullanım alanlarında Köprüler Şelale Balık Tutalabilecek sunni gölet bulunmaktadır.

375 M2 Bahçe içerisinde bulunan 40 m2 Ağaç eviniz eşyalarınızı getirip kullanıma hazır şekilde teslim edilecektir. Görsel Temsilidir.

40m2 Evimizin Yeleşim Planı

Balıklı Dere Güzel Evler 40 m2 Prefabrik eviniz eşyalarınızı getirip yerleşmenize hazır şekilde teslim edilecektir. Elektrik ve Su kapınıza kadar gelmiş olup size sadece abone olmak kalıyor. Site yönetiminin belirleyeceği bir güvenlik ve temizlik personeli ortak kullanım alanlarının bakımını ve evinizin yaz kış güvenliğini sağlayacaktır. 375 m2 bahçenizde verandanızın önünde 20m2 alan çimlendirilmiş olarak kullanımıza hazır teslim edilecektir. Bahçenizde kendinize özel Domates, Salatalık vs. gibi ürünleri ekeceğiniz 20 m2 alan hazırlanmış olarak tarafınıza teslim edilecektir. Bahçelerimizin tamamında damla sulama kullanılmış olup, Bahçenize gelmedende ürünlerinizin sağlıklı bir şekilde büyümesi gerçekleştirilebilmektedir. Size sadece bu organik ürünlerin tadını çıkarmak kalacaktır.

375 M2 özel kullanımınıza ait bahçenizde Ayaş yöremize uygun 10 adet tarafınızdan belirlenecek ağaçlar tarafımızdan ekilmiş olarak teslim edilecektir.

A DERE GÖRSELİ Çocuklarımızın hafta sonu bilgisayar ve teknolojiden uzakta güzel vakit geçirecekleri alanlar

Görsel Temsilidir. Sunni Gölette Balık Tutma Keyfi

Dere kenarında ortak kullanıma ait kamelya ve barbekü keyfi ETAP I

Dere kenarında 400 mt yürüme alanı Damla sulama ile uğraşmadan ürün toplama Site içerisinde görsel kümes ve taze yumurta Sitemiz Eskişehir yoluna 70 km mesafede, 45 dakika uzaklıktadır.

BALIKLI DERE GÜZEL EVLER Projemizin mimarı Mimar Pınar GÜNSEVEN Yüklenici Firma SUR Savunma İnşaat Organizasyon Ltd.şti. Proje Yönetmeni Y. Alper CERİT

Başlıca Referanslarımız KC GROUP - Göksupark Alışveriş Merkezi (Ankara-Eryaman) KC GROUP - Şehr-i Bazaar - Şehri Bedesten Alışveriş Merkezi (İstanbul-Bahçeşehir) MARDAN İstanbul & İstanbul Palace (7 Yıldızlı) (Antalya- Kundu) ATELLIA SHINE HOTEL (5 Yıldızlı) (Antalya-Belek) ÖZEL NİSANUR HASTANESİ (Antalya) KELLECİ Restaurant (Ankara-Çankaya) UMMAN BÜYÜKELÇİLİK RESIDANCE (Ankara-Oran) TRT LOJMANLARI TADILAT (Ankara-Oran) KENT PARK KAHVETURK (Ankara-Eskisehir Yolu) EMBA A.S MERKEZ BINASI (Ankara-Yıldız) AGAOGLU INSAAT OFIS IC DEKORASYON (Ankara-Yıldız) CALIK HOLDING MERKEZ BINA IC DEKORASYON (Ankara-Mustafakemal Mah.) OMMAN BÜYÜKELÇİLİGİ BİNASI VE RESIDANCE (ANKARA-DIPLOMATIK SITE ORAN ) SUDİ ARABİSTAN KRALLIĞI OKULU ( ANKARA -BİRLİK MAHALLESİ)