KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI SÜRECİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ.
Advertisements

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları Bütçe Sunumu PROGRAMI.
KAMU HİZMET ENVANTERİ SEMİNERİ
RUSYA FEDERASYONU BİTKİSEL GIDA ÜRÜNLERİ
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Şubat.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
PAZAR ARAŞTIRMASI PROJELERİNİN DESTEKLENMESİ Destek oran ve limitleri Destek kalemleri % $ (proje başına) ŞİRKETLER % $ (proje başına)
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
İhracata Yönelik Devlet Yardımları Kapsamında
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Dairesi 3 Aralık 2010 GEBZE T.C.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS) ÖRNEK ANONİM ŞİRKET KURULUŞU
Sayın yetkili, 2010 Yılı itibariyle Comenius Okul Ortaklıkları kabul edilen okullar için hazırlanmış olan ve başvuru formunuzda belirtmiş olduğunuz e-posta.
YURTDIŞINDA FİRMALARIMIZA SAĞLANAN DESTEKLER. İÇERİK 1. Ekonomi Bakanlığı Destekleri 1.1. Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımı Desteği 1.2.Yurt.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
1 Arjantin Ülke Sohbet Toplantısı (M.Serhan Kara) Ankara, 28 Mayıs 2007 T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI T.C. BAŞBAKANLIK DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI.
Merhaba arkadaşlar konumuz ..ÜLKELER ARASI ALIŞVERİŞ
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Hariçte İşleme Rejimi Nedir?
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
97/5 SAYILI ÇEVRE MALİYETLERİ DESTEĞİ. İhracat Genel Müdürlüğü | KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Çevre Desteği Amacı: Çevre, kalite, gıda.
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM VE ANİMASYON GİZEM TANIŞ
ERZURUM AŞKALE YENİKÖY İLKOKULU/ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMET ADIİSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1Öğrenci Kayıt.
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
E-Tebligat Nedir.
 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 456)  5.2. Gelir Vergisi Mükelleflerinin Bildirimi ve Elektronik Tebligat Adresi Edinmesi  Elektronik tebligat.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı.
Gelir İdaresi Başkanlığı. ELEKTRONİK TEBLİGAT NEDİR? Elektronik Tebligat, 213 sayılı Vergi Usul Kanunu ve 456 sıra no.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği.
Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…
Web sayfamızda ( yerleştirilen "Elektronik Katalog" linkini ya da adresini açarak kütüphanemizde.
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Erasmus + Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Erasmus + Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
Akademik Yılı.
Erasmus + KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
TEKNOPAZARDESTEĞİ HAZİRAN 2016 ANKARA. Teknolojik Ürün, Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Teknoloji Genel.
 İhracat bir ülkeden dış devletlere mal satımıdır.  İhtiyacından fazla ürettiği başka devletlere satar bu satımına da ihracat denir.  İhracat ekonomi.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
İhracata Yönelik Devlet Yardımları İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Staj Bilgilendirme 2017 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu İHRACAT DESTEKLERİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
SEMİNER TİM AKADEMİ 2023 – İNGİLTERE PAZARI 3 MAYIS GAZİANTEP
İHRACATÇI FİRMA YETKİLİLERİ İÇİN YEŞİL
DEĞERLENDİRME KOMİSYONU SUNUMU
İSTANBULKARİYER PROGRAMI
Staj Bilgilendirme 2018 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
www. mersis. gumrukticaret. gov
2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK DESTEKLER VE ÇALIŞMALAR
Sunum transkripti:

KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….……………… FAKS NUMARASI:..…………………………………………………….………….…………… E-POSTA ADRESİ:..…………………………………………………….………….…………… İNTERNET ADRESİ:..…………………………………………………….………….…………… VERGİ DAİRESİ & NUMARASI:…..………………………………………………….………….……… HEYETE KATILACAK FİRMA TEMSİLCİLERİNİN ADI:………………………………………………………………. FİRMADAKİ ÜNVANI/GÖREVİ:………………………………………………………………. TELEFON NUMARASI:………………………………………………………………. CEP TELEFONU NUMARASI:………………………………………………………………. E-POSTA ADRESİ:………………………………………………………………. PASAPORT NUMARASI: ………………………………………………………………. GEZİ MALİYETİ:Kişi başı 800-€ (Konaklama, ulaşım, organizasyon dahil). ULAŞIM: İstanbul-Bakü-İstanbul ekonomi sınıfı grup bileti KONAKLAMA: 2 gece oda + kahvaltı Aralık 2008 tarihleri arasında AZERBAYCAN/Bakü’ye düzenlenecek Ticaret Heyeti organizasyonuna katılmayı, süresi içinde ödeme yapmamam durumunda herhangi bir hak talep etmeyeceğimi, iptal etmem durumunda tarafıma geri ödeme yapılmayacağını kabul ve taahhüt ederim. Tarih: ………………….…………………. Yetkili Kişi: ………………..……………... Firma Kaşesi: ………………..………… “Azerbaycan Ticaret Heyeti katılımcılarının bilgilerini, ülke bilgilerini ve faydalı adresleri içeren Katılımcı Kitabı hazırlanacak olup, bu kitapta firma bilgilerinizin doğru ve eksiksiz yer alması için başvuru formunun kesinlikle eksiksiz bir biçimde daktilo veya bilgisayar ile doldurularak katılımcı fotoğrafı, firma logosu ve ödeme dekontu ile birlikte en geç 17 Kasım 2008 tarihine kadar aşağıdaki adresi veya faks numarasına gönderilmesi gerekmektedir. (Lütfen firma logosu ve katılımcı fotoğraflarını ile gönderiniz.) Başvuru için İletişim Bilgileri: İlgili Kişiler: Nurengiz Eşki / Adem Kula Tel: veya Faks: , / AZERBAYCAN TİCARET HEYETİ BAŞVURU FORMU 3-5 Aralık 2008, Bakü LÜTFEN BU FORMUN TAMAMINI BÜYÜK HARFLE DOLDURUNUZ VE EN GEÇ 17 KASIM 2008 TARİHİNE KADAR KURULUMUZA GÖNDERİNİZ.

FİRMANIN KATALOG SAYFASI BİLGİLERİ FİRMA TEMSİLCİSİ İSİM:………………………………………………….………………...…………… GÖREV: ………………………………………………….………………...…………… FİRMA DETAYLARI FİRMA ADI:...…………………………………………………….………………………… ADRES:………………………………………………….………………...…………… ……………………………….………………...……………………………… TELEFON:………………………………………………….………………...…………… FAKS:………………………………………………….………………...…………… E-MAİL:………………………………………………….………………...…………… WEB: …………………………………….………………...………………………… FİRMA TÜRÜ Üretici - İhracatçı İhracatçı Dış Ticaret Şirketi Üretici Sektörel Dış Ticaret Şirketi SEKTÖR İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ ( Demir, çelik, alüminyum, plastik, mermer ve doğal taşlar) GIDAMAKİNE AMBALAJ MOBİLYAOTEL EKİPMANLARI DİĞER:……………… TEMEL İHRAÇ ÜRÜNLERİ : ………….…………………………………………………………………… KALİTE /GARANTİ BELGELERİ, SAHİP OLUNAN TESCİLLİ MARKALAR: …………………………………………………………………………………………………………..…. İHRACAT YAPILAN ÜLKELER: ………………………………………………………………………. FİRMANIN 2007 DEKİ TOPLAM İHRACATI(USD): ………………………………………………… AZERBAYCAN’A İHRAÇ EDİLMEK İSTENEN MAL VE HİZMETLER: …………………………. ………………...………....………………………………………………………………………………… AZERBAYCAN TİCARET HEYETİ BAŞVURU FORMU 3-5 Aralık 2008, Bakü LÜTFEN BU FORMUN TAMAMINI BÜYÜK HARFLE DOLDURUNUZ VE EN GEÇ 17 KASIM 2008 TARİHİNE KADAR KURULUMUZA GÖNDERİNİZ.