Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ORTAÖ Ğ RET İ M Ö Ğ RENC İ LER İ N İ N YARARLANAB İ LECE Ğİ S İ TELER.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ORTAÖ Ğ RET İ M Ö Ğ RENC İ LER İ N İ N YARARLANAB İ LECE Ğİ S İ TELER."— Sunum transkripti:

1 ORTAÖ Ğ RET İ M Ö Ğ RENC İ LER İ N İ N YARARLANAB İ LECE Ğİ S İ TELER

2 1) http://www.edebiyatforum.com http://www.edebiyatforum.com 2) www.dersvizyon.com www.dersvizyon.com 3) http://www.testimiz.com http://www.testimiz.com 4) http://www.bilgicik.com http://www.bilgicik.com 5) http://www.okuldayiz.net http://www.okuldayiz.net 6) http://www.ilketkinlik.com http://www.ilketkinlik.com 7) http://www.vitaminegitim.com http://www.vitaminegitim.com 8) http://www.edebiyatogretmeni.net http://www.edebiyatogretmeni.net 9) http://www.egitimhane.com http://www.egitimhane.com 10) http://www.sinavvar.net http://www.sinavvar.net 11) http://www.dersizlesene.com http://www.dersizlesene.com 12) http://www.sorucenneti.net http://www.sorucenneti.net 13) http://www.sbsvideo.com http://www.sbsvideo.com 14) http://www.dersimizedebiyat.com http://www.dersimizedebiyat.com 15) http://www.webdersanesi.com http://www.webdersanesi.com

3 Ö ğ renciler için tavsiye etti ğ im bazı siteler ve be ğ endi ğ im özellikleri şunlardır: 1. http://www.vitaminegitim.com http://www.vitaminegitim.com  Konu anlatımları canlandırılarak öğrencinin öğrenmesi kolaylaştırılmıştır.  Sitede üç bölüm vardır. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler için. Veliler böylece çocuklarıyla daha fazla ilgilenme imkanı bulmaktadırlar.  Öğrencilerinin ilgisini çekecek derslerle ilgili oyunlar vardır. Öğrenci eğlenerek daha kolay ve kalıcı öğrenebilir.

4 2. http://www.egitimhane.com http://www.egitimhane.com  Çalışma kağıtları ve etkinlikler bölümünün olması öğrenciler açısından iyidir.  “Sınav soruları” öğrencilerin sınavlarına çalışırken yararlanabilecekleri bir kaynaktır.  Proje ve performans ödevleri için yönergelerin olması öğrenciye yol göstermesi açısından önemlid ir.

5 3. http://www.dersvizyon.com http://www.dersvizyon.com  Deneme sınavlarının olması öğrenciler açısından yararlıdır.  Video derslerin olmasıyla öğrenci, konuları kendi öğrenme hızında ve dilediği kadar tekrar ederek kavrama imkanı elde etmektedir.  Online testlerin olması öğrencilerin konuları pekiştirmesi açısından faydalıdır.


"ORTAÖ Ğ RET İ M Ö Ğ RENC İ LER İ N İ N YARARLANAB İ LECE Ğİ S İ TELER." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları