Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yunus emre ortaokulu İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır. Yunus Emre.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yunus emre ortaokulu İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır. Yunus Emre."— Sunum transkripti:

1 yunus emre ortaokulu İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır Yunus Emre

2

3

4 TARİHÇEMİZ

5 1990-1991 Eğitim Öğretim yılında “Çay Mahallesi Ortaokulu” olarak orta 1 ve 2.sınıflar açılmıştır.
Eğitim Öğretim Yılında okulun adı Yunus Emre Ortaokulu olarak değiştirilmiştir. (1991 yılının Yunus Emre Yılı olması dolayısıyla) Eğitim Öğretim yılında zorunlu eğitim kapsamında okulun adı Yunus Emre İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir. tarihinde ek binanın hizmete girmesiyle normal öğretime geçilmiştir Eğitim Öğretim yılında eğitim sistemi dolayısıyla okulumuz tekrar ortaokula dönüşmüş olup halen Yunus Emre Ortaokulu olarak hizmet vermektedir.

6

7 İLKELERİMİZ

8 İNANIYORUZ Kİ… İyi Bir Eğitim Demokratik Bireysel Farklılığı Zenginlik Olarak Veren Eğitimi Sağlar. Biz, Öğrencilerimiz,Velilerimiz Ve Çevremiz Birbirimize Destek Oluruz. Öğrencilere Bilgiden Daha Ön Sırada Saygı, Sevgi Ve Hoşgörüyü Öğretebiliriz. Öğrencilerin Ahlaklı, Yardımsever, Cehaleti Önleyici Karaktere Sahip Olması İçin Gerekeni Yaparız. Sağlıklarına Önem Veren, Zararlı Alışkanlıklardan Uzak Duran Bilinçli Öğrenciler Yetiştirmek İçin Sorumluluk Alırız.

9 DEĞERLERİMİZ

10 Anayasamızda ifadesi bulunan Atatürk ilke ve inkılaplarına aykırı iş yapmayız. Hiçbir şey bu ilkelere aykırı iş yapılmasının gerekçesi olamaz. Ülkemizin geleceğinden sorumluyuz. Sağlıklı bir çalışma ortamının önemine inanırız. Çalışanları tanır, yeteneklerini geliştirir, fikirlerine değer verir, yeni fikir üretimini destekleriz. Her Öğrencimiz önemlidir, ihmal edilmez.

11 İnisiyatif kullanmaktan çekinmeyiz.
Kurumumuzu her yönü ile tanır, konulara içinde bulunduğu çevre ile birlikte bütüncül yaklaşırız. Yenilikçiyiz. Öğrenmeyi yenilikçilik için fırsat sayar, değişimin önemine inanırız. Her durumu kurum kültürünü değiştirmek için bir fırsat sayar, eleştiri ve uyarıları kurum kültürüne yapılan bir katkı olarak değerlendiririz.

12 Zamanın değerine inanırız.
Çevreye karşı duyarlıyız. Teknolojik gelişmeleri izler, kullanılmasına önem veririz. Biz bilinciyle çalışırız. Başarı hepimizindir. Kurumun başarısı da, başarısızlığı da bizimdir.

13 EĞİTİM KADROMUZ

14

15 BİRİMLERİMİZ

16 SINIFLAR

17 ANA SINIFI

18 ÖZEL EĞİTİM SINIFI

19 FEN LABORATUVARI

20 BİLGİSAYAR LABORATUVARI

21 REHBERLİK

22 REHBERLİK

23 ÇOK AMAÇLI SALON

24 ONUR KÖŞESİ

25 Geri Dönüşüm Ve Tasarım Yarışması İl İkiciliği (Aralık 2011)
Okul Müsabakaları GÜREŞ İl ikinciliği (Ocak 2012) Yıldız Kızlar Futbol İl ikinciliği (Mart 2012) Okullar arası MANGALA Turnuvası Küçükler ve Yıldızlar takım İl birinciliği(Nisan 2012) Okullar arası Resim Yarışması Jüri özel ödülü(Mayıs 2012) Bölgelerarası karate müsabakaları bölge birinciliği(Mayıs 2012) Uçurtma Festivali En Güzel Uçurtma İl Birinciliği En Güzel Bahçe Onur Ödülü Griden Gökkuşağına 4 Kategoriden Başarı Ödülü Atatürk Kupası Atletizm Küçük Kızlar İl İkinciliği (Ekim 2012)

26 OKUL BAHÇESİNDEN GÖRÜNTÜLER

27

28

29

30

31

32

33

34

35 PROJELERİMİZ

36 GRİDEN GÖKKUŞAĞINA

37 GRİDEN GÖKKUŞAĞINA

38 ANNEMİN MUTFAĞI – SAĞLIKLI BESLENME GÜNLERİ

39 ANNEMİN MUTFAĞI – SAĞLIKLI BESLENME GÜNLERİ

40 ANNEMİN MUTFAĞI – SAĞLIKLI BESLENME GÜNLERİ

41 MAVİ KAPAK KAMPANYASI

42 MAVİ KAPAK KAMPANYASI

43 MAVİ KAPAK KAMPANYASI

44 GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

45 GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

46 GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

47 GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

48 GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

49 OKUMA ALIŞKANLIĞINI GELİŞTİRME PROJESİ

50 OKUMA ALIŞKANLIĞINI GELİŞTİRME PROJESİ

51 SOSYAL ETKİNLİKLER

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63


"Yunus emre ortaokulu İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsen, bu nice okumaktır. Yunus Emre." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları