18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Öğrenciler nereye gidiyor ?
Advertisements

2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
1 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI PERSONEL HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYON TOPLANTISI DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ MEHMET AKİF ERSOY.
Nedir?. Genel Şartlar 1. Ders verme hareketliliği gerçekleştirilecek iki ülkeden en az birinin AB üye ülkesi olması gerekir. 2. Ders verme hareketliliğinden.
2005 YILI MALİ SONUÇLARI İstanbul 1.Nisan.2005.
4/6/2017 5:24 AM FOR ENERGO 2014 ULUSLARARASI ENERJİ FUARI PRAG KASIM 2014 (Türk Havayolları ile) MURANO.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
PAZAR ARAŞTIRMASI PROJELERİNİN DESTEKLENMESİ Destek oran ve limitleri Destek kalemleri % $ (proje başına) ŞİRKETLER % $ (proje başına)
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
KONGRE VE FUAR ORGANİZASYONU
İhracata Yönelik Devlet Yardımları Kapsamında
UMRE TEKNİK SUNUM. UMRE TEKNİK SUNUM YOLCULUK ÖNCESİ.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
YURTDIŞINDA FİRMALARIMIZA SAĞLANAN DESTEKLER. İÇERİK 1. Ekonomi Bakanlığı Destekleri 1.1. Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımı Desteği 1.2.Yurt.
Balıkesir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi Akademik Yılı Erasmus+ Programı Ders Verme ve Eğitim Alma Hareketliliği.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
ULUDAĞ GEZİSİ KIŞIN KEYFİNİ ULUDAĞ’DA ÇIKARALIM. 24 ŞUBAT 2013 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK OLAN ULUDAĞ GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ ÇARŞAMBA.
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
TURİZM HUKUKU SÖZLEŞMELERİ
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
Seyahatix.com “Türkiye’nin Seyahat Arama Motoru”.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
ENGELSİZ YER HİZMETLERİ; ÖNCELİĞİMİZ MEMNUNİYETİNİZ Havaalanı ulaşımında tüm engellerin yerini konfor ve rahatlık aldı. Güvenli, rahat ve keyifli bir uçuş.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
BİLİM VE TOPLUM PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı.
KONGRE FUAR ORGANİZASYONU 3.Hafta
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi. Etkinliğin Tanıtımı  Alanya’ nın mükemmel atmosferiyle beraber bir gün boyu sürmesi planlanan ve derneğimizin ‘’Uçmayan.
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
PAZARLAMA MEVZUATI Paket Tur Sözleşmeleri. Paket tur sözleşmeleri; ulaştırma, konaklama ve bunlara yardımcı sayılmayan di ğ er turistik hizmetlerin en.
ERASMUS PROGRAMI Personel Eğitim Alma Hareketliliği Oryantasyonu
ERASMUS PROGRAMI Personel Ders Verme Hareketliliği Oryantasyonu
TERME MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA PROGRAMI 2
Erasmus + KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
FLORIDA YAZ OKULU.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu İHRACAT DESTEKLERİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
ve FARKI
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
FUAR ORGANİZASYONU.
Ankara çıkışlı 7 Gün 6 Gece Marmara Turu. 40 kişilik Marmara turu.
Uluslararası Fuarların Ülke ve Şehir Ekonomisine Katkısı
TEMMUZ 2018 MOĞOLİSTAN TURU (I.Grup: 09 Temmuz – 17 Temmuz 2018 )
TCOD–ÖZBEKİSTAN ULUSLARARASI KATARAKT VE REFRAKTİF CERRAHİ KURSU.
ULUSLARARASI TURİZM PAZARLAMASI
KAHİRE & NİL & LUXOR & HURGADA
DESTEK AMAÇ & KORDİNASYON & UYGULAMACI KURULUŞLAR
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Ceyhun yılmaz 1 ceyhun yılmaz soru ve talep için.
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
Sunum transkripti:

18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı

Expopharm Eylül 2013 Saat 10:20 Pegasus Hava Yolları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Amsterdam a uçuş. Saat 13:00 da Amsterdam a varış Yarım günlük şehir turu, serbest zaman Geceleme Amsterdam da 17 Eylül :00 da kahvaltımızı aldıktan sonra Brüksel’e hareket 10:00-18:00 Yarım günlük Brüksel Şehir Turu, serbest zaman Geceleme Brüksel de 18 Eylül :00 Fuar Ziyareti 15:00 Duesseldorf – Türkiye Başkonsolosluğu Ticari Ateşeliğini ziyaret 19:30 Akşam yemeği 19 Eylül :30 Kahvaltımızın ardından otelimizden fuar alanına hareket Öğle yemeği 14:00-18:00 Fuar ziyareti 19:00 Gala yemeği 23:00 da havalimanına transfer 20 Eylül :15 uçağı ile Köln den Pegasus Hava Yolları ile İstanbul a uçuş Saat 05:15 de İstanbul a varış.

İki kişilik odada kişi başı 1050 € Tek kişilik oda farkı 1295 € Ücrete dahil olan hizmetler Pegasus Hava Yolları ile İstanbul dan Amsterdam gidiş - Köln İstanbul dönüş uçak bileti Alan vergileri Amsterdam 4*Ramada Apollo Centre, 4* Best Western Royal Centre Brüksel, 3* Monopol otelde veya aynı standartta başka otellerde 3 gece oda kahvaltı konaklama Özel araçlarımızla havalimanı - otel - havalimanı arası transferler Özel araçlarımızla otel-fuar-otel arası transferler Programda belirtilen tüm transferler, ulaşım hizmetleri Amsterdam,Brüksel,Düsseldorf Şehir turları, iş gezileri Gala yemeği Seyahat sigortası Türsab Seyahat sigortası güvence paketi Verim Profesyonel Rehberlik hizmetleri Fuar giriş bileti Ücrete dahil olmayan hizmetler Yurtdışı çıkış harcı 15 TL Vize bedeli 125 €

Expopharm 2013 Katılmak isteyen üyelerimizin özel fiyattan yararlanmak için 05 Ağustosa kadar bilgi vermeleri rica olunur. Daha sonrasındaki talepler için fiyat revize edilip tekrar yeni fiyat ile teklif sunulacaktır. Yukarıda belirtilen program taslak halindedir, gerekli görülmesi halinde güncellenecektir. Ankara,İzmir ve diğer illerden katılacak misafirlerimiz lütfen bizimle irtibata geçiniz. Heyetimize maksimum 2000 TL KOSGEB Desteği Vardır Gezimiz KOSGEB destek kapsamındadır. Gezi Bedelinin tamamının yatırılmasına müteakip gezi dönüşü ilgili kısım KOSGEB tarafından katılımcı firmalara iade edilecektir

Expopharm 2013 Saatler/Tarihler değişiklik gösterebilir. Konaklamalar her organizasyonda ÇİFT KİŞİLİK oda olarak yapılır. Tek kişilik konaklamalar önceden belirtilmelidir. Konaklamalarda sabah kahvaltısı dahildir. Özel istekler hariçtir. Hariç olan öğün ve özel istekler ek ücrete tabidir. Vize için başvuruyu Organizatör Firma yapar fakat vize onay almadığı takdirde Organizatör Firma sorumluluk kabul etmez. Serbest zamanlar kişilerin kendi sorumluluğunda hareket edeceklerini belirtir. Organizasyon sorumluluk kabul etmez. Belirtilen ve ayarlanan toplantılar, görüşmeler vs. haricindeki tüm zamanlar serbest zaman olarak kullanılacaktır. Serbest zaman içinde kişiler kendi sorumluluğundadır. Grup programı dışında hareket etmek isteyen katılımcılara geri ödeme yapılmaz. Kosgeb destekleri verilmez. İş görüşmelerinde Ticari anlaşmalar için ayrıca danışmanlık desteği verilir. İsteğe bağlı şahsa özel tercüman/rehber taleplerinin önceden belirtilmesi gerekir. Ücrete tabidir. Özellikle rehber isteği belirtilmediği takdirde Organizasyonun belirlediği tercüman tüm gruba genel hizmet verecektir. Ayarlanan Rehber kişiye özel hizmet vermeyecektir. Görüşmeler ve toplantılar grup halinde yapılacaktır. Kişiye ya da firmaya özel olmayacaktır. Yolculukta sorun yaşamamanız için yurtdışı sağlık sigortası yaptırmayı unutmayınız. Kullandığınız ilaçlar varsa reçetelerini ve ilaçlarınızı yanınıza almayı unutmayınız. Yolcular hava yolu şirketi tarafından sigortalanacaktır. Hava yolu şirketi hakları saklı tutar. Yolculukta karşılaşılabilecek beklemeler uçuş değişikliği ve yaşanması muhtemel olaylar için ( bagaj limit aşımı, bagaj içerik problemleri, Grup ile birlikte hareket etmemekten kaynaklanan aksaklıklarda organizasyon mesuliyet kabul etmemektedir. Yolculukta karşılaşılabilecek beklemeler uçuş değişikliği ve yaşanması muhtemel olaylar için ( bagaj limit aşımı, bagaj içerik problemleri, Grup ile birlikte hareket etmemekten kaynaklanan aksaklıklarda organizasyon mesuliyet kabul etmemektedir. Uçuşlar Economy Class dan ayarlanmıştır.First Class ve Business Class istekleri önceden belirtilmelidir.Ek bir ücrete tabiidir. Yurt Dışı çıkış harçları yolculara aittir. Fiyat Çalışmasında belirtilen maddeler haricindeki olası tüm giderler ve harcamalar ayrıca bir ücrete tabi olacaktır. Fiyat çalışmasını kapsayan maddelerden herhangi birisi isteğe göre çıkarıldığı takdirde fiyatta bir düşüş gerçekleşmez. Fiyatlar paket fiyatlardır. Bu seyahat KOSGEB tarafından desteklenen bir iş seyahatidir.Ticari ya da turistik bir seyahat değildir.Bu tarz istekler organizatör tarafından değerlendirilmeyecektir.

4 Holiday Inn Neuss Dusseldorf

4* Ramada Apollo Amsterdam Center

4* Best Western Royal Hotel Brüksel

Duesseldorf

Amsterdam

Brüksel