Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI. TTB UDEK ÜYESİ DERNEKLER ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI ATUB temsilcileri 3. toplantılarını gerçekleştirdi. 24 meslektaşımız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI. TTB UDEK ÜYESİ DERNEKLER ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI ATUB temsilcileri 3. toplantılarını gerçekleştirdi. 24 meslektaşımız."— Sunum transkripti:

1 ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI

2 TTB UDEK ÜYESİ DERNEKLER ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI ATUB temsilcileri 3. toplantılarını gerçekleştirdi. 24 meslektaşımız katıldı Yarıdan fazlasının ilk katılımı idi Yaklaşık yarısı dinleyici olarak katıldıklarını bildirdi.

3 ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI TTB –UDEK ile ATUB İLİŞKİLERİ VE RUTİN İŞLEYİŞ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME SUNUSU

4 ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI ATUB temsilciliğinde ilgili kurullarda yönetici vb pozisyonlara gelebilmek ve verimli çalışmalar sürdürebilmek için devamlılığın gerektiği ve temsili yet sürelerinin kısıtlanmaması gerektiği belirtildi. Buna karşı bir görüş de 2 yıllık aralarla 4 yıl için seçilen temsilcilerin sürekli yeni insanlara rol verecek şekilde bir “yapılandırılmış devamlılık” sağlayacak şekilde değişmesi gerektiği idi.

5 ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI ATUB çalışma guruplarına iki temsilcimiz aracılığı ile katıldığımız iki gurup dışında da katılımın yararlı olacağı dile getirildi E-posta iletişiminden çok düzenli toplantılar yapılması gerekliliği belirtildi. Avrupa Birliği, Avrupa Parlamentosu, ATUB ilişkilerinin belirlenmesi gerekliliği belirtildi.

6 ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI Gurubun ulusal düzeydeki eşgüdümlü bir çalışma ortamı ihtiyacına yönelik sağlık bakanlığı ve YÖK ile ortak çalışarak önemli bir katkıda bulunabileceği ve ilişkiyi sağlayabileceği dile getirildi ve somut bir öneri olarak bu kuruluşların AB temsilcilerinin de toplantılara davet edilmesi önerildi.

7 ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI Ulusal seviyedeki harmonizasyon ve standardizasyon çalışmalarının tamamlanması gerekliliği belirtildi. Pre-klinik dallardaki sorunlar dile getirildi.


"ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI. TTB UDEK ÜYESİ DERNEKLER ATUB TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI ATUB temsilcileri 3. toplantılarını gerçekleştirdi. 24 meslektaşımız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları