Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız."— Sunum transkripti:

1 Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız hizmeti; en hızlı, en güvenilir, en kolay ve ekonomik yoldan, Size Toplu İletişim Çözümleri ile sunmaktadır.

2 Hakkımızda Bireysel başarımların öne çıkarak kişileri hedef durumuna getirmesi ve bu hedefteki kişilerin bir araya gelerek artık; bireysel başarımlarını kurumsal bir çatı altında birleştirme istek ve arzularıyla ortaya çıkan; 3G Bilişim firması çok kısa bir sürede Turkcell İş Ortağı olmuş ve kuruluşlundan tam 3 Ay sonrada, Turkcell Çözüm Ortağı olmayı başarmıştır. IT Teknolojilerine getirdiği yeni bakış açısıyla rakip firmalarında taktirini toplamıştır. Artık bireysel başarımdan, kurumsala; şimdide kurumsal başarımı müşterilerine ulaştırma isteğini kendine hedef olarak belirlemiştir. Bireysel başarımların öne çıkarak kişileri hedef durumuna getirmesi ve bu hedefteki kişilerin bir araya gelerek artık; bireysel başarımlarını kurumsal bir çatı altında birleştirme istek ve arzularıyla ortaya çıkan; 3G Bilişim firması çok kısa bir sürede Turkcell İş Ortağı olmuş ve kuruluşlundan tam 3 Ay sonrada, Turkcell Çözüm Ortağı olmayı başarmıştır. IT Teknolojilerine getirdiği yeni bakış açısıyla rakip firmalarında taktirini toplamıştır. Artık bireysel başarımdan, kurumsala; şimdide kurumsal başarımı müşterilerine ulaştırma isteğini kendine hedef olarak belirlemiştir.

3 Projelendirme Sektörel başarımları doğru analiz eden ekibi ve kuruma özel proje geliştiren, üreten departmanı sayesinde doğru ihtiyaç doğru çözüm mantığını müşterileriyle paylaşmaktadır. Yazılım geliştirici konumunda yer alan bir çok firmaya ticari çözüm modelleri geliştirmekte ve uygulamaktadır. Devlet yararına farklı projeler geliştirmekte ve kurumların sistemlerine entegre ederek kullanımlarını sağlamaktadır. Gsm tabanlı otomasyon yazılımlarının Arge çalışmalarına ciddi yatırımlar yaparak, yeni nesil teknoloji geliştirmektedir. Sektörel başarımları doğru analiz eden ekibi ve kuruma özel proje geliştiren, üreten departmanı sayesinde doğru ihtiyaç doğru çözüm mantığını müşterileriyle paylaşmaktadır. Yazılım geliştirici konumunda yer alan bir çok firmaya ticari çözüm modelleri geliştirmekte ve uygulamaktadır. Devlet yararına farklı projeler geliştirmekte ve kurumların sistemlerine entegre ederek kullanımlarını sağlamaktadır. Gsm tabanlı otomasyon yazılımlarının Arge çalışmalarına ciddi yatırımlar yaparak, yeni nesil teknoloji geliştirmektedir.

4 İşleyen Yapılar Toplu SMS (160/612) karektere kadar değişken, Toplu MMS (Opr.Bağımlı Turkcell Grubuna 80k kadar veri gönderimi,) Wap Push MMS (Operatör bağımsız Turkcell,Vodafone,Avea kullanıcılarına MMS gönderimi,) Toplu Fax Toplu e-mail İnteraktif katılım panelleri Anket ve Referandum Yapılandırmaları Web uygulama panelleri Üye yönetim Sistemleri Toplu SMS (160/612) karektere kadar değişken, Toplu MMS (Opr.Bağımlı Turkcell Grubuna 80k kadar veri gönderimi,) Wap Push MMS (Operatör bağımsız Turkcell,Vodafone,Avea kullanıcılarına MMS gönderimi,) Toplu Fax Toplu e-mail İnteraktif katılım panelleri Anket ve Referandum Yapılandırmaları Web uygulama panelleri Üye yönetim Sistemleri

5 Gelecekte 3G Gelişen teknolojiyi bünyesine her zaman adapte ederek büyüyen bir yapı kurmak,(G1) Gelecek için Geçmişin önemini kavramış ekip ve iş ortakları edinmek,(G2) Gayretli bir şekilde çalışmak, başarmak ve paylaşmak başlıklarını temel esas olarak belirlemektir.(G3) (GENÇ, GÜVENİLİR, GİRİŞİMCİ) Gelişen teknolojiyi bünyesine her zaman adapte ederek büyüyen bir yapı kurmak,(G1) Gelecek için Geçmişin önemini kavramış ekip ve iş ortakları edinmek,(G2) Gayretli bir şekilde çalışmak, başarmak ve paylaşmak başlıklarını temel esas olarak belirlemektir.(G3) (GENÇ, GÜVENİLİR, GİRİŞİMCİ)

6 Sahada Biz PROJE PROJE AS. ARGE ARGE AS. YAZILIM EKİBİ YAZILIM EKİBİ DATNET JAVA WEB C C C# C++ DELPHİ ADA PROJE TEST MUHASEBE GENEL KOORDİNATÖR MÜŞTERİ BAYİ İŞ ORTAĞI SATIŞ

7 Erişim Bilgilerimiz Büklüm Sokak No:86/5 K.Dere / Ankara Tel: 0312 466 33 18 Fax: 0312 466 33 19 www.3gbilisim.com info@3gbilisim.com Büklüm Sokak No:86/5 K.Dere / Ankara Tel: 0312 466 33 18 Fax: 0312 466 33 19 www.3gbilisim.com info@3gbilisim.com


"Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları