Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAYMANA MERKEZ ANAOKULU 2013. AÇILIŞ 05 KASIM 2012 tarihinde açıldı. “Eğitim Öğrenciyi Sevmekle Başlar” ilkesiyle.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAYMANA MERKEZ ANAOKULU 2013. AÇILIŞ 05 KASIM 2012 tarihinde açıldı. “Eğitim Öğrenciyi Sevmekle Başlar” ilkesiyle."— Sunum transkripti:

1 HAYMANA MERKEZ ANAOKULU 2013

2 AÇILIŞ 05 KASIM 2012 tarihinde açıldı. “Eğitim Öğrenciyi Sevmekle Başlar” ilkesiyle

3 İSTATİSTİK 4 Okul Öncesi Öğretmeni 1 Rehber Öğretmen 1 Hizmetli Personel 36-48 Aylık 23 Öğrenci 48 ay ve üzeri 27 Öğrenci Toplam 50 Öğrenci Toplam Kapasite: İkili eğitim ile 200 öğrenci

4 VİZYON Tüm çocuklarımızı inançları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, özgüvenleri gelişmiş, pratik zekalı, sevgi, saygı ilkeleri doğrultusunda yetiştirebilen, bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlayan ve örnek alınan bir kurum olmaktır.

5 MİSYON Okulumuzda araştıran, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, proje çalışmalarına önem veren, yaparak-yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek öğrenme ortamlarının çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde oluşturan, öğrencilerimizi en üst düzeyde kalıcı davranış kazanan bireyler yetiştirmek.

6 BİRİMLERİMİZ Toplam 16 Oda Mevcut 3 İdare Odası 4 Sınıf 1 Etkinlik Odası 1 Yemekhane ve diğer işler için kullanılan odalar… (depo, hizmetli odası vs.)

7 BİRİMLERİMİZ Sınıflardan Görünüm

8 BİRİMLERİMİZ Yemekhaneden Görünüm

9 BİRİMLERİMİZ Etkinlik Salonundan Görünüm

10 BİRİMLERİMİZ Kalorifer Dairesinden Görünüm

11 BİRİMLERİMİZ Müdür Odasından Görünüm

12 BİRİMLERİMİZ Okul İçerisinden Görünüm Yerlerin yürüme kısımları halıflex kaplı.

13 BİRİMLERİMİZ Okul İçerisinden Görünüm Öğrenciler girişte pandif giyiyor, Veliler ve misafirler galoş giyiyor…

14 ETKİNLİKLERİMİZ Etkinliklerden Görünüm

15 ETKİNLİKLERİMİZ Ağaç Dikme Etkinliği Halk Eğitimi Merkezi’nden almış olduğumuz 200 adet ağaç fidanını velilerimiz ve öğrencilerimiz işbirliğiyle toprakla buluşturduk

16 ETKİNLİKLERİMİZ Anneler Günü Kutlamasından Görünüm

17 ETKİNLİKLERİMİZ Aile Eğitimi Seminerinden Görünüm Okulumuzda 0-18 yaş aralığındaki öğrencilerin daha sağlıklı ve bilinçli eğitilebilmesi için, velilere 8 hafta süreyle aile eğitimi kursu verildi. Kurs programının ardından 17 veliye sertifika verilmek üzere tören düzenlendi.

18 ETKİNLİKLERİMİZ Okul Öncesi Şenliğimizden Görünüm Öğrencilerin doyasıya eğlendiği okul öncesi şenliği programı, ilçe merkezinde bulunan okulumuz önderliğinde, 12 Eylül İlkokulu ve Atatürk İlkokulu´nun anasınıflarının hazırlamış oldukları şiirler ve ront gösterilerinden oluşan program "Eğlendiren değil eğlenen çocuklar" sloganının kanıtı niteliğindeydi.

19 PROJELER Projelerden Görünüm Atık Kağıt Toplama Enerji Verimliliği

20 GELECEKTE… Sınıflardan Görünüm Daha kaliteli eğitim ortamı sağlanabilmesi için; - Broşürler hazırladık, - Web sitemizi geliştirdik, - Aile eğitimleri düzenledik, - Eksik malzemelerin temini için gerekli makamlarla görüştük, vs. Planlarımız sayesinde öğrenci sayımızın artacağını hedefliyoruz.

21 SABIRLA DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ BU GÜLLER SİZİN İÇİN


"HAYMANA MERKEZ ANAOKULU 2013. AÇILIŞ 05 KASIM 2012 tarihinde açıldı. “Eğitim Öğrenciyi Sevmekle Başlar” ilkesiyle." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları