Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EDREMİT KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ. OKULUMUZ…. Okulumuz eğitim-öğretim de başarıyı hedeflemekle beraber, topluma kendini iyi yetiştirmiş, karakteri.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EDREMİT KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ. OKULUMUZ…. Okulumuz eğitim-öğretim de başarıyı hedeflemekle beraber, topluma kendini iyi yetiştirmiş, karakteri."— Sunum transkripti:

1 EDREMİT KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ

2

3 OKULUMUZ…. Okulumuz eğitim-öğretim de başarıyı hedeflemekle beraber, topluma kendini iyi yetiştirmiş, karakteri düzgün, örnek insanlar yetiştirmeyi de öncelikli hedefi olarak belirlemiş; kendisini bu hedefleri doğrultusunda her defasında yenileyerek sağlam adımlarla çalışmalarını devam ettirmektedir.

4 OKULUMUZ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ HİZMETLERİ HASTA VE YAŞLI BAKIMI HİZMETLERİ Alanlarında eğitim öğretim yapmaktadır.

5 ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ HİZMETLERİ

6 OKULUMUZ BÜNYESİNDE UYGULAMA ANAOKULUMUZ VAR

7 ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ HİZMETLERİ Çocuk gelişimi ve eğitimi alanı altında yer alan dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır. Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretim programı bireylere temel bilimleri içeren bilgi ve becerileri kazandırmanın yanı sıra, çağımızın gereği olan insan ilişkileri, iletişim kurabilme, değişimlere ve teknolojiye uyum sağlayabilme, sistemleri anlayıp kullanabilme yeterliklerini kazandırmayı hedeflemiştir.

8 HASTA VE YAŞLI BAKIMI HİZMETLERİ

9 Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanı, dünyada insan hakları gelişimine paralel olarak son yıllarda ülkemizde de hızlı bir değişim süreci içerisine girmiştir. Bu alanda yetişmiş nitelikli iş gücüne ihtiyaç gün geçtikçe artmaktadır. Değişim süreci ve artan iş gücü ihtiyacı, alanda faaliyet gösteren çalışanların bilgi ve becerilerini artırarak kendilerini yenilemelerini gerektirmektedir

10 ULAŞIM ADRESİMİZ: İL MERKEZİNE 15 KM İLÇE MERKEZİNE 1 KM Yerleşim Yeri Bilgisi:EDREMİT YENİ TOKİ Okulumuzda pansiyon yoktur. İl merkezinden ve Edremitten öğrenci servisleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Okul bilgilerimize http://edremitktml.meb.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz.http://edremitktml.meb.k12.tr


"EDREMİT KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ. OKULUMUZ…. Okulumuz eğitim-öğretim de başarıyı hedeflemekle beraber, topluma kendini iyi yetiştirmiş, karakteri." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları