Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SAĞLIK.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SAĞLIK."— Sunum transkripti:

1 SAĞLIK

2 En İyi Hastaneler Hacettepe Üniversitesi İÜ Tıp Fakültesi
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi  Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi  International Hospital

3 Konfor Devlet hastanelerinde konfor eksikliğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Mesela : Kimse zorda kalmadıkça tuvalete girmiyor. Tuvalaletlerde yerden 5 cm kadar yukarı da olan insanlara zarar veremiycek olan bir temizlik malzemesi duvarın içine monte edilmiş olsun dakikada bir çalışsın hem güzel kokular yaysın hemde temizlik yapmış olsun.

4

5 Röntgen Cihazları Yukarıda gördüğümüz alet bir masaj aleti idi. Ama ben bunu bir röntgen cihazı olarak hayal ettim . Böylelikle bu cihaz radyasyon yaymasa bu cihazı hamile bayanlarda kullanabirlerdi.

6 Tansiyon Çoğu insanda olan hastalık tansiyon , aslında çok tehlikesiz gözükse bile çoğu insanında çok ani bir anda canını alabiliyor. İnsanlar bu durum dan panik oluyor bir şey olmasa bile ‘Ayy sanırım tansiyonum tavan yaptı ’ diyor. Durum böyle olmasın diye bence her insanın telefonuna tansiyon ölçer aleti takılsın ve böylelikle insanlar endişeye kapılmasın.

7

8 Newsweek ’e Göre En İyi 10 Hastanesi
-Bumrungrad International Hastanesi, Bangkok (Tayland), -Buchinger Clinic( Almanya) -All India Institute of Medical Sciences, Delhi (Hindistan) -Fyodorov Kliniği( Rusya) -Denver Health Hastanesi, Denver (ABD), -Brighman and Women’s Hastanesi, Boston (ABD) -Sourasky Medical Center, Tel Aviv (İsrail) -Edouard Herriot Hastanesi, Lyon (Fransa) -Tropik Hastalıklar Hastanesi, Londra (İngiltere) -Mount Sinai Medical Center, New York (ABD)

9 HASTALIKLAR Bu sıralar çoğu insanın yakalandığı göğüs kanseri önlem alınmaz ise kötü nedenlere yol açabiliyor. Göğüs kanseri erkeklerde de meydana gelebiliyormuş ve de daha çabuk yayıla biliyormuş. Bunun önlenmesi için her insan 3 ayda bi kere ücretsiz Tomografi ve Momografi çektirmeli .

10 Doktorların Çalışma Alanları
Her tıp öğrencisi doktor çıkınca ve atanınca o doktora bir çalışma alnı (labarotuvar) verilmeli ve çevredeki insanların o doktorda bütün analizleri olmalı doktor onların her ay hastalıklarını takip etmeli. Böylelikle hastalıklar daha çabuk önlenebilir.

11

12

13


"SAĞLIK." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları