Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ."— Sunum transkripti:

1 ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ

2 KIRIKKALE TEKN İ K VE ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ 1953

3

4 TÜRKİYE GENELİNDE ANADOLU TEKNİK LİSESİ,ANADOLU MESLEK LİSESİ,VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ OLARAK TOPLAM 244 OKULDA EĞİTİM VERİLMEKTEDİR. KIRIKKALE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDE MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI 1985 YILINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR. ŞU ANDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZ OTOMOTİV ELEKTRO MEKANİK DALINDA EĞİTİM ALMAKTADIRLAR. KIRIKKALE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDE MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI 1985 YILINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR. ŞU ANDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZ OTOMOTİV ELEKTRO MEKANİK DALINDA EĞİTİM ALMAKTADIRLAR.

5 İ Ş MAK İ NALARI DALI İ ş makineleri bakım ve onarımcısı, inşaat, kazı, kaldırma ve yol yapım işlerinde kullanılan iş makinelerinin (dozer, greyder, kepçe vb.) tüm sistemlerin arıza teşhis, bakım,

6 İ Ş MAK İ NALARI DALI onarım ve ayar işlerini kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma becerisine sahip nitelikli kişidir.

7 OTOMOT İ V ELEKTROMEKAN İ K DALI Otomotiv elektromekanikeri, binek, hafif ve a ğ ır hizmet tipi araçlardaki (iş makineleri hariç) tüm sistemlerin arıza teşhis, bakım, onarım ve ayar işlerini kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma becerisine sahip nitelikli kişidir. Otomotiv elektromekanikeri kimdir?

8 ASKER İ VE S İ V İ L HAVACILIK SEKTÖRÜNDE ÜRET İ M VE BAKIM

9 ASKER İ VE S İ V İ L DEN İ ZC İ L İ K SEKTÖRÜNDE ÜRET İ M VE BAKIM

10 DEM İ RYOLU SEKTÖRÜNDE ÜRET İ M VE BAKIM

11 BAKIM SERV İ S SEKTÖRÜNDE

12 Dünya otomotiv sektöründe 50 Milyon dan daha fazla kişi çalışmaktadır

13

14

15

16

17

18

19 KIRIKKALE TEKN İ K VE ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ DO Ğ RU TERC İ H DO Ğ RU ALAN GÜZEL YARINLAR S İ ZLER İ BEKL İ YOR TEŞEKKÜR EDER İ Z, GÖRÜŞMEK ÜZERE


"ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları