Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OKULUMUZUN KURALLARI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OKULUMUZUN KURALLARI."— Sunum transkripti:

1 OKULUMUZUN KURALLARI

2 Öğrenciler birinci ders saati girişinden 20 dakika önce okul bahçesinde hazır bulunmak zorundadırlar. Okula zamanında gelen öğrenciler derslere alınırlar. Geç kalan öğrenciler ilgili müdür yardımcısından geç kabul kağıdı alarak derse girerler.Geç gelen öğrenciler velilerine bildirilir.

3 Ara saatlerde derslere geç kalan öğrencilerin devamsızlıkları yarım gün sayılacaktır. Bu öğrenciler Kabul Kağıdı almadan derse giremezler. Sabah geç gelmeyi ve ara derslere geç kalmayı alışkanlık haline getiren öğrencilerle ilgili disiplin işlemleri yapılır.

4 Hasta olan öğrenciler Aile Hekimi doktora müracaat edebilir
Hasta olan öğrenciler Aile Hekimi doktora müracaat edebilir. Muayene olduktan sonra Aile Hekiminden o güne ait Raporu en geç 3 gün içerisinde velileri okul idaresine teslim edeceklerdir. Okulda olan öğrenciler velileri ile birlikte okul idaresine başvurarak sevk kağıdı alacaklar. Muayene olduktan sonra sevk kağıdını okul idaresine teslim edeceklerdir.

5 Cenaze durumlarında öğrenci velisi veya birinci derece yakını okula bizzat haber vererek o güne ait izin kağıdı yazıldıktan sonra ilgili öğrenci okuldan ayrılacaktır

6 Öğrenciler MEB belirlediği kılık-kıyafet kurallarına uygun olarak okula geleceklerdir. Kız öğrenciler; uzun saçlı olanlar saçları tek örgü ile arkadan örecekler. Örülemeyecek uzunlukta olanlar arkadan tek bağ ile bağlayacaklardır. Bağlanamayacak saçlar kulak hizasında kesilecektir. Saçlar bağlanırken sadece siyah lastik bant kullanılacak renkli sivri tokalar, taçlar, klips vb.tokalar kullanılmayacaktır.

7 Kesinlikle takı takılmayacak, makyaj yapılmayacak, saçlar boyanmayacaktır. Mecbur olmadıkça Okulun kıyafeti dışında kıyafet giyilmeyecektir.

8 Erkek öğrenciler saçlar kısa ve temiz olacaktır
Erkek öğrenciler saçlar kısa ve temiz olacaktır. Jöleli saçlarla okula gelinmeyecektir. Saç favori boyu kulağın orta hizasını geçmeyecektir. Sakal tıraşı günlük yapılmış olarak , ütülü giysiler ve okulun belirlediği kıyafetle okula geleceklerdir. Takı ( yüzük, kolye,künye vs.) takılmayacaktır.

9 Kılık kıyafet kurallarına uymamakta ısrar eden öğrenciler hakkında gerekli disiplin işlemleri yapılır.

10 Öğrenciler okula cep telefonu getiremezler
Öğrenciler okula cep telefonu getiremezler. Acil durumlar için getirilmesi gerekiyorsa sabah ilk derse girmeden idarecilere bırakılıp okul çıkışı alabilirler.

11 Ders araç gereçleri okulda bırakılmaz
Ders araç gereçleri okulda bırakılmaz. Öğrencilerin tamamı İstiklal Marşı törenine katılmak zorundadır. Pazartesi ve Cuma günleri İstiklal Marşına katılmayan öğrencilerle ilgili disiplin işlemleri yapılır.


"OKULUMUZUN KURALLARI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları