Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI"— Sunum transkripti:

1 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
(İSG-KATİP) İLE İSG HİZMETLERİNİN YÜRÜTÜLMESİ EFE KARACAOĞLU İSG UZMAN YARDIMCISI Haziran

2 İSG-KATİP YAZILIMI v5.15.06.08 DEĞİŞİKLİKLER
GENEL GÜNCELLEMELER GÖREVLENDİRME & SÖZLEŞME YENİ TAKVİMDE YAPILACAKLAR SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR

3 Genel Güncellemeler Giriş Sayfası, Kullanıcı Bilgi Güncelleme Ekranları Eğitim Kurumları Modülü, Eğitim Programları, Derslikler Sertifika, Yetki Belgeleri Modülleri OSGB, TSM, Laboratuvar Modülleri Sözleşmeler, Görevlendirmeler, Sorumlu Müdür Atamaları Modülleri

4 Genel Güncellemeler Açılış Sayfası Bilgi Güncelleme Ekranında;
Yetkili Firma ve Kurumları Görüntüleme İstatistikleri Görüntüleme Bilgi Güncelleme Ekranında; Kişi resmi yüklenip, görüntülenebilecektir Bilgi güncelleme adres değişikliğini düzeltme kolaylaşmıştır.

5 Genel Güncellemeler Raporlamalar (Yetki Belgeleri)

6 Genel Güncellemeler Raporlamalar (Sertifikalar)

7 Genel Güncellemeler Raporlamalar (Sözleşme Tür Dağılımı)

8 Genel Güncellemeler Raporlamalar (Sözleşme Sayıları – Yıllara Göre Dağılımı)

9 Görevlendirme & Sözleşme
Eğiticiler ve eğitim kurumları sözleşmeleri dışında tüm sözleşmelerin dakika hesabı altyapısına geçişi sağlanmıştır, DSP’lerin yeni dakika hesabı üzerinden sözleşme yapmaları mümkün hale gelmiştir. Fazla mesai izni sadece tam süreli olarak görevlendirme aşamalarında seçilebilecektir. "Sözleşme yazdır" raporunda sözleşme tarihi olarak sözleşme onay tarihi yazacaktır A sınıfı İGU sertifika almış kişi B ve C sertifikasına sahip ise B ve C ye ait sözleşmeler devam ederken sertifikalar pasifte kalacak

10 Görevlendirme & Sözleşme
Yeterli sayıda zorunlu A-B sınıfı uzman çalıştırmayan işyerlerinin, uyarılması, raporlanmasını, sözleşme iptali getirilmiştir. Yapılan sözleşmeler Genel Müdürlüğün belirleyeceği sürelerden fazla onay bekleme aşamasında kalmayacak (Silinen sözleşmeler başlığı altında) Sürelerde Aylık Ça. S. 195 saat ve Aylık Fazla Mesai Süresi 22,5 saat olarak düzenleme yapılmıştır.

11 YENİ TAKVİMDE YAPILACAKLAR
Sertifika baskı modülünde çıktı (print) alınacak şekilde olacaktır Sınav listelerinin hazırlanması Sertifikaların, yetki belgelerinin ve diğer yetkilendirme süreçlerine ilişkin evrakın e-imza ile imzalanmasına imkan sağlayan yapı oluşturulacak OSGB, TSM, eğitim kurumu, HAİ ve İSG profesyonelleri için ayrı ayrı elektronik başvuru ekranları oluşturulacaktır. İstenilecek belgeler eklenmeye, çıkarılmaya ve güncellenmeye açık olacak İSG-KATİP’e yüklenen tüm evrakın kontrolünü sağlayan yapı geliştirilecek (İlgili modüller e-imza ile imzalama durumu söz konusu olduğu için e-imza kısmı eksik olacak şekilde tamamlanmıştır. )

12 SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR
OSGB olarak yeni sözleşme yapamıyorum ne yapmalıyım? Sorumlu müdürünüzün ve personelinizin içe ve dışa görevlendirmesini iptal edip tekrar yenilemelisiniz. Aylık çalışma sürelerini neden sistem otomatik olarak güncellemiyor? Sistem e-imza ile eş tabanlı yapıya kavuşturulduğu için sistem saat => dakika değişikliğini otomatik olarak güncelleme yapamıyor. 4017 numaralı hata nedir? İlgili personelin kısmi süreli ve hatalı aylık fazla mesai süresi kullandığı sözleşmeleri mevcut. önce bu sözleşmeler silinmeli ya da iptal edilmelidir.

13 TEŞEKKÜRLER


"İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları