Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Bu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Bu."— Sunum transkripti:

1 Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Bu fotoromandaki kişiler gerçek hayattan alınmıştır. Öykülerin gerçekliği tartışılır.

2 Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak O gün Zülfikar adisi Ali’den sağlam bir tokat yemişti. Bu onun aklına bu işlere girmeyi getirdi. Bilek gücüne de güveniyordu. Karlı bir iş varsa Zülfo neden girmesin ki ?

3 Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Bu arada Turgay ortalığa dehşet saçıyordu. Kendini “dayı” ilan eden Turgay kaşınmaya başlamıştı.

4 Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Turgay’ın dayılıklarından en çok zarar görenlerden biri de Emre idi. Artık Turgay’a bir ders verme zamanı gelmişti. Emre ona dost gibi yaklaşarak bir şeyler bulmaya çalıştı.

5 Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Emre gazeteden Turgay’ı haklayacak birini aradı. Ancak en kötü silici bile Emre’nin bütçesini aşıyordu. Ama iyi olacak hastanın doktor ayağına geldi ve Zülfo Emre’nin derdini rastlantı da olsa anladı. Bu iş hem Zülfo’ya çıkar sağlayacak hem de Turgay’a iyi bir ders verecekti.

6 Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Turgay uyurken Zülfo ona sinsice yaklaştı. Bu Turgay’ın uyanmasını sağladı. Zülfo ne kadar sessizce yaklaşsa da uyanan Turgay bir şeylerden şüphelendi.

7 Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Zülfo yumruğunu sıktı ve Turgay’a salladı. Yumruğu yiyen Turgay kanlar içinde yere serildi ve hastaneye kaldırıldı.

8 Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Zülfo’nun yakalanması uzun sürmedi. Zülfo gereken cezayı aldı. Turgay ise artık masum bir kuzu gibi sakinleşti. Devam Edecek…..

9 Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak www.scrtlg.cjb.net scrtlg@msn.com


"Fotoroman : Çıkar Dünyası Yapım&Senaryo : Tolga Erbak Başroller : Zülfo, Turgay Yardımcı Oyuncular : Emre, Ali Fotoğraflar : Emre Akten & Tolga Erbak Bu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları