Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MANYAS ANADOLU LİSESİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MANYAS ANADOLU LİSESİ."— Sunum transkripti:

1 MANYAS ANADOLU LİSESİ

2 Okulun AdI Manyas Anadolu Lisesi Adresi. ÇARŞI MAH
Okulun AdI Manyas Anadolu Lisesi Adresi ÇARŞI MAH. CEVİZLİK MEVKİİ/Manyas Telefon Numarası

3 Okulun Tarihçesi Okulumuz /7416 sayılı Bakanlık onayı ile açılmış olup, 2009 Ortaöğretim Kurumları Seçme Sınavı sonucunda öğretim yılı için öğrenci kayıtlarına başlamıştır.

4 Misyonumuz Okulumuz tüm çalışanları ile öğrencilerin bilgi düzeylerini en üst seviyeye çıkararak; onları bir üst kuruma hazırlamayı genel kültür ve yetenek düzeyleri yüksek, geniş düşünme becerisi kazanmış, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, toplum değerleri ile barışık çağdaş bireyler yetiştirmeyi görev edinmiştir

5 Vizyonumuz Eğitim- öğretimi çağın gereklerine, en çağdaş yöntemleri, yaklaşımları göz önüne alarak düzenlemek ve bu sayede üniversiteye en fazla öğrenci yetiştiren okul olmak, öğrencilerimizi kendilerinin, içinde bulundukları topluma fayda sağlamaları için donanımlı hale getirmek ve hayata hazırlamak.

6 Öğretim şekli Tekli öğrenim
Okul Müdürü Ayhan DEMİRCAN Okutulan yabancı Diller Zorunlu İngilizce Seçmeli Almanca

7 Okulun Bina durumu Binanın Özellikleri Manyas Anadolu Lisesi öğretim yılında faaliyetlerini Manyas Lisesi bünyesinde sürdürecektir. Dershaneler Manyas Lisesi, Manyas Anadolu Lisesine dokuz derslik tahsis etmiştir. Bu dersliklerin, boya, badana ve projeksiyon bağlantıları yapılarak yenilenmiştir. Spor salonu Manyas Lisesi’nin çok amaçlı salonu kullanılacaktır. İdare odaları 1 müdür,1müdür yardımcısı odası bulunmaktadır.

8 c)Diğer personelin sayısı ile ilgili sorunlar
Okulun bir hizmetliye ihtiyacı bulunmaktadır. Yeni okul binasına geçildiğinde hizmetli ihtiyacı artacaktır

9 a)Öğretmen norm kadro sayısı 15
Mevcut kadrolu öğretmen sayısı

10 Branşı Sıra no Öğretmenin Adı Soyadı Norm Mevcut İhtiyaç
Beden Eğitimi 1 Coğrafya 2 Hayriye BAŞARAN - Matematik 3 Aziz ERDEN Burak ELİTEZ Birsen TEKSİN T.D. ve Edebiyatı 4 Sevil KIZMAZ BİRSEN İngilizce 5 Fahri ŞAHİN Feryal VURAL DURAK Biyoloji 6 Hatice KEBAN Kimya 7 Fizik 8 Tarih 9 Derya ÇELİK Almanca 10 Felsefe 11 Din.Kül.Ah.Bilgi. 12 Rehber Öğretmen 13 G. Sanatlar/Resim 14

11 b) Müdür Sayısı(asil-vekil) : 1 (vekil)
c) Müdür yardımcısı sayısı : 1 d) Memur,hizmetli,teknisyen sayıları ve görevleri) :Yok

12 e)Sınıflara göre kız-erkek öğrenci sayıları:
Toplam 9-A 10 19 29 9-B 11 30 9-C 18 10-A 9 6 15 10-B 7 16 10-C 12 21 10-D 11-A 8 11-B 5 93 101 194

13 f)Yaş gruplarına göre öğrenci sayıları:
Yaş Grubu Erkek Kız Toplam 14-15 40 48 88 16-17 53 106

14 g)Yeni kayıt öğrenci sayıları(2011-2012)

15 Öğrenci velilerinin ekonomik durumları
(Günün şartlarına göre genelleme yapılacak): Ekonomik Durum Yüzde Zayıf %30 Orta %60 İyi %9 Çok iyi %1

16 BÜTÇE Bu bölümü Okul öncesi ve ortaöğretim okulları dolduracaktır. (Harcama kalemleri genelleştirilerek yazılacaktır. Örnek donanım, yolluklar vb..) Harcama Kaleminin Adı 2011 Yılında Kullanılan Miktar 2012 Yılı Tahmini İhtiyaç Tutarı Tüketim Malzemeleri TL TL Hizmet Alımı TL TL

17 Okulun Sorunları Okul binası ile ilgili sorunlar Okul geçici hizmet binasındadır. Asıl bina yeri Cumhuriyet Köyü yolu üzerinde Kurbağalık Mevki’indedir. Yeni okul Binası büyük oranda tamamlanmış olup, eğitim ve öğretim yılında yeni binaya geçilmesi planlanmaktadır Aynı mevki de Manyas Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından yaptırılan binanın pansiyon olarak kullanılması planlanmaktadır.

18 b)Öğretmen veya yönetici noksanlık-fazlalığı
Okulumuzun ihtiyaç duyduğu branşlarda öğretmen atamaları gerçekleşmemiş olup, öğretmen eksiği olan Türk Dili ve Edebiyatı, Beden Eğitimi, Kimya, Görsel Sanatlar/Resim, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Almanca, Felsefe grubu ve Fizik derslerinin öğretmen ihtiyacı Manyas Lisesi, İstiklal İ.Ö.O ve ücretli öğretmen görevlendirme yoluyla sağlanmaktadır. Felsefe grubu, Görsel Sanatlar/Resim ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi dersleri için norm kadro bulunmamakta, diğer derslerin norm kadroları bulunmaktadır.Rehber öğretmen norm kadrosu mevcut olup, atama yapılmamıştır.


"MANYAS ANADOLU LİSESİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları