Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÖREV 1- 8. G ÖREVLER - 1 Okulumuzun web sitesinde duyuru başlıkları yer alan, tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÖREV 1- 8. G ÖREVLER - 1 Okulumuzun web sitesinde duyuru başlıkları yer alan, tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo."— Sunum transkripti:

1 GÖREV 1- 8

2 G ÖREVLER - 1 Okulumuzun web sitesinde duyuru başlıkları yer alan, tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo tasarlayın. İçine 3 adet yeni duyuru girişi yapın.

3 G ÖREVLER - 2 Biraz önceki duyuru tablosuna duyuru tarihini ekleyin. İçindeki verilerde de düzenleme yapın.

4 G ÖREVLER - 3 Öğrencilerin ad, soyad, e-posta, doğum tarihi, kullanıcı adı ve şifre bilgilerini saklanabileceği bir tablo oluşturarak içine 5 adet veri girin.

5 G ÖREVLER - 4 Öğrencilerin anne adı, anne soyadı, baba adı, baba soyadı, ailelerinin ev adresleri, ailelerin telefonları, ailelerin yaşadıkları şehir bilgilerini saklayan bir tablo oluşturun. 5 öğrenci ailesine ilişkin bu verileri de girin.

6 G ÖREVLER - 5 3 numaralı öğrencinin ailesinin ev adresini söyler misiniz? Gibi bir soruya cevap verebilmek için düzenleme yapın Bunun için iki tablo arasında ilişkilendirme yapılması gerektiğine dikkat edin.

7 GÖREVLER- 6 Öğrencilerin veri tabanı yönetim sistemi dersine ilişkin memnuniyetlerini değerlendireceğimiz2 sorudan oluşan bir anket ve bu anketin cevaplarının girileceği bir tablo oluşturunuz. Gerekli alanları ilişkilendirmeyi unutmayalım

8 GÖREVLER- 7 Dersleri veren öğretim elemanlarının adı, soyadı, e-mail adresi ve fotoğraflarını veri tabanında saklamak istiyoruz. Ancak her dersin birkaç öğretmen tarafından verilebileceğini düşünerek gerekli tabloları oluşturun ve ilişkilendirin.


"GÖREV 1- 8. G ÖREVLER - 1 Okulumuzun web sitesinde duyuru başlıkları yer alan, tıklandığında ilgili duyuruya ulaşılan verileri içinde tutacak bir tablo." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları