Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım"— Sunum transkripti:

1 Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
1- Tarihçe 2- Öğretmen kadrosu 3- Fiziki yapısı 4- Sınıf sayısı ve 12.sınıfların gördüğü dersler 6- Proje çalışmaları ve bilimsel çalışmalar

2 1- tarihçemiz Okulumuzun binası üç bölümden oluşmaktadır;
1972 Senesinde bir hayırsever tarafından arsası Kur’an Kursu yapımı için hibe edilmiştir.1973 Yılında Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma derneği kurulmuş ve Kur’an Kursu inşaatına başlanmıştır. Kurucu üyelerin üstün çalışma ve gayretleriyle İnşaat 1974 Yılında bitirilmiştir. Kur’an Kursu yaptırma ve Yaşatma derneği Olağanüstü kurul toplantısında ,inşaatı bitirilen bu kurs binasında İmam Hatip Lisesi olarak açılması kabul edilmiş ve 1974 yılının Mayıs ayında eğitim-öğretime açılmıştır / 1975 Yılında Eğitim ve Öğretim Faaliyetlerine başlayan okulumuz 25 Kişilik İlk Mezunlarını 1980 / 1981 Eğitim öğretim döneminde vermiştir. Okulumuzun binası üç bölümden oluşmaktadır; A Blok) Etüt Salonları ve Pansiyon İdari Odaları B Blok) DPY Pansiyonu C Blok) Eğitim Öğretim Binası

3 2- öğretmen kadromuz BRANŞ SAYI MESLEK DERSLERİ 8 FİZİK 1 MATEMATİK 2
KİMYA EDEBİYAT BİYOLOJİ TARİH REHBER ÖĞRETMEN COĞRAFYA BEDEN EĞİTİMİ FELSEFE İNGİLİZCE

4 3- fiziki yapısı Okulumuzda tarih, edebiyat, biyoloji derslerinin ayrı olarak işlendiği projeksiyon ve bilgisayar donanımlı sınıflarımız vardır. Öğrencilerimizin ve velilerimizin öğretmenlerimizle rahatça görüşebilecekleri veli görüşme odamız ve rehberlik servisimiz vardır. Öğrencilerimiz için onların istekleri doğrultusunda ürünler getirilen kantinimiz mevcuttur. Okulumuzun bahçesinde voleybol sahası , basketbol sahası ve futbol sahası bulunmaktadır. Bunun dışında badminton ve masa tenisi oynayabilecekleri malzemeler bulunmaktadır. Okulumuzda kız öğrencilerin ve erkek öğrencilerin ayrı olarak okudukları iki blok vardır. Her iki binamızda da öğretmenler odamız vardır. Okulumuzun bahçesi oldukça geniş olup, öğrencilerimizin dinleneceği kamelya ve masalar vardır.

5 4- sınıf sayısı 9- A Anadolu (Karma)
9-A (Kız) olmak üzere toplam 4 tane 9-B (Erkek) sınıf öğrenim görmektedir. 9-C (Erkek) 11. ve 12 sınıflarımız bir kız sınıfı bir de erkek sınıfı olmak üzere toplam 8 şubedir. eğitim öğretim yılında okulumuzda 12 sınıf ve 297 öğrenci bulunmaktadır.

6 5- sınıflarımızda işlenilen dersler

7

8

9

10 6- proje çalışmalarımız
Evliya Çelebi Projesi ; bir birine en yakın iki imam hatip lisesi öğrencilerin mübadelesine dayanan bir projedir. Tübitak Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarşmaları ; 2 tane sosyoloji, 1 tane matematik, 1 tane biyoloji dalında toplam 4 proje gönderdik. Biyoloji projesi haricinde diğer üç proje ön elemeyi geçerek Antalya bölge sergisine davet edildi. 2 öğretmen ve 5 öğrenci ile Antalya bölge sergisine okulumuz katılmış ve projelerini tanıtmıştır.


"Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları