Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ."— Sunum transkripti:

1 ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ

2 KIRIKKALE TEKN İ K VE ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ 1953

3 MAK İ NA TEKNOLOJ İ LER İ ALANI

4 Makineler, insanların hayatını kolaylaştıran, yaşam kalitesini yükselten en önemli unsurlardan biridir Makine teknolojisi alanı, ekonomik kalkınmanın temelidir.

5 Alan, ülkemizde ve dünyada hızla ilerlemektedir, getirisi ve katma de ğ eriyle de, ekonominin lokomotifi durumundadır. Alanda istihdam imkânları oldukça çeşitlidir. Dünyada ve ülkemizde sektördeki kalifiye eleman sıkıntısı oldukça fazladır. Dolayısıyla iş bulma sıkıntısı yoktur Ülkemiz, bulundu ğ u co ğ rafi bölgede makine teknolojisi alanında lider olmayı hedeflemiştir.

6 MAK İ NA TEKNOLOJ İ LER İ ALANI

7 -Klasik ve bilgisayar kontrollü talaşlı imalat tezgâhlarını (cnc) çalıştırıp sayısal kod üreterek kullanabilen, -Makine parçalarını işleyebilen, bu makinelerin her türlü ayar ve kontrollerini yapabilen -Makinelerin üzerindeki tüm sistemlerin bakım ve onarımını yapabilen nitelikli kişidir. Bilgisayarlı Makine İ malatçısı kimdir?

8 -Endüstriyel üretimde; imalatı yapılacak ürünlerin yapım ve komple resimlerini bilgisayar destekli çizim ortamında iki ve üç boyutlu çizen, -Mekanik sistem dizaynlarını ve hesaplamalarını yapan, Bilgisayar Destekli Makine Ressamı kimdir?

9 -Ürünlerin bakım ve kullanım kataloglarını hazırlayan, -Bilgisayar ile sayısal kod türetme yazılımlarını uygulayan nitelikli kişidir.

10

11 Modern Cihazlarla dolu atölyelerimiz Siz Gençlerimizi Bekliyor

12

13

14

15

16

17 KIRIKKALE TEKN İ K VE ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ DO Ğ RU TERC İ H DO Ğ RU ALAN GÜZEL YARINLAR S İ ZLER İ BEKL İ YOR TEŞEKKÜR EDER İ Z, GÖRÜŞMEK ÜZERE


"ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları