Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.taksimdanismanlik.com Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.taksimdanismanlik.com Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer."— Sunum transkripti:

1 www.taksimdanismanlik.com Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.

2 www.taksimdanismanlik.com Neden Taksim Danışmanlık Hizmetlerini tercih etmelisiniz? Her biri konusunda iyi eğitim almış 70 kişilik uzman kadro; Her biri konusunda iyi eğitim almış 70 kişilik uzman kadro; Kadronun sürekli eğitime tabi tutulması; Kadronun sürekli eğitime tabi tutulması; Güvenilirlik; (değişik sektörlerden 20.000 üzerinde müşteri). Güvenilirlik; (değişik sektörlerden 20.000 üzerinde müşteri). Kaliteli, hızlı, pratik ve müşteri yanlısı yaklaşım; (ISO 9001:2000). Kaliteli, hızlı, pratik ve müşteri yanlısı yaklaşım; (ISO 9001:2000). 22 Avukatı ile GÜÇLÜ bir hukuk bürosu desteği; 22 Avukatı ile GÜÇLÜ bir hukuk bürosu desteği;

3 www.taksimdanismanlik.com Özelliğimiz; 20 Yıllık Tecrübe

4 www.taksimdanismanlik.com Özelliğimiz; Web adreslerimiz vasıtasıyla gereken her türlü bilgiye çok kısa sürede ulaşmanızı sağlayarak size ZAMAN kazandırıyoruz. Mobil ekiplerimizle yaptığımız ziyaretlerle sizin değerli vaktinizi minimum ölçüde etkileyip, Asıl işinize daha fazla ZAMAN ayırmanızı sağlıyoruz. Hukukçu ve sürekli mevzuatı takip eden konusunda yetişkin kadromuzla sizin adınıza işlemlerinizi takip ederek kalıcı ÇÖZÜMLER ve YAPTIRIMLAR uyguluyoruz. Türk Patent Enstitüsünün incelemesi neticesinde markanız Red olsa dahi yeni başvurunuz için % 50 indirim sağlayarak PARA kaybınızı paylaşarak ortadan kaldırıyoruz.

5 www.taksimdanismanlik.com Size sağlayacağımız FAYDALAR; Size ve sektörünüze özel özgün markalar oluşturarak pazar payınızı arttıracak ETKİLEŞİMİ SAĞLAMAK. Size ve sektörünüze özel özgün markalar oluşturarak pazar payınızı arttıracak ETKİLEŞİMİ SAĞLAMAK. Deneyimli kadromuzla ihtiyaçlarınızı doğru tespit ederek TAM KORUMA sağlayacak başvuru ve takibi yapmak. Deneyimli kadromuzla ihtiyaçlarınızı doğru tespit ederek TAM KORUMA sağlayacak başvuru ve takibi yapmak.

6 www.taksimdanismanlik.com Size sağlayacağımız FAYDALAR; Başvuru sonrasında dahi işlemlerinizin benzerlerini araştırıp olası HAKSIZ REKABETİN önüne geçmeyi sağlamak. Başvuru sonrasında dahi işlemlerinizin benzerlerini araştırıp olası HAKSIZ REKABETİN önüne geçmeyi sağlamak. Karşılaşacağınız hukuki işlemleri TEK ELDEN yürütebilmek. Karşılaşacağınız hukuki işlemleri TEK ELDEN yürütebilmek. Bu kalitedeki hizmeti en uygun fiyatta almak. Bu kalitedeki hizmeti en uygun fiyatta almak.

7 www.taksimdanismanlik.com Hizmet kapsamımız; Markanın benzerlik ve tescil edilebilme kriterlerine göre yapılacak TRADEMARK CHECK-UP incelemesi. Başvuruya uygun olan Markanın sınıflandırılması ve Marka başvurusu. Türk Patent Enstitüsünden gelen kararların en kısa sürede iletilmesi. Markanın Herhangi nedenle Red olması durumunda uzmanlarca incelenmesi ve itiraz işlemlerinin yürütülmesi.

8 www.taksimdanismanlik.com Hizmet kapsamımız; Markanın Reddi durumunda lehe çıkan kararların incelenerek yeni marka başvurusu için hizmet bedelimizden % 50 indirim sağlayarak PARA kaybınızı paylaşmak İlan edilen Markanızın Tescil kararının tarafınıza zamanında bildirilmesi ve belge ücretinin yatırılması. Türk Patent Enstitüsü tarafından verilen marka tescil belgesinin özenle çerçevelenerek firmanıza elden veya kargo ile teslim edilmesi. Tüm bu işlemler için Fiyatlarımız; Sadece emeğimizin karşılığı…

9 www.taksimdanismanlik.com Sizin hayatınızda Markanın önemi. Marka tescili; Firmanızın geleceğini garanti altına alır. Tescilli marka aynı zamanda ürün veya hizmetin tüketici nezdinde garantisi anlamına gelir. Marka tescili firmaların katma değerli ürünleri veya hizmetleri piyasaya sürmesi için en önemli işlemlerden birisidir. Markanın tescilli olması, taklit edilmesini önler, taklit edilirse de taklitçilerle mücadelede kolaylık sağlar. Tescilli marka, rakiplerinizin tescilsiz markasına karşı avantaj sağlar.

10 www.taksimdanismanlik.com Sizin hayatınızda Patent önemi. Sanayi alanındaki yenilik ve buluşlar, prodüktivitenin ve ekonomik büyümenin ana faktörlerindendir. Etkili bir patent sistemi, ülke içinde ekonomik büyümeyi beraberinde getirebilir. Patent, teknolojik literatürün bir parçasıdır. Patent ayrıca önemli bir teşvik aracı da sayılmaktadır. Etkin bir patent sistemi, yaratıcı yetenekleri buluş yapmaya, iş adamlarını da yapılan buluşları sanayiye uygulamak suretiyle değerlendirmeye teşvik eder.

11 www.taksimdanismanlik.com İstatistikler 2003 yılında bazı ülkelerin patent ofislerine yapılan patent başvuruları adetleri… Japonya, 420.000 Japonya, 420.000 ABD, 331.000 ABD, 331.000 Çin, 214.000 Çin, 214.000 Güney Kore, 117.000 Güney Kore, 117.000 Fransa, 16.800 Fransa, 16.800 Ve Nedense!!! Türkiye, 2.374 Ve Nedense!!! Türkiye, 2.374

12 www.taksimdanismanlik.com İletişim; Turgut Reis Mahallesi B-14 Blok No.27 Tekstilkent Esenler - İSTANBUL Tel: 0 212 438 42 06Faks: 212 438 42 07 E-mail: info@taksimdanismanlik.com İstanbul: 0 (212) 438 42 06 İzmir: 0530 661 10 51 Ankara: 0553 372 51 42 Mersin: 0532 477 64 38 www.taksimdanismanlik.com


"Www.taksimdanismanlik.com Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları