 Tıbbi Laboratuvar Sorumluluk Paket Poliçesi.   çalışan Başına Net Prim: Asgari Prim:  Teminat çalışan başına prim  50.000 TL 300 TL  500.000 TL.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Operasyonel Planlama Stratejik Yönetim Dairesi.
Advertisements

İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Kurma Yükümlülüğü.
İŞLE 524 – İŞLE 531 Yönetim Muhasebesi
3. ADIM İş Sözleşmesi Düzenle. Genel kurallar İşverenin iş sözleşmesi yapma yükümlülüğü bulunmaktadır. İş sözleşmesinin süresi bir yıl ve daha fazla ise.
İŞLE 524 – İŞLE 531 Yönetim Muhasebesi
GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA SUÇU (TCK 257. MADDE).
KARADENİZ HAVZASINDA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI Proje Bütçesinin Hazırlanması - -- Proje Bütçesinin Hazırlanması -
Serbest muhasebeci mali müşavir sigortası. Serbest muhasebeci mali müşavir sorumluluk sigortası Bu sigorta ile Sigortacı, Sigortalının vermekte olduğu.
Sigorta Denetleme Kurulu
Ticari genişletilmiş kasko. Ticari kasko ürünü Ürünümüzün sunduğu teminatlar; Aracınızın çarpması ya da aracınıza çarpılması Aracınızın çalınması Aracınızın.
AMAÇ  Riskli sanayi tesislerde kaza risklerini değerlendirmek,  İllerde, çevre ve toplumu etkileyebilecek düzeyde büyük kaza riski taşıyan sabit tesislerde.
Dinamik sağlık sigortası. Yatarak tedavi planı dinamik sağlık sigortası Poliçeye giriş yaşı 6 ile 44 arasında olan ve geniş sigortalılık süresine sahip.
AYKOME 2015 PERFORMANS RAPORU. AYKOME YÖNETMELİĞİ OLUŞTURULDU Van Büyükşehir Belediyesi ve İlçelerinin sınırları içerisinde kentsel altyapı hizmetleri.
1/30. 2/30  6200 sayılı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun  167 sayılı Yeraltısuları Hakkında Kanun  1163 sayılı.
Performans ve Ücret Yönetimi Yrd. Doç. Dr. Özlem BALABAN
 Veteriner mesleki sorumluluk sigortası.   Sigorta Süresi  Tarife fiyatları yıllık sigorta esasına göre belirlenmiştir. Bir yıldan kısa süreli sigortalarda.
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 7-Ö ğ retim Üyesi Yeti ş tirme Programı YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI.
1 Şubat 2014 Başbakanlık Müsteşarlık Makamına ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ.
Ar-Ge Ödeneği Talep Edilen Araştırma ve Geliştirme Projeleri Hakkında Genelge.
Laboratuvar (Tıbbi Tahlil Hariç) ve Muayene Hizmetleri (Egsoz Ölçümü Dahil) Mesleki Sorumluluk Sigortaları sigorta Kapsamı Bu sigorta ile sigortacı; sigortalının.
LABORATUVAR DESTEKLERİ. 1. KOSGEB Laboratuvar Hizmetleri KOBİ’lerin piyasa koşullarına göre daha uygun ücretlerle test – analiz yaptırabilmeleri amacıyla;
Kısa Vadeli Dış Borç Stoku 16 Ağustos 2016 Ekonomik Araştırmalar Makro Not: Kısa vadeli dış borç stoku Haziran'da azalış gösterdi: 107,5 milyar $... Kısa.
HAZIRLAYANLAR SEDA NUR GÖK KEMAL ŞAHİN. AÇILIMI Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Türkiye’de bilim ve teknolojiyi teşvik etme Yönlendirme.
SAĞLIK HUKUKU. GENEL OLARAK: Sağlık hukuku; tıbbın uygulanmasından kaynaklanan sağlık personelinin hak ve yükümlülükleri, yasal sorumluluğu, hasta hakları,
KARAMAN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ
VARLIK BARIŞI VERGİ AFFI
İşçilik Maliyetleri İşçilik maliyeti nedir ?
YETERSİZLİĞİ OLAN BİREYLERE İLİŞKİN ULUSLARARASI YASAL DÜZENLEMELER
BÖLÜM 4: SİGORTA GEREKSİNİMİ VE TEMEL PRENSİPLER
HAFTA 4: TAZMİNAT İLKESİ
Optimizasyon Modelleri ve Uygulamaları
6745 SAYILI “YATIRIMLARIN PROJE BAZINDA DESTEKLENMESİ İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN”DA YER ALAN ÖNEMLİ.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ – KIYMETLİ EVRAK HUKUKU DERS NOTLARI Bu notlar her hafta işlenecek ders planını detaylı olarak göstermesi için hazırlanmış.
SİGORTA SÖZLEŞMESİNDEN DOĞAN BORÇ VE YÜKÜMLÜLÜKLER
Haydar BEKTAŞ Sosyal Güvenlik Denetmeni
Risk nedir? Risk, genellikle kayıpla sonuçlanabilecek bir belirsizlik durumu olarak tanımlanmaktadır. Bu tanımda iki unsur öne çıkmaktadır: kayıp ve belirsizlik.
SİGORTANIN TEMEL PRENSİPLERİ
SİGORTANIN TARAFLARI Sigortada dört taraf bulunmaktadır. Bunlar;
FİNANSAL PLANLAMA.
Sosyal Sigorta ile Özel Sigorta Arasındaki Farklılık
Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü
SOSYAL GÜVENLİK DENETMENİ
C) BÜROKRATİK YÖNETİM YAKLAŞIMI
BİLECİK MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ TANITIM SUNUMU
HASAR ETKİN FON YÖNETİMİ AÇISINDAN HASAR ÖDEMESİ VE HASAR BİRİMLERİ ARASINDA KOORDİNASYON.
BANKALARIN ORGANLARI GENEL KURUL
KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI SUNUMU
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar
Görev ve Sorumluluklar
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar
MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ +2 İSTİHDAM HEDEFİ
Kişisel Verilerin Korunması Sağlık Sigortacılığının İşleyişi
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Öğr.Gör.İdil YILDIRIM ARI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ turizm mevzuatı
TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ
ÖZEL ÇEKME HAKKI (SDR) :
Burhan ERAY Mali Müşavir & Bağımsız Denetçi
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar
BAP Koordinatörlüğünün Görev ve Sorumlulukları
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sermaye Maliyeti Sermaye maliyeti; kullanılan veya kullanılması planlanan her çeşit kaynağın, maliyetlerinin ağırlıkları dikkate alınarak ortalamasının.
2018 Yılında Uygulanacak Yeni Teşvikler
İş Hukukunun Kapsamı İSTİSNALAR.
İŞVERENLERE SUNULAN TEŞVİKLER
Teknoloji Mesleki Sorumluluk Sigortası
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar
SANAYİ ve TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü
Sunum transkripti:

 Tıbbi Laboratuvar Sorumluluk Paket Poliçesi

  çalışan Başına Net Prim: Asgari Prim:  Teminat çalışan başına prim  TL 300 TL  TL 900 TL Örnek prim yapısı

  Teminat Kapsamı  Poliçe mesleki sorumluluk, işveren sorumluluk ve 3.şahıslara karşı sorumluluk olarak üç ayrı teminatı kapsamaktadır.  Mesleki sorumluluk teminatı ile Sigortalı kurum ve bünyesindeki tıbbi personel, mesleki faaliyetlerinden  kaynaklanacak tazminat taleplerine karşı koruma altına alınmaktadır. Teminat ilgili genel şartlar çerçevesinde  talep esaslı olarak sağlanmaktadır ve geriye dönüş süresi 12 aydır.  İşveren sorumluluk teminatı i le Sigortalının işveren sıfatıyla çalışanlarına karşı yasal sorumluluğu teminat  altına alınmaktadır. Dış görev ve manevi tazminat talepleri ek teminat olarak teminata dahil edilmiştir.  3.şahıs sorumluluk teminatı ile işletme faaliyetleri sırasında 3.şahısların uğrayacağı bedeni zararlar ile  mal/eşya zararları sonucunda Sigortalıya düşecek yasal sorumluluklar poliçe kapsamına alınmıştır Tıbbi Laboratuvar Sorumluluk Paket Poliçesi

  İşveren Sorumluluk Teminat Limitleri (Primsiz)  Kişi Başına TL  Olay Başına TL  3.Şahıs Sorumluluk Teminat Limitleri (Primsiz)  TL (olay başı ve toplam)  Mesleki Sorumluluk  Mesleki sorumluluk teminatı için aşağıda belirtilen limit seçenekleri mevcut olup diğer teminatlar için teminat limitleri sabit olacaktır.  Toplam net prim çalışan tıbbi personel (hekim ve laborantlar) sayısı ile seçilecek mesleki sorumluluk limitine  karşılık gelen prim tutarının çarpılması ile hesaplanacaktır. Ayrıca teminat limitleri için asgari prim tutarları  belirlenmiş olup çalışan sayısı ne olursa olsun ödenecek prim tutarı asgari tutardan az olama ek teminatlar