Asıl alt başlık stilini düzenlemek için tıklatın U K A T 20 YAŞINDA İZMİRLİ TAŞIMACILARIN ÜRÜNÜ UKAT 20 YAŞINDA.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Özürlüler Destek Programı Hibe Programının Konusu:
Advertisements

Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
Marine Logistics Prezentasyon 2013
İstanbul /Tüyap Kongre Merkezi
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
TÜRKİYE-AB İLİŞKİLERİNDE KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ

Lojistik Yönetiminde Freight Forwarder
Uluslararası Taşımacılık Yönetimi
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Petrol Sektöründe Tehlikeli Madde Taşımacılığı ve “ADR” Uyum Süreci
SEKTÖREL DIŞ TİCARET ŞİRKETLERİ (SDŞ)
KENAN TORLAK TÜRKİYE GEMİ İNŞA SANAYİCİLERİ BİRLİĞİ KONSEY BAŞKANI ÇSGB - TAİEX Semineri Kenan TORLAK Sunum TÜRKİYE GEMİ İNŞA SANAYİCİLERİ BİRLİĞİ 1.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
BİR CEMİYET İNSANI OLARAK SABAHATTİN ZAİM. SABAHATTİN ZAİM VE TOPLUM Sabahattin Zaim toplumun sorunları ile ilgili bir akademisyendi O bilgisini toplumun.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Kocaeli Üniversitesi Deneysel ve Klinik Araştırmalar Merkezi (DEKART)
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Mayıs 2012.
DIŞ TİCARET’İN TANIMI DIŞ Ticaret Nedir ?
Kastamonu-Çankırı-Sinop Meslek Yüksekokulları İşbirliği Toplantısı 15 Eylül Kastamonu Doç. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı MYO Müdürü.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DANS SPORLARI TOPLULUĞU
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUŞ TANITIMI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI.
İZMİRİN KALKINMASININ ÖNÜNDEKİ ENGELLER 10 Nisan 2012 tarihli Çalıştay’ın sunumu İŞ İNSANLARININ GÖRÜŞLERİ Seza YORULMAZ.
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
Kambiyo Mevzuatı. Lojistik ve Dış Ticaret İstanbul Ticaret Üniversitesi Meslek Yüksekokulu VII. Bölüm.
BİRLİK 1. 2  Siyasal ve Ekonomik boyutlarıyla Birlik Kavramı ve Düşüncesi  Siyasi Birlikler  Üniter  Federal  Konfederal  Uluslararası-Uluslarüstü.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi
EGİAD PARLAK FİKİRLER ATÖLYESİ / EGİAD-BIZ (Bright Ideas Zone) 30 KASIM 2015.
ULUSAL VE ULUSLARARASI KURULUŞLAR
Kongre ve Fuar Organizasyonu (4.Hafta)
TRANSİT REJİMİ.
ARAŞTIRMA, GİRİŞİMCİLİK VE MESLEKLERİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ EKİM – KASIM – ARALIK 2015 DÖNEMI FAALIYETLERI.
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
ODTÜ İŞLETME Özel sektör ve kamu kuruluşlarının, değişen çevre koşullarına uyum göstererek, etkili, kârlı ve verimli bir şekilde yönetilmelerine.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
SAĞLIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU Yönetim, en geniş anlamda ortak bir amacı gerçekleştirmek için işbirliği içinde çaba gösteren birey ya da grupların.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
DIŞ TİCARET’TE LOJİSTİK RİSK VE FIRSATLAR. Türkiye ve Rusya Arasındaki Dış Ticaret Hedefi –2015 Yılsonuna kadar 100 Milyar Dolar. –Bu amacın gerçekleştirilmesi.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
Demiryolu Taşımacılığı Terminolojisi
T 90 (212)
Ekonomik Bir Değer Olarak “TEKİRDAĞ BAĞCILIĞI VE ÜZÜM”
Strateji ve Öncelikler
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
KÖRFEZ/ORTADOĞU ÜLKELERİNE İHRACATIMIZ VE BÖLGEMİZDEKİ GELİŞMELER
GIDA GÜVENLİĞİ PROJESİ KOBİ EĞİTİM SEMİNERİ
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
Sağlık ve Çevre Birliği (Health and Environment Alliance)
MEHMET AKİF MTAL. ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI SUNUMU
KOMISYONCU TAŞIMACI VE TAŞIMACILIK KOOPERATİFİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
SLAYT.
AKUT 1994 senesinde Bolkar Dağlarında kaybolan 2 üniversite öğrencisinin 14 gün arandığı ve sonuçsuz kalan arama çalışmalarının akabinde, dağları iyi.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Asıl alt başlık stilini düzenlemek için tıklatın U K A T 20 YAŞINDA İZMİRLİ TAŞIMACILARIN ÜRÜNÜ UKAT 20 YAŞINDA

Asıl alt başlık stilini düzenlemek için tıklatın UKAT FAALİYETLERİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİ HAKAN ERDEM UKAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI

UKAT’IN YAPISI 1992 yılında kurulan UKAT, Uluslar arası Karayolu ile Yük Taşımacıları ve Acente Sahipleri Derneği, bugün 179 üye ile faaliyet göstermektedir UKAT bünyesinde uluslararası nakliyeciler, forwarderlar ve Gümrük müşavirleri bulunmaktadır

UKAT KURUCULARI

UKAT’IN MİSYONU Dinamik bir sivil toplum kuruluşu olarak lojistik sektörünün problemleri için çözüm üretmek, gelişimini sürüklemek Ege Bölgesi nakliyeci ve forwarderlarını yurt içi ve yurt dışındaki sektör platformlarında temsil etmek Lojistik hizmetlerinin kalitesini ve standardını yükseltecek çalışmalarda bulunmak

UKAT ve EĞİTİM UKAT Yönetim Kurulu uluslararası taşımacılık ve lojistik sektörünün ihtiyaç duyduğu mesleki eğitime büyük önem vermektedir. CMR Konvansiyonu&Sigortası – İNCOTERMS - Dış ticarette teslim şekilleri – ADR - Karayolu ile tehlikeli madde taşıması – 2012 yılı planlanan eğitim seminerleri Filo yönetimi Sürücü, dokümantasyon, gümrükleme, güzergah eğitimi

UKAT ÇALIŞMA GRUPLARI Gümrük çalışma grubu Konsolosluklar ile ilişkiler çalışma grubu Sektördeki diğer dernekler ile (UND-UTIKAD) ilişkileri geliştirme çalışma grubu Eğitim, tanıtım, üye ilişkileri çalışma grubu

2012 HEDEFLERİMİZ Yurt içi ve uluslararası platformlarda Ege Bölgesini temsilen yer almak Ege Bölgesinin çıkarları doğrultusunda söz sahibi olmak Diğer sivil toplum örgütleri ile işbirliğini geliştirebilmek için görüşme ortamları yaratmak Derneğin yapısına uygun üye sayısını arttırmak

YENİ PARKIMIZA MUHTELİF YÖNLERDEN ULAŞIM Bir sonraki slaytta yeni parkımıza Çanakkale Çiğli İstanbul-Manisa Uşak-Kemalpaşa İstikametlerinden ulaşım haritaları verilmiştir

YENİ PARKIMIZIN FOTOĞRAFLARI

TEŞEKKÜRLERİMİZLE UKAT YÖNETİM KURULU