Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çıkar Dünyası Vol.1 Gerilen ortamlar Emre’nin Laneti Turgay’ın İntikamı Çözümlenen Düğüm.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çıkar Dünyası Vol.1 Gerilen ortamlar Emre’nin Laneti Turgay’ın İntikamı Çözümlenen Düğüm."— Sunum transkripti:

1

2 Çıkar Dünyası Vol.1 Gerilen ortamlar Emre’nin Laneti Turgay’ın İntikamı Çözümlenen Düğüm

3 Zülfikar Gerçek bir savaşçı (Senaryo gereği öldü. Yeni bölümlerde yok) Turgay Çok acılar çeken biri. Ali Molla Emre’nin sağ kolu ve ayakçısı. Emre Herşeyi başlatan kişi, üstat. Ve Muhammet Barış savaşçısı. Turgay’ın tarafında. Karnı her zaman aç.

4 O gün Zülfikar adisi Ali’den sağlam bir tokat yemişti. Bu onun aklına bu işlere girmeyi getirdi. Bilek gücüne de güveniyordu. Karlı bir iş varsa Zülfo neden girmesin ki ?

5 Bu arada Turgay ortalığa dehşet saçıyordu. Kendini “dayı” ilan eden Turgay kaşınmaya başlamıştı.

6 Turgay’ın dayılıklarından en çok zarar görenlerden biri de Emre idi. Artık Turgay’a bir ders verme zamanı gelmişti. Emre ona dost gibi yaklaşarak bir şeyler bulmaya çalıştı.

7 Emre gazeteden Turgay’ı haklayacak birini aradı. Ancak en kötü silici bile Emre’nin bütçesini aşıyordu. Ama iyi olacak hastanın doktor ayağına geldi ve Zülfo Emre’nin derdini rastlantı da olsa anladı. Bu iş hem Zülfo’ya çıkar sağlayacak hem de Turgay’a iyi bir ders verecekti.

8 Turgay uyurken Zülfo ona sinsice yaklaştı. Bu Turgay’ın uyanmasını sağladı. Zülfo ne kadar sessizce yaklaşsa da uyanan Turgay bir şeylerden şüphelendi.

9 Zülfo yumruğunu sıktı ve Turgay’a salladı. Yumruğu yiyen Turgay kanlar içinde yere serildi ve hastaneye kaldırıldı.

10 Zülfo’nun yakalanması uzun sürmedi. Zülfo gereken cezayı aldı. Turgay ise artık masum bir kuzu gibi sakinleşti.

11 Emre Zülfo’ya Turgay’ı hakladığı için parasını verdi ve bir daha onunla çalışmak istemediğini söyledi.

12 Başta para aldığı için mutlu olan Zülfo kendisi ile bir daha çalışılmayacağını öğrenince sinirlendi ve eski patronu Emre’nin tüm parasını gasp etti. Ve mutlu bir şekilde paralarını saydı.

13 Turgay ise hastaneden çıkmış ve intikam almak için kendi kendine söz vermişti. Belki hemen olmasa da ileride Zülfo’ya karşı bir iyilik düşünmektedir. Ama Turgay’ın atladığı nokta bu işi Emre’nin yaptırmasıdır.

14 Bu arada eski iş bitiricilerden Ali tahliye olmuştu. Kendisine iş ararken çaresiz Emre’nin halini görüp onunla anlaşma yoluna gider. Bu durumdan Zülfo memnun olmaz.

15 Uzun bir pazarlıktan sonra Emre ile Ali anlaşır. Turgay’ın işini bitirecek yeni isim Ali’dir. Parasını ise çıkarcı Zülfo gibi iş bittikten sonra alacaktır.

16 Katillik serüveni biten Zülfo kendini hırsızlığa yönlendirir ve halktan biri olan Muhammet’in yiyeceklerine saldırır. Olayı yine halktan biri olan Şener ayırır.

17 Ali’nin iş zamanı gelmiştir. Sudan sebeplerle Turgay’a sataşan Ali yaralı Turgay’ı bir kez daha avlamak üzeredir.

18 Turgay gene yenilmiştir. Turgay’ın kafasını meşgul eden bir soru vardır artık Neden herkes ona saldırıyor ? Ali ise zafer sarhoşu olarak poz verir…

19 Turgay baya uzun bir süre düşündükten sonra kafasında bir şeyler canlanmaya başladı. Aslında herkes ona saldırmıyor. Bir kişi bu adamları tutuyor. Asıl peşine düşmesi gereken kişi o !!!

20 Turgay tekrar iyileşir ve neden herkesin ona saldırdığını anlar. Sebebi Emre’dir. Artık Turgay Emre’ye savaş açar.

21 Bu işlerin tek başına olmayacağını anlayan Turgay 3 kişilik bir ekip kurar. Böylece Emre ve adamlarına karşı şansı yükselecektir.

22 Bu ekip tekrar Emre ile anlaşan baş savaşçı Zülfo’yu pataklar. Zülfo Turgay kadar şanslı değildir ve oracıkta ölür.

23 Zülfikar gibi bir savaşçının kaybı Turgay ve adamları dahil kimsenin istemediği bir sonuçtu. Ancak bu zamandan sonra ne Turgay ne de Emre bu davadan vazgeçemezdi.

24 Emre ve kalan son adamı Ali, Turgay için bir karalama kampanyası başlatmaya karar verdi. Bu kampanya Turgay’ı başka bir yerden yani tam beyninden vuracaktı. Kampanyaya göre Turgay bir yaratığa benzetilecektir. Ve bu resimler afiş olarak asılacaktır.

25 Afişleri bastıran Emre ve Ali, buldukları tüm billboard lara bu afişi yapıştırır. Afişe göre ikisinin de birbirinden farkı yokmuş.. Daha sonra aralarında şöyle bir diyalog geçer.

26 Afişler çok güzel oldu patron. Artık Turgay’ı devirmemiz an meselesi. Ha şunu bileydin. Bu kadar büyük kafan var ama çalışmıyor. Neyse bana bilek gücün lazım. Kafa gücü bende var.

27 Afişleri gören Turgay sanılanın aksine bu olaya çok iyimser yaklaşır. Turgay hala Emre’nin geleneksel yöntemlerle yani dayakla akıllanabileceğini düşünür. Böyle afişlerin falan kendisine zarar vermeyeceğinden emindir. Ve kendisine Muhammet gibi bir süper güç bulur. Muhammet “ Para peşin olduktan sonra babamı bile haklarım.” der.

28 Turgay Muhammet ile 85 Milyon + bir yemeğe anlaşır. Muhammet iştahı gene kabarır ve 85 milyonun yarısınıda kendisine yemek almak için ayırır. Muhammet bu kafayla dünyaları yiyebilirdi.

29 Turgay’ın projesi Emre’yi sağlam bir dayaktan geçirip, daha sonra da hapis gibi bir yere kapatmaktı. Emre’nin dışarıda kalması tehlikeliydi. Sınırsız parası ile her an başka birilerini tutup yeni bir dayak vakası yaratabilirdi. Turgay Muhammet’e Emre ve Ali’yi temizlemesi için gereken talimatı verdi. Muhammet “ Ufak bir yemekten sonra Emre ve Ali’yi haklarım” dedi.

30 Muhammet yemeğini yedi ve öncelikle aradan çıkarılması gereken kişinin Ali olduğuna karar verdi. Eğer Ali ortadan kalkarsa Emre savunmasız kalacak, ve çok kolay bir av haline gelecekti.

31 Muhammet’in kendisine doğru geldiğini farkeden Ali sırıtmaya başladı. Adeta Muhammet’ten korkmuyormuşçasına gülüyordu. Muhammet bir ayı endamıyla kükredi o anda Ali’nin paçalarından bir çeşit sarı renkli sıvı akmaya başladı ve suratının şekli değişti. Daha sonra Muhammet Ali’ye son şeklini verdi. Ali artık bir bilardo topunu andırıyordu.

32 Muhammet Ali’yi hallettikten sonra karnının acıktığını farketti. Yaklaşık 10 tane ayran içen Muhammet artık sıranın Emre’ye geldiğini hatırlayabildi. Emre savunmasızdı. Onu devirmek pek sorun olmayacaktı. O anda Turgay geldi ve Muhammet’i Ali’yi hakladığı için tebrik etti. Ve yeni görevini bildirdi. EMRE’Yİ CANLI İSTİYORUM !

33 Muhammet Emre’yi yakalamak için yola çıktığı anda karşısında Emre’yi buldu ve aralarında şu dialog geçti.. Seni gökte ararken yerde buldum. Bak beni heyecanlandırdın gene acıktım. Ali’nin ne hale geldiğini gördüm. Ben bilardo olmak istemiyorum. Sana teslim oluyorum. Acı bana ! Muhammet Turgay’ın talimatı üzerine Emre’yi zarar vermeden usulca yakalar ve eski model bir FORD’un bagajına atar. Gidecekleri yer zindandır.

34 Zindana kapatılan Emre Turgay’ın himayesinde hapis hayatı yaşamaya mahkum olur..... Ali Molla ise yaşamaına bilardo kafalı olarak devam etme durumunda kaldı.

35 2 kere dayak yiyen, çevreye olur olmadık afişleri asılan Turgay, Muhammet’i alarak en doğru kararı vermiş oldu. 1 yıl süren savaş boyunca Turgay’ın kazanmasını kimse beklemiyordu.

36 Tolga Erbak Turgay Ergen Emre Akten Zülfo Ali Molla Ve Muhammet Scare 2005 ©


"Çıkar Dünyası Vol.1 Gerilen ortamlar Emre’nin Laneti Turgay’ın İntikamı Çözümlenen Düğüm." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları