1- “Zamana bırakarak” tercihini erkeklerin: %33’ü, erkeklerin: %33’ü, bayanların: %22’si, bayanların: %22’si, 2- “Diyalog ve ikna yolu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İNSAN KAYNAKLARI Ayşegül Akdeniz.
Advertisements

A TEMASI OKUL HEYECANIM
SAYGILI OLMALIYIZ ZİYA FIRINCIOĞULLARI
e) Tanışma ve Tanıştırılmada Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar
Göksun - Sarız Yolu Tekir Dağı
? ? ? Bugünlerde şu soruları kendinize soruyor musunuz?
TİROİD KANSERLERİ Dr. İsmail YILMAZ Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Çağan Yurtseven 3-B Web Surf
KAZANIMLAR 5. İçinde bulunduğu eğitsel ve sosyal faaliyetlerde işleyen süreçleri demokrasinin ilkeleri açısından analiz eder.
SATRANÇ KULÜP TANITIMI
Hayat Bilgisi 2 Farklıyım..
Öğrencilerin birbirlerini tanımasına, görüşlerini, çözümlerini birebirleriyle paylaşmalarına el verişli yeni bir öğrenme tekniğidir.
İSLAM DİNİNDE BAYAN ERKEK İLİŞKİSİ
BİR ÖZEL HASTANEDE ÇALIŞAN HEMŞİRELERİN
ADIM ADIM BAŞARIYA Yeni Distribütör Oryantasyonu
ARKADAŞLIK HOŞGELDİNİZ.
BENİM MESLEĞİM NE OLACAK???
ETKİNLİK HAYALLERİMDEKİ DEĞİŞİM VE GELİŞİM
ÇAĞDAŞ ÖĞRETMEN PROFİLİ
ARKADAŞLIK MEHMET BILGE MANAV.
KEL OLABİLİRSİN. VEYA ZENCİ OLABİLİRSİN VEJETERYEN OLABİLİRSİN.
AİLE HUKUKU PRATİK ÇALIŞMA-18
TARTIŞMA TÜRLERİ ~Panel~
TARTIŞMA TÜRLERİ Münazara
ARKADAŞLIK GÜZEL ARKADAŞLARIMA M.BARAN İŞCAN. BİR ARKADAŞ İÇİMİZİ ISITAN SİHİRLİ BİR DOKUNUŞTUR..
ARKADAŞIM Kazanım: Karşı cins ile sağlıklı arkadaşlık ilişkileri geliştirmenin önemini kavrar. 10. Sınıf 43 nolu kazanım etkinliği.
10.katta çok iyi sevgili bilinen ciftin birbirlerini dövdüğünü gördüm.
Öğretmen Veli İşbirliği için Web Tabanlı Platform Tasarımı
EĞLENCELİ HAYAT BİLGİSİ
Sapkınlık, Aile ve Arkadaşlar
ARKADAŞLIK PROJE SUNUMU
TRAFİKTE ÖFKE.
Etkili İletişimde Ortamın Yeri ve Önemi KÜLTÜREL ORTAM
İLK ERKEK HEMŞİRE MURAT BEKTAŞ
 Danı ş man Ö ğ retim Üyemiz: İ lknur BA Ş Y İĞİ T.
Bolum 4- 2.
ÇANKAYA REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
AİLE HUKUKU PRATİK ÇALIŞMA 16
ORTAK SINAVLAR ÖĞRENCİ ANKETİ DEĞERLENDİRME RAPORU SINAV YÖNETİMİ, MORAL MOTİVASYON VE REHBERLİK DAİRE BAŞKANLIĞI OCAK 2015.
HAZIRLAYANLAR İstatistikçi İlknur GÖKÇE İstatistikçi Özlem AKBAŞ.
BEDEN DİLİ HAZIRLAYAN: ELİF UÇAR.
ÇOCUKLARDA İNTERNET BAĞIMLILIĞI
Hacettepe Üniversitesi Sualtı Hokeyi Topluluğu
TÜRKİYE-DENİZLİ İŞ ARAYANLARA UYGULANAN ANKET SONUÇLARI.
ADASOKAĞI İLOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ
EĞİTİM KURULU SPORCU DEĞERLENDİRME ANKETİ ANTALYA-2009.
GİRİŞ  Cinsiyet deyince aklımıza hangi girişimciler geliyor. (Pozitif ayrımcılık)  Kadının yeri evi mi?  Kadın erkek eşit mi ROLLERİ FARKLI MI? (A.Tomor)
SAĞLIK HİZMET SEKTÖRLERİ Sağlık hizmetleri dediğimiz sağlık bakım sistemleri incelendiğinde, dünyanın hemen her ülkesinde başlıca üç sektörün sağlık hizmeti.
T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN AHLAKİ GÖRÜNÜMÜ ÖDEVİ SEDA TÜRK.
SINIF : 1 DERS : HAYAT BİLGİSİ ÜNİTE : OKUL HEYECANIM
1.Sınıfımızdaki arkadaşlarımızla benzerlikleriniz veya farklılıklarınız nelerdir ? Söyleyiniz.
KASIM AYI DEĞERİ SORUMLULUK
Sizi Tahmin Edelim.. Bu program verdiğiniz bilgilere göre yüzünüzün şeklini tahmin eder. Sonuçta sisin resminizi çıkarır. Doğru sonuç için doğru bilgilerin.
Meyve - görünür Davranislarimiz Düsuncelerimiz Aliskanliklarimiz.
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TÜBİTAK ARDEB PROJELERİ ARAŞTIRMA SUNUMU (Ağustos -2016)
DOSTLUK-ARKADAŞLIK.
ADIM 1 2 Harf Seç – 1 Sesli 1 Sessiz olsun. Örnek : «AS»
DİNLER ARASINDAKİ İLİŞKİ. Dinler arasındaki ilişkiler,küreselleşen dünyada son derece önemli ve lüzumlu bir konudur.Herkes,birbirini olduğu gibi kabul.
Problemler 9 Emre’nin yaşının 5 katının 7 fazlasının 1/ 3 ü 24 tür.Emre kaç yaşındadır?
Sağlık Bilimleri Fakültesi
TARTIŞMA TÜRLERİ ~Panel~
PÜF NOKTASI(ÖZET) Bir çömlek ustası varmış. Uzun yıllardır bu mesleği yaparmış. Artık kendisine bir dükkan açmak istemiş. Ama ustası daha işin püf noktasını.
BİLGE KADIN ARAŞTIRMA MERKEZİ
İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN AHLAK ALGILARI
Sosyal Ağların Tarihçesi
BU SUNUMDA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.
Sunum transkripti:

1- “Zamana bırakarak” tercihini erkeklerin: %33’ü, erkeklerin: %33’ü, bayanların: %22’si, bayanların: %22’si, 2- “Diyalog ve ikna yolu ile” tercihini erkeklerin: %34’ü erkeklerin: %34’ü bayanların: %17’si bayanların: %17’si 3- “Ortak arkadaşlardan yardım alarak” tercihini erkeklerin: %28’i, erkeklerin: %28’i, bayanların: %17’si, bayanların: %17’si, 4- “Ortak büyüklerden yardım alarak” tercihini erkeklerin: %25’i, erkeklerin: %25’i, bayanların: %18’i, bayanların: %18’i, 5- “Arkadaşlığı bitirerek” tercihini erkeklerin: %27’si, erkeklerin: %27’si, bayanların: %13’ü bayanların: %13’ü 6- “İşin gereği kadar ilişki kurarım” tercihini erkeklerin: %25’i erkeklerin: %25’i bayanların: %17’si BELİRTMİŞLERDİR. bayanların: %17’si BELİRTMİŞLERDİR. 1- “Zamana bırakarak” tercihini erkeklerin: %33’ü, erkeklerin: %33’ü, bayanların: %22’si, bayanların: %22’si, 2- “Diyalog ve ikna yolu ile” tercihini erkeklerin: %34’ü erkeklerin: %34’ü bayanların: %17’si bayanların: %17’si 3- “Ortak arkadaşlardan yardım alarak” tercihini erkeklerin: %28’i, erkeklerin: %28’i, bayanların: %17’si, bayanların: %17’si, 4- “Ortak büyüklerden yardım alarak” tercihini erkeklerin: %25’i, erkeklerin: %25’i, bayanların: %18’i, bayanların: %18’i, 5- “Arkadaşlığı bitirerek” tercihini erkeklerin: %27’si, erkeklerin: %27’si, bayanların: %13’ü bayanların: %13’ü 6- “İşin gereği kadar ilişki kurarım” tercihini erkeklerin: %25’i erkeklerin: %25’i bayanların: %17’si BELİRTMİŞLERDİR. bayanların: %17’si BELİRTMİŞLERDİR.

1-“Sonuna kadar saygılı ve diyalog kurarak ikna ile” tercihini Erkeklerin: %24’ü, Bayanların: %23’ü, Bayanların: %23’ü, 2- “Bana göre olanını sonuna kadar ısrar ederim” tercihini Erkeklerin: %23’ü, Bayanların: %17’si, Bayanların: %17’si, 3- “Herkesin görüşüne başvurur çoğunluğun görüşünü kabul ederim” tercihini Erkeklerin: %22’si, Erkeklerin: %22’si, Bayanların: %15’i Bayanların: %15’i BELİRTMİŞLERDİR. BELİRTMİŞLERDİR. 1-“Sonuna kadar saygılı ve diyalog kurarak ikna ile” tercihini Erkeklerin: %24’ü, Bayanların: %23’ü, Bayanların: %23’ü, 2- “Bana göre olanını sonuna kadar ısrar ederim” tercihini Erkeklerin: %23’ü, Bayanların: %17’si, Bayanların: %17’si, 3- “Herkesin görüşüne başvurur çoğunluğun görüşünü kabul ederim” tercihini Erkeklerin: %22’si, Erkeklerin: %22’si, Bayanların: %15’i Bayanların: %15’i BELİRTMİŞLERDİR. BELİRTMİŞLERDİR.