Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 06 Mayıs 2009 Çarşamba Matematik 18 ördeğin yarısını bulmak için, ördekleri 2’li gruplara ayırmalısın. Bulacağın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 06 Mayıs 2009 Çarşamba Matematik 18 ördeğin yarısını bulmak için, ördekleri 2’li gruplara ayırmalısın. Bulacağın."— Sunum transkripti:

1

2 Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 06 Mayıs 2009 Çarşamba Matematik 18 ördeğin yarısını bulmak için, ördekleri 2’li gruplara ayırmalısın. Bulacağın grup sayısı 18’in yarısıdır. 32’nin yarısını bulmak istiyorsan, yapacağın şey çok basit. 32’ye kadar 2’şer sayarak gruplar oluştur. Oluşan grup sayısı 32’nin yarısıdır. Not: Benzer şekilde siz de şekil çizerek verilen sayıların yarısını bulunuz. 14’ün yarısı kaçtır? 12’nin yarısı kaçtır? 22’nin yarısı kaçtır? 18ün yarısı ………. 32’nin yarısı ……..…. 9 16 7

3 Mitat Zorlu 2 Hayat Bilgisi Türkçe Atatürk ile ilgili bildiklerini aşağıya yazabilirsin. NİNNİ Kavak gibi boylanasın ninni. Söğüt gibi dallanasın ninni. Kazanılmış mal yiyesin ninni. Ninni benim yavrum ninni NİNNİ. Tilki duymasın ninni. Tilki duyarsa yavrum. Hem seni yer, hem beni. Ninni yavrum ninni. NİNNİ Karga seni tutarım. Kanadını yolarım. Yelpazeler yaparım. Hanımlara satarım. Uyuyacak yavrum ninni. Büyüyecek yavrum ninni. Ninni benim yavruma ninni. NİNNİ Asmaya kurdum salıncak. Eline de verdim oyuncak. Yine de uyumadı gitti. Şu küçücük yumurcak, ninni. Okuyalım. Ninni öğrenelim.


"Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 06 Mayıs 2009 Çarşamba Matematik 18 ördeğin yarısını bulmak için, ördekleri 2’li gruplara ayırmalısın. Bulacağın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları