Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Emlak Takip Veri Tabanı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Emlak Takip Veri Tabanı"— Sunum transkripti:

1 Emlak Takip Veri Tabanı
Hazırlayanlar: Cuma Aksoy 28 Mayıs Kayseri

2 Proje Sunum Başlıkları
Gösteriyi Bitir Proje Sunum Başlıkları Projenin konusu Neden bu konuyu seçtik? Projenin amacı ve kapsamı Projenin tanıtımı(Bu projede neler yaptık?) Proje çalışması sırasında karşılaşılan sorunlar Öneriler

3 Projenin Konusu Günlük,aylık veya yıllık emlak bilgi takibi için bir veri tabanı.Yani emlak ile ilgili çeşitli bilgilerin veri tabanında tutulması,takip edilmesi ve kontrol edilmesi.

4 Neden Bu Konuyu Seçtik? Emlak bilgilerine,dinamik bir veri tabanında daha kısa zamanda ve daha ayrıntılı olarak ulaşabiliriz.Bilgisayar çok güvenilir bir kayıt yeri olmasa da en azından pratiklik açısından uygun bir ortamdır.Ayrıca bu konuyu emlak ile ilgili bilgilere daha düzenli bir şekilde ulaşabilmek için seçtik.

5 Projenin Amacı ve Kapsamı
Projenin amacı emlak şirketlerinin satılık veya kiralık evler,arsalar,işyerleri vb... gayrimenkul bilgilerine daha kısa sürede ve daha ayrıntılı biçimde ulaşmalarını sağlamaktır.Proje bu amaç doğrultusunda birçok şeyi kapsıyor.

6 Projenin Tanıtımı Projede gayrimenkul kayıtları eklenebilir,silinebilir ve güncellenebilir.Veriler arasında belli kriterlere göre arama yapılabilir.Raporlar oluşturulup yazdırılabilir.Çeşitli kriterlere göre de sorgulamalar yapılabilir. Programı Çalıştır

7 Proje Çalışması Sırasında Karşılaşılan Sorunlar
Veritabanındaki tablolar arasındaki ilişkinin kurulması sırasında çeşitli sorunlarla karşılaşılmıştır. Cephelerin alan özelliklerinin belirlenmesi zaman almıştır.

8 Öneriler Emlak işleriyle ilgili olsun veya olmasın herhangi bir problemle ilgili proje geliştirilecek ise öncelikle problem tanımlanmalı, veri tabanını kullanacak olanların ihtiyaçları ortaya konulmalı;ona göre raporlar belirlenmeli,sorgular oluşturulmalıdır.


"Emlak Takip Veri Tabanı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları