FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MACO ÇİFT AÇILIM ÇİFT AÇILIMI OLUŞTURAN ELEMANLAR MAKAS KÖŞE
Advertisements

Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi
PİRAMİT MAKİNA Piramit Machinery
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
CNC GİYOTİN Sac malzemelerin belirli boyutlarda kesilmesi için kullanılan tezgahlardır. Geçmişte bu tezgahlar manüel olarak kullanılmalarına karşın günümüzde.
SAMSUNG AKADEMİ Emin CELİLOĞLU IT Eğitmeni
LEDMAK MAKİNA SANAYİ VE TEKSTİL LTD ŞTİ
ARZU YALÇIN ÖZERPLAST Plastik San. ve Tic. Ltd. Şir.
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
KUVVET VE HAREKET Kuvvet, * bir cismi hareket ettirebilir,
KUVVETLER VE MIKNATISLAR.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
My50 E/B Uygun fiyata İtalyan kalitesi My50, fiyat ve kalitenin buluştuğu nokta TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
ÖRGÜ KONFEKSİYON ÜRETİM AŞAMALARI VE MAKİNALARI
Karenin Çevre Uzunluğu
BİLİM ADAMI OLMAK İSTERMİSİNİZ?
Maddenin ölçülebilir özellikleri
GSM & ABS (ANTI-LOCK BRAKE SYSTEM)
Değerli Dostlar, ne demiştik, Tarih budur... “ Hasankeyfe Sadakat ” denince genelde Diclenin üzerindeki yeni köprü ile eski köprüden geriye kalan kalıntıların.
Evimizde kullandığımız alet ve makineleri tanımaya ne dersiniz….
Flexo Printer Equipment
SİLO TEMİZLEME SİSTEMLERİ
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Isıtma Sistemlerinin Otomasyonu ve İnternet Üzerinden Kontrolü 2 Şubat 2007 KÜTAHYA İrfan ATABA޹ Mevlüt ARSLAN¹ İbrahim UZUN² İrfan ATABA޹ Mevlüt ARSLAN¹.
VOLTAJ KORUMA SİSTEMLERİ GRD – 03 – 01 – 01 – A GRD –
HADDELEME Hazırlayan : HİKMET KAYA.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
BENİ NE SARIYOR? ARAMIZDA NE VAR? Havanın varlığı-1 © Nesibe POLAT.
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
Sensörler - Algılayıcılar
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
KÖPÜK SABUN TEKNOLOJİSİ
HADDELEME GÜCÜNÜN HESAPLANMASI:
TurboCycler Kullanım Kılavuzu Giriş İçindekiler Genel Donanım Kullanımı Yazılım ve Programlama.
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2016 OCAK DÖNEMİ İHRACAT RAKAMLARI.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
KALINLIK MAKİNESİ Kalınlık makinesi, bir yüzü planya makinesinde rendelenerek düzeltilmiş iş parçalarının kalınlıklarını eşit ve düzgün olarak rendelemede.
GÖKHÖYÜK TARIM MESLEK LİSESİ
KARMA METAL - BASINÇLI KOMPRESÖR HAVA TANKI - basincli-kompresor-hava-tanki-imalati-fiyati
FARKLI YAŞLARA GÖRE OYUN MATERYALLERİ VE OYUNCAKLAR
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Şirket Tanıtımı.
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
GEMİCLİK.
MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ
Ders 13 Okuma-yazmaya hazırlık becerileri
Nakil öncesi ve sırasında ki işlemler
5.Sınıf ALAN HESAPLAMALARI Düzenleyen : Ömer TÖK.
Örme Mamul Ön Terbiyesi- Tüp Kesme
BOYANACAK MATERYALİ KONTROL ETME
Logar Açma - Logar Tıkanıklığı Açma
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
YÜK TUTMA ELEMANLARI Taşınacak yükün ; cinsi, büyüklüğü,
YIKAMA SEMBOLLERİ.
DÖRT MOTORLU HASTA KARYOLASI Hastalarımızın evlerinde hastane gözetimi altındaymışçasına rahat edebileceği bir hastane tipi hasta yatağı.
3 MOTORLU CILT BAKıM KOLTU Ğ U. AÇıLARı AYARLANABILIR CILT BAKıM KOLTU Ğ U -Sırt kısmı fonksiyonel el kumandasıyla kontrol edilen motor ile 0-75 derece.
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Isı Pompaları ve Uygulamaları
BULAŞIK MAKİNASI HAZIRLAYAN ZEYNEP ŞAHAR. O 1880 yılına doğru, İllinois’lı bir politikacıyla evli olan Amerikalı Josephine Cochrane şöyle diyecektir:"
SUNUM
Plastik Sanayi Remzi ÖZKAN Endüstri Mühendisi.
Kereste ve Mobilya Kriterleri
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
KLASİK RESTORASYON ÜNİTESİ
Sunum transkripti:

FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ 3E MAKİNE FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ   3E Flexo Baskı Ve Kese Kağıdı Makineleri 20 yıllık deneyimlerin sonucunda 2009 yılında kurulmuş olup bir aile şirketidir. Firmamızın ana branşı Flexo Baskı Makineleri – Dipsiz Kese Kağıdı ve Soğuk Laminasyon Makineleridir. Ana branşımız dışında siz değerli müşterilerimizin isteği üzerine; Stick Dolum Makinaları, Ofset ve Sürekli Form Makinelerine yedek parça ve Numaratör Sistemleri, Dipsiz Kese Kağıdı Makinalarına Pencere Açma Aparatı Sistemleri de firmamızın bünyesi altında yapılmaktadır.               Firmamız günümüz teknolojisini yakından takip ederek siz değerli müşterilerimizin arzu ve talepleriniz yerine getirmeyi görev edinmiştir.              Aklınıza takılan her türlü soru, öneri ve talep için bizimle irtibata geçebilirsiniz. SAYGILARIMIZLA 3E MAKİNE. www.3emakine.com

6 RENK MERKEZİ TAMBURLU FLEXO BASKI MAKİNESİ 3E MAKİNE 6 RENK MERKEZİ TAMBURLU FLEXO BASKI MAKİNESİ Resimleri büyütmek için üstüne tıklayın. TEKNİK DETAYLAR  6 Renk Tamburlu Flexo Tipli Baskı Makinesi 6 Renk Baskı Ünitesi Merkez Tamburlu Sistemi Tansiyon Kontrol Sistemi (Loadcell Sistemi) Kenar Kontrol Sistemi Seramik Merdane Sıcak Hava İle Kurutma Sistemi Çözgü – Sargı da Havalı Şaft Renk Gruplarında Eşit Yürütme Kamera Kontrol Sistemi Dr. Blade Sistemi Anilox Merdanelerini Makinadan Bağımsız Hareket Ettiren Motor Sistemi(Motor sistemi ile haznedeki boyaları devir daim pompalarıyla mürekkebin viskosdesi sabitlenir, baskının aynı renk şiddetinde gitmesini sağlar. Bu sayede renklerde ton farkı olmaz.) Baskıdan çıktıktan sonra klişe merdanelerini Anilox Merdanelerinden ayıran otomatik bir sisteme sahiptir. Pelur Kağıt, Metalize, PP, HDPE, JELATİN, LDPE, CPP, PVC, BOPP, PARŞÖMEN Kağıt ve PORLİZE üzerine baskı yapabilir. Makinenin Maksimum Hızı 200m/d . (Baskı yapılan ürüne göre makinanın hızı değişkenlik gösterebilir.) Baskı Tekrarı 27cm-70cm dir . OPSİYONEL: Renk aralarında UV Kurutma Bobin yükleme – boşaltma sistemi Silindir indirme – bindirme Vinç Sistemi www.3emakine.com

6 RENK MERKEZİ TAMBURLU FLEXO BASKI MAKİNESİ 3E MAKİNE 6 RENK MERKEZİ TAMBURLU FLEXO BASKI MAKİNESİ www.3emakine.com

BALTALI DİPSİZ KESE KAĞIDI MAKİNESİ 3E MAKİNE BALTALI DİPSİZ KESE KAĞIDI MAKİNESİ 4 RENK FLEXO BASKI TİPLİ Özellikler: Baltalı Kesim, 4 Renk Flexo Baskı Ünitesi, Ürün Boyuna Göre Asansör Aşağı Yukarı Hareket Ettirebilme, Elektronik Fren, En 70mm(7cm) ile 260mm(26cm) arası, Boy 130mm(13cm) ile 650mm(65cm) arası, İstasyonlar arası 400mm(40cm), Bıçaklar sökülmeden 350mm(35cm) çift bıçak çalışabilme ve 350mm(35cm) den sonra ise tek bıçak çalışabilme, Makine çalışırken; resim oturta bilme, Makinenin durmasına müteakip, klişe kazanlarının baskıdan çıkması, Baskı bölümlerinin komple sağ ve sola çekilebilmesi, Kolay klişe kazanı değişebilme imkânı, Günlük 250-450 kg ürün alabilme.(bu ürünün ebadına ve kâğıdın gramajına göre farklılık gösterebilir.) www.3emakine.com

BALTALI DİPSİZ KESE KAĞIDI MAKİNESİ 3E MAKİNE BALTALI DİPSİZ KESE KAĞIDI MAKİNESİ 4 RENK FLEXO BASKI TİPLİ www.3emakine.com

FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ SOĞUK LAMİNASYON MAKİNESİ 3E MAKİNE FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ SOĞUK LAMİNASYON MAKİNESİ STANDART VE ÖZELLİKLER: Toz Fren Havalı Şaft Ana Makine Motoru Sarıcı Motor Salyangoz Motor Bobin Yükleme – Bindirme Makineye Adapte Edilmiş Elektrik-Halatlı Sistem Dilimle Bıçağı Sert Krom Kaplı Silindir 2 İşlem Görmüş Lastik Silindir Elektronik Gergi Sistemi (Loadcell ) Genişlik : Opsiyonel Uzunluk : 5 metre Yükseklik: Bobin kaldırma sistemi ile: 3.90 metre Bobin kaldırma sistemi olmadan: 2 metre www.3emakine.com

FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ SOĞUK LAMİNASYON MAKİNESİ 3E MAKİNE FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ SOĞUK LAMİNASYON MAKİNESİ www.3emakine.com

3 RENK FLEXO BASKI MAKİNESİ 3E MAKİNE 3 RENK FLEXO BASKI MAKİNESİ TEKNİK DETAYLAR  Kule Tipli Flexo Baskı Makinası Makine Adı: 3E STK100/3 2-6 Kadar Renk Baskı Ünitesi Tansiyon Kontrol Sistemi Kenar Sontrol Sistemi Seramik veya Lastik Merdane Sıcak Hava İle Kurutma Sistemi Çözgü – Sargı da Havalı Şaft Anilox Merdanelerini Makinadan Bağımsız Hareket Ettiren Motor Sistemi(Baskıdan çıktıktan sonra klişe merdanelerini Anilox Merdanelerinden ayıran otomatik bir sisteme sahiptir.) Pelur Kağıt, Metalize, PP, HDPE, JELATİN, LDPE, CPP, PVC, BOPP, PARSHOMEN Kağıt ve PORLİZE üzerine baskı yapabilir. Makinenin Maksimum Hızı 100m/d . (Baskı yapılan ürüne göre makinanın hızı değişkenlik gösterebilir.) Baskı Tekrarı 26cm-90cm dir . OPSİYONEL: Kamera Kontrol Sistemi Dr. Blade Sistemi Renk Gruplarında Eşit Yürütme Renk Aralarında UV Kurutma Sistemi Bobin Yükleme – Boşaltma Sistemi Silindir İndirme – Bindirme Vinç Sistemi Baskı Çevirme Aparat Sistemi www.3emakine.com

3 RENK FLEXO BASKI MAKİNESİ 3E MAKİNE 3 RENK FLEXO BASKI MAKİNESİ www.3emakine.com

4 RENK FLEXO BASKI MAKİNELERİ 3E MAKİNE 4 RENK FLEXO BASKI MAKİNELERİ TEKNİK DETAYLAR  4-6 Renk Baskı Ünitesi Tansiyon Kontrol Sistemi Kenar Sontrol Sistemi Seramik Merdane Sıcak Hava İle Kurutma Sistemi Çözgü – Sargı Havalı Şaft Anilox Merdanelerini Makinadan Bağımsız Hareket Ettiren Motor Sistemi(Baskıdan çıktıktan sonra klişe merdanelerini Anilox Merdanelerinden ayıran otomatik bir sisteme sahiptir.) Pelur Kağıt, Metalize, PP, HDPE, JELATİN, LDPE, CPP, PVC, BOPP, PARSHOMEN Kağıt ve PORLİZE üzerine baskı yapabilir. Makinenin Maksimum Hızı 120m/d . (Baskı yapılan ürüne göre makinanın hızı değişkenlik gösterebilir.) Baskı Tekrarı 26cm-90cm dir . OPSİYONEL: Kamera Kontrol Sistemi Dr. Blade Sistemi Renk Gruplarında Eşit Yürütme Renk Aralarında UV Kurutma Sistemi Bobin Yükleme – Boşaltma Sistemi Silindir İndirme – Bindirme Vinç Sistemi Baskı Çevirme Aparat Sistemi www.3emakine.com

4 RENK FLEXO BASKI MAKİNELERİ 3E MAKİNE 4 RENK FLEXO BASKI MAKİNELERİ www.3emakine.com

3E MAKİNE www.3emakine.com FLEXO BASKI VE KESE KAĞIDI MAKİNELERİ www.facebook.com/3emakine www.youtube.com/watch?v=9wqjQ0HrZSg +90 (212) 486 23 63 Sanayi Mahallesi Isı So Sanayi Sitesi 3.Yol E Blok No: 2 Esenyurt / İSTANBUL www.3emakine.com