Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SEYRANBAĞLARI İLKÖĞRETİM OKULU ÇANKAYA/ANKARA. MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda; özgüven sahibi, sorumluluklarının.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SEYRANBAĞLARI İLKÖĞRETİM OKULU ÇANKAYA/ANKARA. MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda; özgüven sahibi, sorumluluklarının."— Sunum transkripti:

1 SEYRANBAĞLARI İLKÖĞRETİM OKULU ÇANKAYA/ANKARA

2 MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda; özgüven sahibi, sorumluluklarının farkında, çağdaş bilgilere ulaşabilen, etik ve milli değerlerinin bilincinde bireyler olarak yetişmelerini sağlayıp; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde okulumuzu bilim ve kültür yuvası haline getirmek..

3 VİZYONUMUZ Araştırmacı öğrenci, gelişen öğretmen ve katılımcı velilerle çevrenin gözde okulu

4 TEMEL DEĞERLERİMİZ. Kalite önceliğimizdir. Okulda fırsat eşitliğini yaşatırız. Biz duygusuyla çalışırız, Ekip çalışmasını esas alırız, Çalışma felsefemiz sürekli gelişimdir, Atatürk ilke ve inkılâplarını,Milli Eğitim Temel Kanunu’nu temel değerlerimiz kabul etmekteyiz, Problemler çözülmek için vardır anlayışını benimseriz,. Bizlerin varlık sebebi olan öğrencilerimiz bize verilen birer emanettir ve bizim en değerli varlığımızdır prensibiyle hareket ederiz..

5 Önceliğimiz öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmektir,. Her insan değerlidir, her iş önemlidir. Okuyan, düşünen, uygulayan ve sonuçlandıran bir insan yetiştirmek amacındayız,. Okul personeli olarak öğrencilerimizi hayata en iyi şekilde hazırlamak için varız..Zoru başarırız, imkansız zamanımızı alır düşüncesini benimseriz. Sorunlara değil çözüme zaman harcarız..Çağdaş yaşamı içselleştiririz. Samimiyeti yaşatırız.

6 OKULUMUZDA 18 DERSLİK 1 ANASINIFI, 1 BİLGİSAYAR SINIFI 1 FEN LABORATUAR 1 ÇOK AMAÇLI SALON 1 KÜTÜPHANE BULUNMAKTADIR.

7 TEKNOLOJİ SINIFI DERS SAATLERİNİN DIŞINDA ÖĞRENCİLERİN KULLANIMINA AÇILMIŞTIR. FORMATÖR ÖĞRETMEN EŞLİĞİNDE ÖĞRENCİLER BURALARDAN YARARLANMAKTADIR. DYNET ÇALIŞMALARINI EVDE İNTERNETİ OLMAYAN HER ÖĞRENCİ BU SINIFTA YAPABİLMEKTEDİR.

8 HAFTA İÇİ YETİŞTİRME KURSLARI VELİLERDEN GELEN TALEPLER DOĞRULTUSUNDA AÇILMAKTA OLUP MATEMATİK VE TÜRKÇEDEN 1.DÖNEM KURS AÇILMIŞTIR. ÖĞRENCİLERE DYNET ŞİFRELERİ VERİLMİŞ OLUP VELİLERİN TAKİBİNİ YAPMALARI GEREKİR

9 OKULDA ÇALIŞANLAR : 470 ÖĞRENCİ BULUNAN OKULDA 33 ÖĞRETMEN VE İDARECİ GÖREV YAPMAKTA, MEMUR ÇALIŞMAKTADIR. HİZMETLİ OLMADIĞINDAN OKUL AİLE BİRLİĞİ TARAFINDAN HİZMET SATIN ALINMASIYLA TEMİZLİK SORUNU ÇÖZÜLMEKTEDİR. ÇALIŞTIRILAN İŞÇİLERİN SİGORTALARI YAPILMAKTADIR.

10 VELİLERE YÖNELİK AÇILAN KURSLAR Velilerin talepleri olduğu takdirde kurslar açılacaktır.

11 EYLÜL 2010 AYLARI ARASINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR 1)Kaynaştırma öğrencilerinin eğitim göreceği destek odası oluşturuldu. 2)Öğrenciler yaşıtları ile aynı koridoru ve wc yi kullanmaları için 6,7 ve 8.sınıflar 8 derslik olarak B bloğa taşındı.A blokta 1-5 arası sınıflar yer aldı

12 3)Öğrenci girişleri 1-5. sınıflar A blok ön kapıdan verilerek bahçe kapısında velilerin ve öğrencilerin birikmesiyle trafiği engellemesi önlendi. 4)Dik ve geniş aralığa sahip,kaygan olan bahçe merdivenlerine öğrencilerin düşmemesi için çelik halı döşendi, korkuluk yapıldı.

13 5)2 binası bulunan okulun A ve B blok olduğunu belirten levha asıldı. 6)Bina içinde mevcut bulunmayan ses sistemi kuruldu. 7)Elektrik lambalarının bakımı yapıldı.

14 8)Öğrencilerin sağlığı için tuvalet kabinlerine tuvalet kağıdı aparatı asıldı,tuvalet kağıdı kondu.El kurulama kağıdı ve antibakteriyel köpük kullanımına geçildi. 9)A blok ön girişinde bulunan ilkokul yazan tabela kesildi. 10)B blok bahçe giriş kapısının demir olan üst kısmı kestirilerek merdivene aydınlık verilmesi sağlandı

15 11)Okul Aile Birliği odası giriş katta düzenlendi.Okul Aile Birliğinden bir kişinin saat 11 -12 arası okulda bulunarak bağışların makbuz karşılığı alınması sağlandı. 13)A giriş salonunda bulunan dolabın eski teknolojilerin olduğu müze olarak düzenlendi.Bir bölümü ödüllerle düzenlendi.Diğer bölüm para ve pul koleksiyon olarak düzenlendi.

16 14)6,7 ve 8.sınıflarda branş derslik sistemine geçildi. 15)Sınıflara internet kablosu ve elektrik prizi çekildi.Sınıfların çağın eğitim anlayışı işe görsel ve işitsel malzeme olan bilgisayar ve projeksiyon alınması için kampanya başlatıldı. 16)Bahçeye çıkış merdiven inişindeki eğimli kaygan asfalt sökülerek ankara taşı döşendi.

17 1-A 1-B 2-A 2-B 3-A 4-A Şubeleri velilerinin desteği ile bilgisayarlı eğitime kavuştu.

18 YAPILACAK ONARIMLAR A Blok tuvaletlerin acil onarım ihalesi yapılmış ocak ayı sonunda tadilat yapılacaktır. B blok zeminin yer fayansı ile düzenlenmesi için belediye ve diğer kurumlarla yazışma yapılarak malzeme istenmiştir.Malzeme bulma çalışmaları devam etmektedir.

19 B bloğun boyama işi yarı yılda yapılarak tamamlanması planlanmıştır.


"SEYRANBAĞLARI İLKÖĞRETİM OKULU ÇANKAYA/ANKARA. MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda; özgüven sahibi, sorumluluklarının." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları