Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AMAN BU OYUN HİÇ BİTMESİN... Berber, sokakta oynayan çocuklardan birini çağırdı ve o gelince cebinden biri beş milyonluk, öteki beşyüzbinlik iki banknot.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AMAN BU OYUN HİÇ BİTMESİN... Berber, sokakta oynayan çocuklardan birini çağırdı ve o gelince cebinden biri beş milyonluk, öteki beşyüzbinlik iki banknot."— Sunum transkripti:

1 AMAN BU OYUN HİÇ BİTMESİN... Berber, sokakta oynayan çocuklardan birini çağırdı ve o gelince cebinden biri beş milyonluk, öteki beşyüzbinlik iki banknot çıkardı, çocuğa uzattı:

2 Berber, saçlarını kestiği iş adamının kulağına eğilerek yavaş bir sesle, çocuğun aptallığını izlemesini söyledi.

3 Sonra da çocuğa döndü ve "Bu iki paradan hangisini istiyorsan alabilirsin, Ali" dedi.

4 Çocuk, her iki banknota da dalgın dalgın baktıktan sonra beşyüzbinlik banknotu bir çırpıda kaptı ve hızla dükkândan fırladı, arkadaşlarının yanına koştu.

5 Berber, müşterisi iş adamına döndü: "Daha önce de söylemiştim ya bu çocuğun ne kadar aptal olduğunu" dedi. "İşte şimdi de gözlerinizle gördünüz onun aptallığını.

6 Saçının kesilmesi bittikten sonra iş adamı berber dükkânından çıktı ve biraz ileride arkadaşlarıyla oynamakta olan Ali'nin yanına gitti. Ve ona neden beş milyonluk banknotu değil de, beşyüzbinlik banknotu aldığını sordu.

7 Çocuk hiç de aptalca olmayan bir ifadeyle iş adamının yüzüne baktı ve hafifçe gülümsedi:

8 "Bu oyunu ben de çok seviyorum" dedi. "Beş milyonluğu alırsam, oyun biter."


"AMAN BU OYUN HİÇ BİTMESİN... Berber, sokakta oynayan çocuklardan birini çağırdı ve o gelince cebinden biri beş milyonluk, öteki beşyüzbinlik iki banknot." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları