Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ."— Sunum transkripti:

1 ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ

2 KIRIKKALE TEKN İ K VE ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ 1953

3

4 Televizyondan bilgisayara, Elektrikli Otomobilden hızlı trenlere, telefondan elektrik süpürgesine günlük yaşamın vazgeçilmez parçaları haline gelmiş birçok eşya elektrik- elektronik alanında yer alan ürünlerdir.. Elektrik-elektronik alanı bugün di ğ er tüm alanları geliştiren temel sanayi durumundadır.

5 OKULUMUZDA ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANINDA 1- ELEKTRİK TESİSAT ve PANO MONTÖRLÜĞÜ 2- ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIM 3- GÖRÜNTÜ ve SES SİTEMLERİ 4- BOBİNAJCILIK 5-HABERLEŞME SİSTEMLERİ 6-YÜKSEK GERİLİM DALLARINDA EĞİTİM VERİLMEKTEDİR. OKULUMUZDA ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANINDA 1- ELEKTRİK TESİSAT ve PANO MONTÖRLÜĞÜ 2- ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIM 3- GÖRÜNTÜ ve SES SİTEMLERİ 4- BOBİNAJCILIK 5-HABERLEŞME SİSTEMLERİ 6-YÜKSEK GERİLİM DALLARINDA EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.

6 Elektrik-elektronik alanında, bina içi ve dışı elektrik tesisatının ve tüm elektrik panolarının kurulumu ile ilgili işleri kendi başına belirli bir süre içerisinde yapabilen kişidir. ELEKTRİK TESİSAT ve PANO MONTÖRLÜĞÜ DALI ELEKTRİK TESİSAT ve PANO MONTÖRLÜĞÜ DALI Elektrik tesisat ve pano montörü kimdir?

7 ENDÜSTR İ YEL BAKIM ONARIM DALI Elektrik elektronik alanında, fabrika, atölye gibi işletmelerdeki sistemlerin bakım ve onarımı ile ilgili işleri kendi başına belirli bir süre içerisinde yapabilen nitelikli kişidir. Endüstriyel bakım onarım elemanı kimdir?

8 GÖRÜNTÜ ve SES S İ TEMLER İ DALI GÖRÜNTÜ ve SES S İ TEMLER İ DALI Işık ve seslendirme sistemlerinin montaj bakım ve onarımına ilişkin işlemleri, radyo, CRT televizyon, LCD televizyon, plazma televizyon, projeksiyon televizyon, video, müzik seti, ev sinema sistemleri, VCD-DVD oynatıcı, kamera arıza ve bakımına ilişkin işlemleri, kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapabilen nitelikli kişidir. Görüntü ve ses sistemleri teknik elemanı kimdir?

9 BOB İ NAJCILIK DALI BOB İ NAJCILIK DALI Çeşitli elektrik motorları, transformatörler gibi özel elektrik makinelerinin sarım, bakım, onarım, montaj ve testlerini kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapabilen kişidir. Bobinajcı kimdir?

10 HABERLEŞME S İ STEMLER İ DALI Mobil iletişim cihazlarının kontrol bakım ve onarımını, uydu ve TV anten sistemlerinin tesisini, binalarda ve yerel da ğ ıtım şebekesinde haberleşme tesisatını projeye uygun olarak monte eden kişidir. Haberleşme sistemleri teknik elemanı kimdir?

11 YÜKSEK GER İ L İ M DALI Elektrik-elektronik alanında, yüksek gerilim tesislerinin, iletim, da ğ ıtım ve koruma sistemlerinin kurulumu ile bakım onarımı ile ilgili işleri kendi başına belirli bir süre içerisinde yapabilen nitelikli kişidir. Yüksek gerilim sistemleri teknik elemanı kimdir?

12 Atölyelerimiz ve Öğrencilerimiz

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29 Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı daha iyi bir iş imkanı ve yaşam sa ğ lamak için sizleri bekliyor” Haydi Gençler, Mesleki Teknik E ğ itime

30

31

32

33

34

35 KIRIKKALE TEKN İ K VE ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ DO Ğ RU TERC İ H DO Ğ RU ALAN GÜZEL YARINLAR S İ ZLER İ BEKL İ YOR TEŞEKKÜR EDER İ Z, GÖRÜŞMEK ÜZERE


"ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları