Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Comidat Ürün Tanıtım Kataloğu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Comidat Ürün Tanıtım Kataloğu."— Sunum transkripti:

1 comidat Ürün Tanıtım Kataloğu

2 comidat Basınçlı Hava Teneffüs İstasyonu Yaşam Hattı (Hayat Hattı)
Oksijen Maskesi Değişim İstasyonu Yangın Söndürme Hortum Dolabı

3 Basınçlı Hava Teneffüs İstasyonu (BHTİ)
comidat Basınçlı Hava Teneffüs İstasyonu (BHTİ) Yasal Dayanak; Tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren “Maden İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama Yönetmeliği”nin 1. Maddesi hükmü gereği, her yer altı maden işletmesi yönetmelikte belirtilen özelliklerde ve miktarlarda BHTİ kurmak zorunluluğundadır.

4 comidat Comidat tarafından üretimi yapılan BHTİ’ler, standart 1.5mm. Çelik saç kullanılan dolap içine montelidir. ¼” küresel vana ile hava girişi sağlanan sistemde, bir adet 15 bar dayanımlı basınç düşürücü manometreli vana bulunmaktadır. Basınç düşürücü vanadan sonra sistemde bulunan 2” çapındaki 3.25mm et kalınlığındaki çelik boruya iletilen hava, buradan standart oksijen maskelerine ulaşarak kullanılmaktadır.

5 Basınçlı Hava Teneffüs İstasyonu Bileşenleri
comidat Basınçlı Hava Teneffüs İstasyonu Bileşenleri 7,5m. 5x8mm. Spiral hortum ¼” Küresel vana 1/2” Basınç Düşürücü vana Oksijen Maskesi 2” Çelik Boru

6 comidat Üretimini yaptığımız standart 110 , 90 ve 75 cm. uzunluklarında BHTİ’ler olup, istenen ebatlarda üretim yapılabilmektedir.

7 Yaşam Hattı (Hayat Hattı)
comidat Yaşam Hattı (Hayat Hattı)

8 comidat Yasal Dayanak;
Tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren “Maden İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama Yönetmeliği”nin 25. Maddesi hükmü gereği, her yer altı maden işletmesi yönetmelikte belirtilen özelliklerde ve miktarlarda Yaşam Hattı kurmak zorunluluğundadır.

9 comidat Comidat tarafından üretimi yapılan Yaşam Hattı’nda kullanılanan malzemelerin tamamı, ilgili yönetmelikte açıkça belirtilen, Polipropilen “PP” malzemeden üretilmiş, yüksek sıcaklığa dayanıklı plastikten imal edilmiştir. Hammadde menşei Hindistandır. Zeytinburnu/İstanbul’da bulunan fabrikada işlenen hammaddeden yönetmeliğe uygun ebatlarda üretilen donanımlar Balçova/İzmir adresindeki atölyemizde bir araya getirilerek Yaşam Hattı oluşturulur.

10 comidat MASKE DEĞİŞİM DOLABI

11 MASKE DEĞİŞİM DOLABI comidat
Yasal Dayanak: Tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren “Maden İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama Yönetmeliği”nin 1. Maddesinin a bendi hükmü gereği, her yer altı maden işletmesi yönetmelikte belirtilen özelliklerde ve miktarlarda MASKE DEĞİŞİM İSTASYONU kurmak zorunluluğundadır. Comidat tarafından üretilen MASKE DEĞİŞİM İSTASYONLARI, işletmelerin taleplerine göre, büyüklük ve kapasite olarak ihtiyacı karşılayacak şekilde üretilir. Dolap kasasında ve kapaklarında 4mm (SY37-2) Paslanmaz çelik saç kullanılan üründe, raflar için 2mm (ST37-2) paslanmaz çelik saç kullanılmaktadır.

12 TSE TUV CE ISO Kalite ve Kalite Kontrol Belgelerini
Ba&Ha Limited Maden Harita İnşaat Merkez: Ç. Emeç Mh. Ş. Kanatlı Sk. 17/6 Balçova İzmir Atölye: BKSS Teleferik Mh. Sarıpınar Sk. 67/43 Balçova İzmir Tel : +90 (232) E-posta: comidat bir Ba&Ha Limited Markasıdır. Ürünlerimizin imalatında kullanılan her bir malzeme üreticileri tarafından TSE TUV CE ISO Kalite ve Kalite Kontrol Belgelerini ihtiva ederler.


"Comidat Ürün Tanıtım Kataloğu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları