Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

VALİ RIDVAN YENİŞEN İLKOKULU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "VALİ RIDVAN YENİŞEN İLKOKULU"— Sunum transkripti:

1

2 VALİ RIDVAN YENİŞEN İLKOKULU 2015-2016

3 Eğitim Öğretim yılının okulumuz için başarılı bir şekilde geçmesi dileğiyle, idarecilerime, öğretmenlerime ve velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim.   Garip Güler ZORGÜL Okul Müdürü

4 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİMİZ:
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Açılış ve yoklama Ders araç ve gereçlerinin temin edilmesi. Öğrencilerin tertip, düzen ve temizlik alışkanlıkları. Ders programı hakkında bilgilendirme, öğretimde ki değişiklikler. Okula zamanında gelme, devam-devamsızlık. Öğrenci başarısının arttırılması için neler yapılabilir. Öğrencilerin ev çalışmalarında aile bireylerine düşen görevler ve öğrenci çalışmalarının takip edilmesi. Veli, öğretmen, okul – işbirliğinin öğrenci başarısına etkileri. Eğitim öğretimin önemi, okumanın önemi. Dilek ve temenniler. Kapanış.

5 TARİHÇEMİZ İstanbul İl Milli Eğitim tarafından “Dere Ayazma Mevkii İlköğretim Okulu” proje adı ile yapımı tamamlanan okulumuza daha sonraki süreçte dönemin İstanbul Valisi Rıdvan YENİŞEN’ in adı verilmiştir. Okulumuz “Vali Rıdvan Yenişen İlköğretim Okulu “ olarak eğitim ve öğretim yılına başlamıştır. Okulumuz; eğitim ve öğretim yılına başladığı ilk yıldan bu yana çağdaş eğitimin gerekleri olan; uygun fiziksel mekan, kullanılan araç ve gereçler, insan odaklı yönetim anlayışı ile bölgemizdeki okullara örnek teşkil etme yolunda hızla ilerlemektedir.   Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Lale Sokak numara 58 Avcılar / İstanbul adresindeki 3986 metrekarelik arsa içerisinde yer alan okulumuz, 850 m2 alana yapılmıştır. Bina; Bodrum+4 kat olup, 4250 m2 kapalı alana sahiptir. Kapalı alan içerisinde 29 derslik, 3 anasınıfı, 1 mutfak, 1 öğretmenler odası, 2 OÇEM sınıfı, 5 idari oda bulunmaktadır.   eğitim öğretim yılının 2.döneminde velilerimizin desteği ile tüm derslikleri “AKILLI TAHTA” ile donatılan okulumuz İstanbul il çapında bir ilki gerçekleştirerek, çağdaş ve teknolojik eğitimi yerine getirmenin haklı gururunu yaşamıştır.   Zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran, 11 Nisan 2012 tarihli “İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile birlikte okulumuz “İlkokul” olarak eğitim ve öğretime devam etmekte olup bünyesinde ana sınıfı, OÇEM ve İlkokul bulundurmaktadır.  

6 ESKİ HALİ YENİ HALİ

7 Okulumuz koridorlarına bilgi ekranı takıldı.

8 MERDİVENLERİMİZ ÖĞRETİCİ YAZILARLA YENİLENDİ

9 DUVARLARIMIZI GEÇMİŞTEN BUGÜNE UNUTULMAZ SANATÇILARIMIZIN FOTOĞRAFLARIYLA SÜSLEDİK

10 Öğretmenler odamızı yeniledik
ESKİ HALİ YENİ HALİ Öğretmenler odamızı yeniledik

11 Anasınıfımızın Giriş Kapısı Yenilendi
ESKİ HALİ YENİ HALİ Anasınıfımızın Giriş Kapısı Yenilendi

12 Anasınıfımızın Mutfağı Yenilendi
ESKİ HALİ YENİ HALİ Anasınıfımızın Mutfağı Yenilendi

13 Anasınıflarımız Yenilendi
ESKİ HALİ YENİ HALİ Anasınıflarımız Yenilendi

14 Anasınıfı Oyun Parkımızın Düzenlemesi Yapıldı

15 Avcılar Belediyesi desteği ile bahçemizin düzenlemesi yapıldı
Avcılar Belediyesi desteği ile bahçemizin düzenlemesi yapıldı. Verdikleri desteklerden dolayı Avcılar Berlediyesine teşekkür ederiz.

16 Okul Salonumuz Yenilendi
ESKİ HALİ YENİ HALİ Okul Salonumuz Yenilendi

17


"VALİ RIDVAN YENİŞEN İLKOKULU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları