Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EĞİTİM FAALİYETLERİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 4/C SINIFI 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yıllı İkinci Dönemi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EĞİTİM FAALİYETLERİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 4/C SINIFI 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yıllı İkinci Dönemi."— Sunum transkripti:

1 EĞİTİM FAALİYETLERİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 4/C SINIFI 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yıllı İkinci Dönemi

2 19 Şubat 2014 tarihinde Florya Atatürk Köşkü’ne düzenlediğimiz gezide; Atatürk’ün hayatının son yıllarını geçirdiği tarihi köşkü ve manevi kızı Ülkü Adatepe’yle çekilmiş özel fotoğraflarını görmenin yanı sıra Atatürk ve Ülkü Adatepe’ye ait orijinal olarak saklanmış eşyaları da inceleme fırsatı bulduk.

3 5 Mart 2014 tarihinde Safir Balmumu Müzesi’ne düzenlediğimiz gezide; Türk ve Dünya tarihine damga vurmuş önemli şahsiyetlerin balmumu heykellerini inceleme ve hayat hikayelerini dinleme fırsatı bulduk.

4 Heykellerin başındaki rehberlerle sürekli iletişim halinde olan öğrencilerimiz merak ettikleri kişilerle ilgili detaylı bilgiler edindiler.

5 Müze ziyaretimizin sonrasında ise öğrencilerimiz Sky Ride 7D sinema ile İstanbul’un eşsiz doğal ve kültürel güzelliklerini gökyüzünden görme fırsatı buldular. Günün yorgunluğunu ise Avrupa’nın en yüksek ikinci binası olan Safir Tower’ın terasında eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde dinlenerek attık.

6 Bu gezimizde öğrendiklerimizi, akademik derslerle ilişkilendirmek adına bir gezi gözlem kitapçığı hazırladık. Okulumuzda, bu kitapçığı dolduran öğrencilerimizin müzede öğrendikleri değerlendirilirken aynı zamanda bilgilerini de tazelemeleri sağlanmış oldu.

7 7 Mart 2014 tarihinde kolejimizde düzenlenen Masal Anlatma Yarışması’na hazırlanan Pamuk Prensesimiz ve Sindirellamız...

8 21 Nisan 2014 tarihinde, Bahçelievler’de bulunan Atsushi Miyazaki Trafik Eğitim ve Sivil Savunma Parkı’na düzenlediğimiz gezide; öğrencilerimiz Hayat Bilgisi dersinde öğrendikleri trafik kuralları ve işaretleri konusunu gerçek hayatla ilişkilendirme şansı buldular.

9 Akülü arabalarla gerçek bir trafik deneyimi yaşayan öğrencilerimiz yaparak-yaşayarak öğrenme fırsatı buldular.

10 21 Mayıs 2014 tarihinde, Hayat Bilgisi dersi Dün-Bugün-Yarın teması kapsamında Florya Meteoroloji İstasyonu’na yaptığımız ziyarette; öğrencilerimiz meteoroloji alanında geçmişten günümüze kullanılan farklı materyalleri inceleyerek günümüz teknolojisi ile geçmiş yıllardaki teknolojiyi karşılaştırma imkanı buldular. Müze ziyaretimiz sonrasında ise öğrencilerimiz doğa ile iç içe keyifli dakikalar geçirdiler.

11 Öğrencilerimiz hamakta keyifli dakikalar geçirdiler.

12

13

14 ‘Bahçeşehir Okyanus Koleji Nisan Ayının Örnek Öğrencileri’ yarışmasına daha önceki aylarda olduğu gibi yine sınıfımız damga vurdu. Ilgın Ada Eroğlu ve Ahmet Dönmez Öğretmenimiz Ahmet Derin Bakır ve Nurbanu Dikerler Öğretmenimiz

15 11 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle hazırlanan okul panomuza resimleriyle destek olan velilerimize teşekkür ederiz. annelerini sadece bir gün de ğ il her gün hatırlayacak bir nesil yeti ş tiriyoruz.

16 Çocuklarımıza sosyal sorumluluk bilinci kazandırmak ve paylaşmanın tadına varmalarını sağlamak amacıyla başlattığımız ‘1 Kitap 1 Oyuncak’ projesiyle ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yüzünde küçük de olsa bir tebessüm yaratmayı amaçlıyoruz.

17 3/C Sınıfında Bir Gün – Derslerimizden Kareler

18

19

20

21

22

23

24


"EĞİTİM FAALİYETLERİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 4/C SINIFI 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yıllı İkinci Dönemi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları