Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Destiny Workshop 17 Mart 2015 Eğitim Larry Gilbert tarafından veriilmiştir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Destiny Workshop 17 Mart 2015 Eğitim Larry Gilbert tarafından veriilmiştir."— Sunum transkripti:

1 Destiny Workshop 17 Mart 2015 Eğitim Larry Gilbert tarafından veriilmiştir.

2 Follettshelf - Brytewave – E-books Destinyde e kitap araması yaptığınızda veya entegrasyonunuzu yaptıysanız Folletshelf logosuna tıkladığınızda E kitap okuma progmanına ulaşabilirsiniz. Üst kısımda görülen Setup kısmına tıkladığınızda E kitaplarınız için gerekli policy ve ayarlamaların olduğu bölüme gelirsiniz. E-booklar henüz renew yapılamıyor.

3 Follett Shelf set up Setupa girdikten sonra Access Levels a giderek isterseniz misafir hesabı açabilirsiniz. Shared Account kısmında Login ve Password oluşturarak Destiny’e login olmadan da e kitapları okumaya izin verebilirsiniz. Misafir şifresi ile Check – out yapılamaz!

4 Bu ekranı Destiny yeni update de görebileceksiniz. Calassroom Connections ile öğretmenler ile e- bookslar arasında bağlantı kurabilecek, gelişmiş raporlama opsiyonları ile öğrencilerin hangi e- kitapları ne kadar süre ile okuduğu bilgisini alabileceksiniz.

5 Follettshelf – Setup- Policies-Patron types ile farklı kullanıcı türleri oluşturabilirsiniz.

6 Follettshelf – Setup- Policies- Circulation type ile e-bookslarınız için farklı ödünç verme süreleri belirleyebilirsiniz. Ayrıca Hidden titles isimli bir type oluşturup görmesini istemediğiniz öğrenci grubuna 0 hak vererek ödünç almalarını engelleyebilirsiniz. Kitapda bu circulation type nasıl seçilir ileriki slaytlarda gösterilecektir.

7 Follettshelf – Setup- Maintenance- Destiny Configuration ile Folletshelfte Destiny’den direkt olarak bağlanabilirsiniz. Bu şekilde Follettshelf ikonu Destiny Catalog arama sayfasında sol alt köşede çıkacaktır.

8 İsterseniz bazı e-kitapları gizleyebilirsiniz.

9 E- book’ katalog kaydında değişiklik yapmak için köşedeki i ‘ye tıklayın

10 i’ye bastıktan sonra Options a gelirseniz Circulation type’i değiştirebilir, Call number veya Subject girebilirsiniz.

11 Aa’ya tıklayarak e- kitabın görünüşünü değiştirebilirsiniz. Menüleri kullanarak e-kitabı ödünç alabilir, daha önce ödünç aldığınız e- kitapları görebilir ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.


"Destiny Workshop 17 Mart 2015 Eğitim Larry Gilbert tarafından veriilmiştir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları