Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KÖPÜK SABUN TEKNOLOJİSİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KÖPÜK SABUN TEKNOLOJİSİ"— Sunum transkripti:

1 KÖPÜK SABUN TEKNOLOJİSİ
AİRTECH HYGİENE KÖPÜK SABUN TEKNOLOJİSİ

2 ÖNEMLİ OLAN SARFİYATSA…
Köpüğün yoğunluğunu belirleyen içindeki sabun miktarıdır. AİRTECH köpük sabun piyasadaki diğer köpüklere oranla %32 daha fazla katı sabun bazı içermektedir. Yüksek yoğunluğu sayesinde AİRTECH köpük sabun diğer köpüklere kıyasla, her basımda daha az sabun tüketimi sağlar.

3 ÖNEMLİ OLAN SARFİYATSA…
Piyasadaki sıvı sabunlar her basışta 5 ml tükenmektedirler Piyasadaki köpükler her basışta 0.5 ml tükenmektedirler AİRTECH köpük sabun ise her basışta 0.4 ml tükenmektedir. AİRTECH köpük yoğunluğu sayesinde aynı miktardaki köpüklerden %20 daha fazla basım sayısı sağlar.

4 BASIM SAYISI TABLOSU 0,4 ml 2.750 5 ml 2.000 0,5 ml 2.000 1.000
Her Basımda Kullanılan Miktar Kartuşun Basım Sayısı AİRTECH KÖPÜK 0,4 ml 2.750 10 lt SIVI SABUNLAR 5 ml   2.000 1000 ml KÖPÜK SABUNLAR 0,5 ml 2.000 500 ml KÖPÜK SABUNLAR 1.000

5 ÖNEMLİ OLAN SARFİYATSA…

6 ÖNEMLİ OLAN SARFİYATSA…
Araştırmalar göstermiştir ki sabun makinalarındaki bir numaralı problem gereksiz kullanımdır. Manuel makinalarda kullanıcılar her el yıkamada ortalama 4 basım köpük kullanmaktadır. AİRTECH otomatik köpük makinasında ise kullanıcılar her el yıkamada ortalama 2 defa köpük kullanmaktadır. Airtech otomatik köpük makinası diğer makinalara kıyasla %50 daha az sarfiyat sağlamaktadır.

7 ÖNEMLİ OLAN SARFİYATSA…
AİRTECH sabun sistemi gerek sabunun yoğunluğu gerek otomatik sistem sayesinde aynı miktardaki köpüklere oranla 2.5 kat daha fazla sayıda el yıkaması sağlamaktadır.

8 ÖNEMLİ OLAN SARFİYATSA…
*%20 SABUN YOĞUNLUĞUNDAN, %50 OTOMATİK MAKİNA FARKINDAN

9 ÖNEMLİ OLAN HİJYENSE… “Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Belma Durupınar mikroorganizmaların kolayca ellere bulaştığını belirtti. Durupınar, elleri mikroorganizmalardan arındırmak için sabun makinelerinin basma düğmeleri ve musluklara çok sayıda kişinin temas ettiği düşünülerek buralarla temas edilirken de kağıt havlu kullanılmasını önerdi”.

10 ÖNEMLİ OLAN HİJYENSE… Araştırmalar göstermiştir ki tuvalete girenlerin dokunmaktan en çok çekindikleri yerler sabunluklar, musluk başları ve kapı kollarıdır. Airtech otomatik köpük makinası, köpüğün tamamen el değmeden kullanmasını sağlar ve müşterilerinizi tuvaletlerde %100 hijyene kavuşturur.

11 ÖNEMLİ OLAN HİJYENSE… Yeni yapılan bir araştırma göstermiştir ki doldurulabilir sistemlerin %25’ i zararlı bakterilerle kontamine olmaktadır. (1) Airtech otomatik köpük makinası her dolumda değişen kartuşu ve kartuş başlığı sayesinde müşterilerinize ve çalışanlarınıza %100 hijyen sağlar. 1) C. Gerba Occurance of Heterotrophic Bacteria, California and S. Aeurus in Liquid Soap Samples from Public Restrooms, University of Arizona, 2006

12 ÖNEMLİ OLAN İMAJSA… Her türlü servisin müşteri memnuniyeti esas alınarak yapıldığı günümüzde müşterilerin %87’ si bir işletmeyi seçmelerinde tuvaletlerin çok önemli olduğunu belirtmektedir. Tuvaletlerde kullanılan teknolojiler ise işletmeleri ziyaret eden müşterileri etkilemekte ve işletme ilgili pozitif düşüncelerini güçlendirmektedir.

13 ÖNEMLİ OLAN İMAJSA… Her türlü işletmenin en ileri teknolojileri kullandığı günümüzde farklılaşmak son derece büyük önem kazanmaktadır. Son teknoloji ürünü olan Airtech otomatik köpük makinası, hem müşterilerinizin hem de çalışanlarınızın gözünde işletmenizin imajını önemli ölçüde kuvvetlendirecektir.

14 ÖNEMLİ OLAN RAHATLIKSA…
Piyasadaki sıvı sabun makinalarının ağızları genelde belli bir kullanımdan sonra tıkanmaya başlamaktadır. Airtech otomatik köpük makinasında ise her değişimde ağızlık değiştiği için tıkanma riski “0” dır. Autotech köpük kartuşlar çok daha uzun süre dayandığı için daha az değişim gerektirmektedir. – İş gücünden tasarruf sağlamaktadır. Makinanızın montajı tarafımızdan ücretsiz olarak yapılmaktadır. . Tüm Airtech işletim giderleri –pil, vs- tarafımızca karşılanmaktadır. Her türlü teknik problemde en fazla 24 saat sonra bakıma gelinmektedir.. Montaj sırasında çıkabilecek aksaklıklar tarafımızdan karşılanır.

15 ÖNEMLİ OLAN GÜVENSE… Airtech ailesi olarak 700’ ü aşkın müşteri portföyümüzün memnuniyeti bizleri gururlandırmaktadır. Kalitesi kanıtlanmış Avrupa’ nın en büyük sabun üreticisi olan Bentley sabunlarının kullanılması sayesinde garantili temizlik ve hijyen sağlamaktayız. PH dengesi ve antibakteriyel özellikleri ile müşterilerinize yüksek kaliteli hizmet sağlamaktayız.


"KÖPÜK SABUN TEKNOLOJİSİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları