Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tomris KARAİSMAİLOĞLU 6-C

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tomris KARAİSMAİLOĞLU 6-C"— Sunum transkripti:

1 Tomris KARAİSMAİLOĞLU 6-C
Elektronik Alet mi? Hemen Anlatayım Tomris KARAİSMAİLOĞLU 6-C

2 Teknolojik Alet Denince…
Şimdiki çağımızda yani teknoloji çağında teknolojik alet denince ilk akla gelen eşya telefondur. Aslında İPad, GPS, tablet, bilgisayarlar da teknolojik aletlerdir ve hepsinin yararları ve zararları var.

3 Teknolojik Aletlerin Zararları
Normalde telefon sadece bir iletişim aracıydı, ama artık beş yaşındaki çocukların bile telefonu var. Sadece oyun oynamak için çocuklarına telefon ve İPad alan anneler ve babalar çocuklarını radyasyon yüzünden öldürmek üzereler.

4 Daha Fazla Zarar Bilgisayar ve tabletlerin en büyük zararını unutmadan söyleyelim. Artık yaşlılar da bebekler de kullanıyor. Yaşlılar için yeni bir şey ve kullanamıyorlar, kullanınca da esiri oluyorlar. Bebekler için radyasyon, kas gelişimi konusunda sorun oluyor.

5 Teknolojik Aletlerin Yararları
Bu aletler zararlı olduğu kadar da yararlı mesela artık telefonlar hiç kesilmiyor ve yurtdışı konuşmalar da yapılıyor. Aynı şekilde yıllar önce dizüstü bilgisayar diye bir şey yoktu artık insanlar bilgisayarlarını her yere taşıyabiliyor.

6 Daha Fazla Yarar Arkadaşlar tabletler yeni bilgisayar olmuştur. Dizüstü bilgisayarlardan daha hafif ve daha kolay taşınan muhteşem aletler.

7 Internet ve Oyunlar… Kimisi eğlenceli kimisi komik

8 Bir de diğerleri Bazı insanlar Youtube üzerinde yeni çıkan ya da bölümleri olan oyunları oynayarak tanıtıyor. Şimdi size örnek resim göstereceğim.

9 Özet Anlayacağınız gibi elektronik aletler hem zararlı hem de yararlı birçok işte yararlı olan bilgisayar aynı zamanda taşımak için zordur. Her şeyden önce önemli olan çok abartmayacak bir şekilde kullanmak bu aletleri.

10 Acıyın bana şapşiler var etrafımda
Tabii ki bitti Acıyın bana şapşiler var etrafımda Aa? Bitti mi saydam? Hayır bitmedi öylesine geldiler


"Tomris KARAİSMAİLOĞLU 6-C" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları