Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bina yüzölçümü ve bahçe yüzölçümü hakkında bilgi sahibi olmayan okul müdürlükleri Müdürlüğümüz Yatırım Tesisler Bölümünden bilgi edinebilirler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bina yüzölçümü ve bahçe yüzölçümü hakkında bilgi sahibi olmayan okul müdürlükleri Müdürlüğümüz Yatırım Tesisler Bölümünden bilgi edinebilirler."— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5

6

7

8 Bina yüzölçümü ve bahçe yüzölçümü hakkında bilgi sahibi
olmayan okul müdürlükleri Müdürlüğümüz Yatırım Tesisler Bölümünden bilgi edinebilirler (Tel: – Dahili 14)

9

10 2014 – 2015 Eğitim Öğretim istatistiklerinde bilgisayar sayıları
daha önce e-taşınır modülünden alındığı halde 2012 yılı sonu itibari ile e-taşınır modülü Maliye Bakanlığına devredilmiş olup, bilgisayar sayılarını alabilmek için e-okul sisteminde Bina Kullanımı içerisine; 1- Büroda kullanılan bilgisayar sayısı 2- Eğitim amaçlı (sınıf ve laboratuarlarda) kullanılan bilgisayar sayısı 3- Fatih Projesi kapsamında a- Tablet Bilgisayar sayısı b- Akıllı tahta sayısı c- Çok fonksiyonlu yazıcı sayısı d- Doküman kamera sayısı muhakkak doldurulması gerekmektedir.

11

12

13

14 Pansiyonlu Okullarla İlgili Bilgi Girişleri;
a) Pansiyon Açma, Kapama, Kapasite Artırımı ve Pansiyon Türü Değişikliği Gibi İşlemlerle İlgili Yetkiler Pansiyonun Bağlı Olduğu Genel Müdürlüklerde Olduğundan Bu Gibi Değişiklikler Devlet Kurumları Modülünden İlgili Genel Müdürlüklerce Girilecektir. b) Yatılı Öğrenci Ekleme İşlemi; Öğrencinin Pansiyonunda Kaldığı Okul Müdürlüğü Tarafından e-Okul Modülünden Kurum İşlemleri / Bilgi Giriş İşlemleri / Yatılı Öğrenci Bilgileri Bölümünden yapılacaktır.

15 1- Taşımalı eğitime tabi öğrenci,
e-Okul Modülünde; 1- Taşımalı eğitime tabi öğrenci, 2- Birleştirilmiş sınıflarda okuyan öğrenci ve 3- Kaynaştırma eğitimine tabi öğrenci bilgilerinin özür grupları ile birlikte eksiksiz olarak tanımlamalarının yapılması gerekmektedir.


"Bina yüzölçümü ve bahçe yüzölçümü hakkında bilgi sahibi olmayan okul müdürlükleri Müdürlüğümüz Yatırım Tesisler Bölümünden bilgi edinebilirler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları