Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

3-http://www.edebiyatforum.com Site konuyu geniş çaplı ele almış ve konuların anlaşılması için değişik ve anlaşılır örnekler verilmiş. Her konuya ayrı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "3-http://www.edebiyatforum.com Site konuyu geniş çaplı ele almış ve konuların anlaşılması için değişik ve anlaşılır örnekler verilmiş. Her konuya ayrı."— Sunum transkripti:

1 3- Site konuyu geniş çaplı ele almış ve konuların anlaşılması için değişik ve anlaşılır örnekler verilmiş. Her konuya ayrı ayrı değinilmiş ve örnekler her konuyu pekiştirici konumda olmuş. Konuların özelliklerinin madde madde yazılması, konuları daha anlaşılır hale getirmiş. Site Linki:

2 2- http://www.yazarlikyazilimi.meb.gov.tr
Web sitesi konuları anlaşılır ve düzenli bir şekilde, baloncuklar halinde ayırmış, çalışmak için kolaylık sağlamış. Konuların içeriği anlaşılır ve geniş kapsamlı olduğu için konu rahatça anlaşılabilir. Örneklere bol yer verilmiş, bu da konuların daha iyi anlaşılıp pekiştirilmesi için yerinde olmuş. Site Link:

3 3- http://www.edebiyatogretmeni.org/
Site, konuları anlaşılır şekilde açıklayarak her kelimenin hangi anlamda, nerede kullanıldığını açıkça göstermiş. Bir çok deyim ele alınarak hangi anlamda, nasıl ve nerede kullanıldığı üzerinde durulmuş. Örneklerde kelimelerin farklı renklerde ayrı ayrı örneklerde verilmesi konunun anlaşılması bakımından yerinde olmuş. Site Linki:


"3-http://www.edebiyatforum.com Site konuyu geniş çaplı ele almış ve konuların anlaşılması için değişik ve anlaşılır örnekler verilmiş. Her konuya ayrı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları