Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GELİN BİRAZ EMPATİ YAPALIM farz edelim ki AB Parlamentosuna girmiş bir Politikacısınız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GELİN BİRAZ EMPATİ YAPALIM farz edelim ki AB Parlamentosuna girmiş bir Politikacısınız."— Sunum transkripti:

1 GELİN BİRAZ EMPATİ YAPALIM farz edelim ki AB Parlamentosuna girmiş bir Politikacısınız.

2 Bir ülke gelmiş, AB’ye üye olmak istiyor AMA BU ÖYLE BİR ÜLKE Kİ;

3 O’nu belki alırım dediğin 10-15 yıl sonra, senin nüfusun 470(*) milyonlarda gezinirken; O’nun nüfusu 90 milyon olacak, ve Parlamentoya(**) %16 gibi etkili bir ağırlıkla girecek... * Şu anda AB nüfusu 456 milyon. ** AB Parlamentosunda temsil, ülkelerin nüfusuna göre yapılır.

4 Senin borcun ve işsizliğin yavaş ama sürekli olarak artarken, O’nun bugün bile 332 milyar dolar borcu ve %11,7 işsizliği var.

5 Yani tartışmasız biçimde; O’na yapmak zorunda kalacağın yardımlar yüzünden, senin vatandaşların fakirleşecek.

6 ayrıca sen Hıristiyansın! Ve halen AB Anayasasına Hıristiyanlık girsin mi ? girmesin mi ? diye tartışıyorsun… bu %16’lık aday, senin yaşam tarzına, örf ve adetine, dinine hiç benzemeyen bir şekilde yaşıyor.

7 Ve; yıllardır senin devletlerine gelip çalışanlardan biliyorsun ki; Onlar zamanla sana benzemiyor! Aksine senin vatandaşların onlara benziyor!

8 Zaten Gümrük Birliği anlaşması ile; Tek taraflı olarak ekonomik kıskaca almışsın! sömürmüşsün! Ve bu zahmetsiz gelir kapın hala AÇIK…

9 Nasıl olsa havucu göstermişsin tavşana. Başa geçirttiğin politikacılarla,istediğini iki günde Anayasa maddesi bile olsa değiştirir duruma getirmişsin.

10 AYRICA SEN HALA; Kendi birliğindeki ülkeleri KAYNAŞTIRMA çalışmalarıyla meşgulsün

11 Şimdi sen, bu şartlar altında böyle bir ülkeyi; ÜYELİĞE KABUL EDECEK KADAR! Enayi misin?

12 O zaman: Bu sunuyu, enayi olmayan diğer arkadaşlarına da gönder! On dakikalık basit bir empati ile ortaya çıkan sonucu gör ve göster! Özürlü medya ile basiretsiz ve hain politikacılara kanma! Resmin detaylarına değil, bütününe bak!

13 YA DA; MEMNUN KALMAYA DEVAM ET! SEN BİLİRSİN!


"GELİN BİRAZ EMPATİ YAPALIM farz edelim ki AB Parlamentosuna girmiş bir Politikacısınız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları