Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BU PROGRAM TOLGA ERBAK TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. FINISHED 01.03.2005.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BU PROGRAM TOLGA ERBAK TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. FINISHED 01.03.2005."— Sunum transkripti:

1

2 www.scrtlg.cjb.netwww.scrtlg.cjb.net scrtlg@msn.comscrtlg@msn.com BU PROGRAM TOLGA ERBAK TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. FINISHED 01.03.2005

3

4 Sezer Kale Çıkan ölümcül kavgalardan sonra olaya el atan gerçek mafya lideri. Onun üstüne kimse yok. Emre Zülfo’nun son patronu. Sezer Kale’nin ilk hedeflerinden biri. Ali Molla Emre’nin vazgeçilmez adamı ve sağ kolu. Zülfikar : Sezer Kale’nin eski adamı Sezer Kale Zülfo’nun ölümü üzerine olaylara el attı. Muhammet : Bir aralar Turgay adına çalışan iş bitirici. İyi bir savaşçı ancak çok para istiyor. Turgay : Zamanında Emre ile ölümcül savaşlara giren kişi. Aynı zamanda Zülfo’nun ölümüne dolaylı yoldan sebep oldu. Karakaçanların kurulmasında önemli roller oynadı. Şener Muhammet’in masrafları karşısında yerine alınan cesur savaşçı. Yapım & Senaryo ve Fotoğraflar Tolga Erbak

5 Zülfonun ölümü dalga dalga yayılmış ve en sonunda eski patronu, mafya lideri Sezer Kale’ye kadar ulaşmıştır. Kale, Zülfoyu bir kardeş gibi severdi. Bu yüzden Zülfo’nun katillerini bulmaya karar verdi. Onlara gereken dersi verecekti.

6 Bu arada Muhammet’in bilardo haline getirdiği Ali Molla kendisini sanayiye atmış ve görüntüsünü eski haline çevirtmiştir. Bunun için hangi aletleri kullandıkları sır gibi saklanmaktadır. +

7 Sezer Kale Zülfo’nun Emre ve Turgay arasındaki basit anlaşmazlıklar sebebiyle Turgay’ın adamları tarafından öldüğünü öğrenir. Cezalandırması gereken kişinin hem Turgay hem de Emre olduğuna karar verir. Çünkü Emre’de Turgay kadar suçludur. Hiçbir önlem almadan Zülfo’yu onca adamın arasına salmıştır. Ama Sezer Kale öncelikle Turgay’ı ilk olarak haklaması gerektiğine karar verir. Sonuçta bu olaya Turgay’ın adamları sebep olmuştur.

8 Sezer Kale’nin kendisinin ve Emre’nin peşine düştüğünü öğrenen Turgay’ın morali bozulur. Hemen Emre’yi zindandan çıkartır ve durumu kendisine anlatır. Önce Emre Turgay’ın boğazına saldırır ancak bu iki düşman kişi mecburen de olsa anlaşma kararı alırlar. Çünkü Sezer Kale çok güçlü bir düşmandır.

9 Turgay ve Emre birleştiklerini ilan etttikten sonra kendilerine bir grup ismi aramaya başladılar. Turgay “benim kara koyun lakabının karasını, Ali ve sizinde kaçışınızın kaçan bölümünü alalım” dedi. Böylece gruplarının ismi Karakaçan oldu. Aynı zamanda Emre’nin ve Turgay’ın adamlarıda artık Karakaçanlara katılmış oldu. Karakoyun KaçanEmre&Ali Karakaçan TURGAY EMRE ALİ

10 Ali Molla ise iş bitirici olduğunu unutup kendisini Karakaçanların lideri ilan eder. Kurucu ortaklar Emre ve Turgay Ali Molla’ya haddini bildirmek üzereyken Ali tabanları yağlar. Ancak Yakalanan Ali’ye ufak bir dayak atılır. Ali Molla haddini bilir ve iş bitirici olduğunu kabul eder...

11 Karakaçan grubunun kurulduğunu öğrenen Sezer Kale çok sinirlenir. Ve şunları söyler... Bu hıyarlar kendilerini ne sanıyorlar ? Benim gibi bir mafya liderinin karşısına çıkılır mı hiç ?

12 Zülfo’nu ölümüne sebep olanların Turgay ve adamları olduğunu bilen Sezer Kale öncelikle Karakaçanlardan Turgay’ı haklamaya karar vermişti. Silahını beline koyduktan sonra Turgay’ı tek başına yakalamayı başaran Sezer Kale, onu kullanılmaz hele getirir. Turgay’ın 2 kolu ve 2 bacağıda kırılmıştır.

13 Turgay’ın durumunu gören diğer Karakaçanlar olağanüstü toplanır. Turgay’ın artık savaşamayacağı anlaşılmıştır. Ve Karakaçanlar başkanlarını seçmek için erken seçime giderler.... Oy birliği ile yeni başkan Emre Akten seçilir. Zaten baş Karakaçanlardan olan Emre, şimdi Karakaçanların tek başına lideri olmuştur. Turgay ise 6 ay yerinden kalkamayacak durumdadır. Ama her gün gelişmeleri takip etmektedir. Onun da kalbi Karakaçanlardan yanadır.

14 Yeni başkan Emre ilk olarak grubu büyütmeye karar verir. Çünkü Turgay’ın eksilmesi ile sadece Ali ve Emre olmak üzere 2 kişi kalmışlardır. Başkan Emre önce Turgay’ın eski adamı Muhammet’i düşünür. Ancak Muhammet iyi savaşmasının yanına çok ta para istemektedir. O yüzden en az Turgay ve Muhammet kadar iyi savaşan, Ali Molla’nın eski dostu Şener getirilir. Başkan Emre Şener’i sever ve anlaşırlar. Karakaçanlara aranan taze kan Şener olur. Artık Karakaçanlar eski günlerine dönebilmiştir. Şener Karakaçan yemini ettikten sonra gruba resmen katılmış olur.

15 Şener tüm tarlalarını satıp kendini Karakaçanlara adar. Artık mükemmel bir savaşçı olduğundan kimsenin şüphesi yoktur.

16 Şener’in katılmasıyla güçlenen karakaçanlar artık Sezer Kale ile başa çıkabileceklerini anlamışlardır. Turgay’ın mecburi çıkışından sonra grup yine de mutlu görünmektedir. Çocuk parkından bozma bu yer Karakaçanların yeni karargahı olur.

17 Artık yavaş yavaş icraat zamanı gelmiştir başkan Emre adamları Ali Molla ve Şener’i plan yapmak için kendi evine davet eder. 2 Şener’i de alıp hemen benim eve geliyorsunuz. Plan yapacağız. 1 ALOOOOO 3 Peki Patron !

18 Emre’nin iğrenç, sarı koltuklu evinde toplanan Karakaçanlar Sezer Kale ile ancak onu tek başına yakalarlarsa başa çıkabileceklerini anlarlar.

19 Bu arada Sezer Kale zaten öldürmekten beter ettiği Turgay’a tehdit mesajları çekmeye başlar. Turgay iki kolu ve bacağı kırık halde Karakaçanlara haber verir ve şunlar der ; “ Bu adi herif benim peşimi bırakmadı.. hala bana mesaj çekiyor. Amacı beni öldürmek. bana yardım edin.... “ Turgay’la konuşan Karakaçan Emre Sezer Kale’yi Turgay’ın malikanesinde tek başına yakalayabileceklerini anlar. Zaten kolu bacağı kırık birini öldürmek için kimse adamlarıyla gelmez.

20 Emre adamların bu sefer ormanda toplar ve onlara Turgay’ın malikanesinde pusu kuracaklarını bildirir. Sezer Kale başladığı işi bitirmek yani Turgay’ı öldürmek için mutlaka oraya gelecektir. Hemde tek başına.... Bu defa seni dağıtacağız Sezer Kale ! Turgay’ın kanı yerde kalmayacak !

21 Karakaçanlar Turgay’ın evine vardığında buna en çok sevinen kişi kuşkusuz Turgay olur. Kırık kolları, bacakları ve Sezer Kale korkusuyla ecel terleri döken Turgay artık kendini rahat hissetmektedir. Ortamı korku dolu bir sessizlik basmıştır. Her an Sezer Kale’nin saldırma olasılığı başta lider Emre olmak üzere herkesi içten içe korkutur.... Turgay

22 Lider Emre artık yatma vaktinin geldiğini geldiğini söyler. Muhtemelen Sezer Kale gece saldıracaktır. Bu yüzden Emre, bir kişinin nöbet tutmasını uygun bulur. Bu kişi Şener seçilmiştir. Nede olsa takıma en son katılan olduğu için bu tür işleri o yapmalıdır. Bu fikir Şener’in hoşuna gitmesede liderinin sözüne uymalıdır. Turgay ise çoktan uyumuştur.

23 Herkesin beklediği an gelmiştir. Saat 03.00 civarı Sezer Kale Turgay’ın işini bitirmek üzere malikanenin arka penceresinden içeriye süzülür. İşin kötü yanı nöbet tutmakta olan Şener çoktan uyumuştur....

24 Kale içeri girdiği anda Turgay’ın süper evinin alarmları çalmaya başlar. Paniğe kapılan Sezer Kale şaşkına dönmüştür. Bu arada uyanan Ali Molla Sezer Kale’ye girişmeye başlar. Bu arada diğer Karakaçanlar’da uyanır.

25 Kıpırdamayın yoksa hepinizi gebertirim ! Tüm ekibin üzerine geldiğini gören Sezer Kale son çare olarak silahına sarılır. Bu durumda kimsenin cesaret gösterme niyeti yoktur. Kale, tüm Karakaçanları bir iple birbirine bağlar ve yaralı Turgay’ı bir çuvala artıp kaçmayı başarır....

26 Karakaçanlar başarılı olamamıştır. Sezer Kale ise istediğini yani Turgay’ı alarak kaçmıştır. Ama Turgay’ın öldüğü kesin değildir. Belki bir umut Turgay hayatta olabilir... Lider Emre Turgay’ın gitmesine karşın silahlı çatışmaya rağmen iki adamının da sağ olduğu için mutludur. Sezer Kale’nin ne denli güçlü biri olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır. Bir dahaki sefere seni öldüreceğiz Sezer Kale....

27 ÇIKAR DÜNYASI Karakaçanlar Tolga Erbak Emre Akten Ali Molla Şener Sunar Sezer Kale Turgay Ergen Muhammet Aksan Zülfikar Esen Scare 2005 ©


"BU PROGRAM TOLGA ERBAK TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. FINISHED 01.03.2005." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları