Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SBS'DE BAŞARI İÇİN ALTIN ÖNERİLER.  Sınavdan bir gün önce kuru baklagiller gibi gaz yapıcı besinler tüketmeyin.  Midenize ağır gelebilecek çok yağlı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SBS'DE BAŞARI İÇİN ALTIN ÖNERİLER.  Sınavdan bir gün önce kuru baklagiller gibi gaz yapıcı besinler tüketmeyin.  Midenize ağır gelebilecek çok yağlı."— Sunum transkripti:

1 SBS'DE BAŞARI İÇİN ALTIN ÖNERİLER

2  Sınavdan bir gün önce kuru baklagiller gibi gaz yapıcı besinler tüketmeyin.  Midenize ağır gelebilecek çok yağlı yemekler yemeyin.

3  Sınav sırasında susamaya sebep olacak yağlı ve tuzlu besinlerden uzak durun.  Eğer doktor tavsiyesi yoksa ilaç kullanmaktan kaçının.

4  Sınavda rahat olmanızı sağlayacak kıyafetler giyin.  Evden çıkmadan önce sınav esnasında gerekli olan belgelerinizi kontrol edin.

5  Sınav sabahı mutlaka eksiksiz bir kahvaltı yapın.  Dışarıda satılan yiyecekleri kesinlikle tercih etmeyin.

6  Moralinizi bozmayın  Sınav öncesi moral verici başarı hikâyeleri okuyun.  Olumsuz, moral bozucu olaylara kulak asmayın.

7  Sınavı kazanmak, öncelikli amacınız. Ancak tek amacınız olmamalı.  Trafiği hesaba katarak evden erken çıkın.  Yanınıza su alın.

8  Sınavdan önce lavaboya gitmeyi ihmal etmeyin.  Sınav başlamadan nefes egzersizi yapın.Derin nefes alıp verin.  Soruları çözmeye başlamadan önce yavaş ve derin nefes alıp verin.

9  Sakin ve soğukkanlı olun. Unutmayın ki siz bu sınava çok iyi hazırlandınız. Tebessüm ederek pozitif enerjiyle dolun  Telaş yapmayın  Her soruyu kalem kullanarak çözün.

10  Bazı soruları çözemediyseniz telaşlanmayın. Vakit geçirmeden diğer sorulara geçin.  Açıklamalı sorularda önce soruyu, sonra açıklamayı okuyun.  Parantez içindeki, altı çizili ve olumsuz ifadelere dikkat edin.

11  Seçeneklerin hepsini okumadan işaretlemeyin.  Kaydırma yapmadığınızdan emin olun.  Uzun soru zor değildir.

12 FATİH SAVAŞ OKUL REHBER ÖĞRETMENİ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ


"SBS'DE BAŞARI İÇİN ALTIN ÖNERİLER.  Sınavdan bir gün önce kuru baklagiller gibi gaz yapıcı besinler tüketmeyin.  Midenize ağır gelebilecek çok yağlı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları